Dodaj do ulubionych

Polident - nie polecam

IP: *.wroclaw.mm.pl 24.12.10, 10:16
Niestety gabinet Polident stracił moje zaufanie parę dni temu, kiedy w czasie piaskowania asystentka przejechała mi piaskiem po twarzy, zostawiając dużą bardzo widoczną s szramę, która najwyraźniej będzie się długo goić i nie mam pewności, czy nie zostanie mi blizna. Takie rzeczy oczywiście nie powinny zdarzać się w dobrym gabinecie, ale wybaczyłabym ten błąd w sztuce, gdyby ktoś choć mnie przeprosił i potraktował ze zrozumieniem. Jednak nawet nie zaoferowano mi zniżki z powodu błędu, musiałam zapłacić pełna kwotę (ponad 300 zł), nie kłóciłam się, ale na pewno nie polecam Polidentu. Źle i bez szacunku traktują nawet stałych pacjentów (leczyłam się tam już kilka lat). Jestem zawiedziona i sfrustrowana, że przez głupie piaskowanie na całe święta i sylwestra będę mieć szramę na twarzy, bardzo widoczną, i mam tylko nadzieję, że nie zostanie trwały ślad.
Podsumowując, kiedyś poleciłabym ten gabinet, mimo wysokich cen, teraz jednak widzę że za ceną nie stoi szacunek do pacjenta, więc wszystkim odradzam.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka