Dodaj do ulubionych

Black Eyed Peas pobili Ushera

IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.09, 13:46
No i to jest niesamowite! BEP tworzą genialną muzykę i zostali docenieni! Brawo!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Black Eyed Peas pobili Ushera IP: *.zone6.bethere.co.uk 20.08.09, 15:28
      bep to takie amerykanskie ich troje nic wiecej
    • Gość: trzeci gość Re: Black Eyed Peas pobili Ushera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:39
      Black Eyed Peas, którzy kiedyś tworzyli Hip-Hop teraz się sprzedali tworząc masowy chłam. Tyle w temacie. Są beznadziejni... Zresztą "Hip-Hop is dead" już od dawna.
    • tomy10 Re: Black Eyed Peas pobili Ushera 20.08.09, 15:43
      znawcy się znaleźli po ch... :] jak dla mnie są bardzo dobrzy smile
    • Gość: xxx Re: Black Eyed Peas pobili Ushera IP: *.warynski.net 20.08.09, 16:08
      Brawo Mraz!!!
    • Gość: msk Re: Black Eyed Peas pobili Ushera IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.09, 16:27
      #tomy10
      zobacz sobie pierwsze plyty bez Fergi ... wtedy byli bardzo dobzi teraz robia straszny chlam i komerche wink
    • Gość: jasiek Re: Black Eyed Peas pobili Ushera IP: *.chello.pl 20.08.09, 21:40
      Słowa uznania dla BEP za tak niesamowity come back. Tak jak w przypadku "Boom boom pow" nie wierzyłem, że taki dziwny kawałek może być takim hiciorem w Stanach, tak sukces "I gotta feeling" jest już zupełnie dla mnie zrozumiały. Rekord godny pozazdroszczenia!
    • Gość: anyother Re: Black Eyed Peas pobili Ushera IP: *.wroclaw.mm.pl 21.08.09, 12:15
      @msk
      prawda co piszesz, bez Fergie to był zupełnie inny zespół, znacznie bardziej podobały mi się tamte kawałki, pomimo że nie przepadam za hip-hopem.
      masowy chłam może nie, ale teraz to znacznie hmmm przystępniejsza muzyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka