Gość: anna
IP: *.wroclaw.mm.pl
24.12.10, 10:16
Niestety gabinet Polident stracił moje zaufanie parę dni temu, kiedy w czasie piaskowania asystentka przejechała mi piaskiem po twarzy, zostawiając dużą bardzo widoczną s szramę, która najwyraźniej będzie się długo goić i nie mam pewności, czy nie zostanie mi blizna. Takie rzeczy oczywiście nie powinny zdarzać się w dobrym gabinecie, ale wybaczyłabym ten błąd w sztuce, gdyby ktoś choć mnie przeprosił i potraktował ze zrozumieniem. Jednak nawet nie zaoferowano mi zniżki z powodu błędu, musiałam zapłacić pełna kwotę (ponad 300 zł), nie kłóciłam się, ale na pewno nie polecam Polidentu. Źle i bez szacunku traktują nawet stałych pacjentów (leczyłam się tam już kilka lat). Jestem zawiedziona i sfrustrowana, że przez głupie piaskowanie na całe święta i sylwestra będę mieć szramę na twarzy, bardzo widoczną, i mam tylko nadzieję, że nie zostanie trwały ślad.
Podsumowując, kiedyś poleciłabym ten gabinet, mimo wysokich cen, teraz jednak widzę że za ceną nie stoi szacunek do pacjenta, więc wszystkim odradzam.