Gość: Widz IP: *.starachowice.vectranet.pl 07.08.09, 21:30 Dla mnie to są prawdziwe hity na wakacje, sory dla mnie te wasze propozycje to słabizna, komercja... ehh www.youtube.com/watch?v=WqopapU1n6w i www.youtube.com/watch?v=r58nU-VYswE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adelajda Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:41 sopot kit festival Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.i. Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 00:55 jeżeli chodzi o pierwszy dzień to EWA FARNA rozniosła wszystkich, nawet Dodę z tym jej głosem zarzynanej owcy. piosenka natalii lesz dość kiepska, wolę ją po angielsku, za to zaśpiewana dość ładnie (nie jestem pewien czy zawsze był to LIVE). co do tych hitów to nie mam pojęcia, bo nie znam chyba NIKOGO. mnie zastanawia czemu jakieś podrzędne umpa-umpa z rumunii czy ukrainy tak łatwo wjeżdżają do eski ze statusem gwiazdy, skoro ani wschód ani zachód nie puszcza nic polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statek ksmiczny śc Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 01:56 Buried Inside - V Sunn O))) - Alice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.08.09, 07:52 A tutaj chyba jest schowana Steczkowska www.youtube.com/watch?v=eTR93CWONuA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemakonta Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 14:17 jak dla mnie to 100 % Agness, piosenka świetna, od razu wpada w ucho i pozostaje w pamięci, głos też niesamowity, no i wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.08.09, 18:28 Wygra albo Agnes albo Katherine. Innej możliwości nie ma. Tak samo pewne było zwycięstwo Ewy Farny, która ma w Polsce ogromne grono fanów z telefonami komórkowymi i dostępem do internetu (wystarczy spojrzeć na wyniki codziennej listy MTV MAXXX HITS - od miesięcy wygrywa albo Farna albo Britney). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.08.09, 09:24 A mnie sie wydaje ze wygra Fading Colours www.youtube.com/watch?v=xbcx_-g7o7s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100zł Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.01a.radom.pilicka.pl 10.08.09, 10:38 na tej stronie w prosty sposób mozna wygrac 100zł www.100zl.net/?t=55006514 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula87 Re: Jaki będzie Zagraniczny Hit Lata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:19 ingrid nie wygrala szkoda ale jako jedyna chyba nie waliła z playbacku Odpowiedz Link Zgłoś