kicior99 21.03.04, 19:17 kiedy w Pile otworzy sie Mc Donald? Ja stawiam na 2007 rok... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam1 Re: watek bardzo hazardowy 21.03.04, 21:32 Jak dla mnie to mogą go wogóle nie otwierać. Ale chyba byly już zakusy na jakiś konkretny teren pod tą inwestycję. Dziwię się że to tak długo trwa, ale przecież to Piła, no nie Kicior ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: watek bardzo hazardowy 22.03.04, 16:39 Z tego co wiem, ma byc na Browarnej, w okolicy banku... Odpowiedz Link Zgłoś
scandixxx Re: watek bardzo hazardowy 22.03.04, 22:21 A tak w ogóle kiedyś miał stać na Placu Konstytucji 3 Maja. Dla mnie mogłoby go wcale nie być. Te mc zestawy niech sami sobie jedzą a nie wciskają ludziom za pośrednictwem coraz to nowych promocji. Kiedyś natrafiłem na informację że posiłki z Mc Donalda nie mają żadnych wartości odżywczych, są wręcz szkodliwe. A że dobrze smakują to już inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: watek bardzo hazardowy 23.03.04, 16:01 Pewnie, wszystko co jest fajne w zycium jest albo niemoralne, albo tuczace... Dla mnie moze powstac, ja nie zxamierzam nikomu niczego bronic. Ludzie i tak wybiora lepsze, miedzy junk-foodem z Delicji a mac Donalda. I wcale nie jestem przekonany, kto wygra =) Odpowiedz Link Zgłoś
adam1 Re: watek bardzo hazardowy 24.03.04, 05:16 Rzeczywiście niech w McD sami sobie jedzą to co zrobili, ale z drugiej strony trudno wytłumaczyć dziecku że powinno zjeść coś zdrowszego niż w McD mimo tego że nie dostanie za to zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: watek bardzo hazardowy 24.03.04, 13:23 fakt, ich program przywiaZywania do marki od kolyski jest niemal perwersyjny. Nie mam dzieci, ale jak bede mial (hahaha) to na pewno nie bede dzialal metoda Skinnera (wzmocnien pozytywnych). Ma jesc i finito. Odpowiedz Link Zgłoś