wilaa 10.04.06, 13:56 Nie wiem, ale ja nie widzą żadnych służb sprzątających trawniki, ulice i chodniki. Czy odpowiedzialne osoby mają jeszcze czas na wygląd miasta czy tak po prostu do lipca będziemy po tych liściach chodzić :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheri-bibi Re: Brudno w Ełku 10.04.06, 14:57 ja wczoraj o 1.30 w nocy widziałam na sikorskiego ludzi z puk jak sprzatali ulicę z piachu po zimie. Sprzataczka na podworku budzi mnie regularnie o 6.30 rano. Czasem jak czegoś nie widać to nie znaczy, że tego nie ma. Niestety ta pora roku ma to do siebie, że brud po zimie widać dosyć szczegolnie. Trzeba poczekac na jakis silniejsze deszcze, wszystko sie zazieleni, czesc brudu zostanie zmyta i bedzie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
wilaa Re: Brudno w Ełku 10.04.06, 16:17 no niestety może i chodzą zamiatają ale ja nie widzę żeby było czysto.Leżą liście na trawnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
wilaa Re: Brudno w Ełku 10.04.06, 19:48 Ul. Woj. Pol. dziś sprzątali, zwracam więc honor. Hmmm może doczekam się że i do innych miejsc dotrą. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Brudno w Ełku 10.04.06, 22:48 A poza brudem coś się we Łku dzieje? Bo jakoś tak nie wierzę, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Brudno w Ełku 12.04.06, 17:25 Nie ma się czego wstydzić. W stolicy też mają Bródno. Odpowiedz Link Zgłoś
wilaa Re: Brudno w Ełku 13.04.06, 21:04 i bardzo dobrze że my nie stolica na tę okoliczność dobrze byloby mieć czysto żeby ci ze stolicy mieli na co popartzeć na Mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś