Gość: bociek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.08, 10:22 "We Włoszech niewielu chłopców rzuca do kosza". Zawsze myślałem, że Włochy to jeden z czołowych europejskich krajów w koszykówce. Przecież ich liga jest chyba najmocniejsza w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikowhy Kobe Bryant udaje Ronaldinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 11:13 A ja myslałem,ze troszkę więcej pokaże niż to,że umie kopnąć piłke do bramki...Jestem troche zawiedziony... A co do mojego przedmówcy to się zgadzam.Przecież we Włoszech koszykówka jest bardzo popularna, tylko może nie jest tak widoczna na ulicach jak piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skretek Kobe Bryant udaje Ronaldinho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:57 Ej z czubaki! Mała pomyłka chyba! Kiedyś Kobe przyjechał do Europy promować nieważne co, ale dziennikarze zapytali się czy lubi piłkę nożną i on odpowiedział, że oczywiście i dodał FORZA MILAN! O Barcelonie nie wspomniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habern Re: Kobe Bryant udaje Ronaldinho IP: *.net-partner.pl 09.01.08, 13:28 Mam nadziej, że Kobemu nie musiał pomagać niebieski facet z piłka na patyku ;P Odpowiedz Link Zgłoś