chrumffe 27.05.04, 20:34 witam...możecie mi polecić dobrą i niedrogą szkołę nauki jazdy, gdzie zrobię kurs na "A". ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilanin1981 Re: Nauka Jazdy 27.05.04, 20:39 ja robiłem prawko w 1998 roku i teraz juz nie bardzo się orientuję w cenach i poziomie nauczania. za moich czasów mówili, że u Jopka "wszyscy zdają" :) z tego co wiem - teraz w szkole PERFECT jest nieźle... dwójka znajomych ostatnio robiła i zdała za pierwszym podejściem. tylko, że oni na "b" Odpowiedz Link Zgłoś
michal-ochlik Re: Nauka Jazdy 14.06.04, 16:56 ja zdawałem 2,5 roku temu ale w szkole JAGA i trzy razy niezdałem i dałem se spokuj bo jusz niemiałem kasy , ja tesz słyszałem że u jopka wszyscy zdają ((MICHAŁ)) Tu jeszcze nie byłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko_27 Re: Nauka Jazdy 25.09.04, 11:26 nie prawda ze u Jopka wszyscy zdają !!!! moja siostra robila u niego cały kurs do tego zapłaciła za dodatkowe godziny jazdy przed egzaminem 250 zl !!!! I NIE ZDAŁA !!!! wydaje mi sie ze to jest loteria ja sama tez jestem w trakcie egzaminów (teoretyczny zaliczony , jazda nie zaliczona !), nie mam juz nerwów na to wszystko , to sie w głowie nie miesci jak mozna oblewac tylu kursantów i to za dzbury ?! Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Nauka Jazdy 09.10.04, 16:11 ja robilam kurs w Mobilu, egzamin poki co przede mna, ale kilka osob mi polecilo ta szkole, wiec skorzystalam i jak na razie jestem zadowolona, ale zobaczymy jak pojdzie egzamin, bo to najwazniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
michal-ochlik Re: Nauka Jazdy 09.10.04, 18:43 NO NIEWIEM CZY ZDASZ JAK JESTEŚ BARDZO DOBRA MOŻE CI SIE UDA CZYMAM KCIUKI Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Nauka Jazdy 31.10.04, 16:35 no to dzieki;) mam egzamin dokladnie za tydzien i twoje slowa bardzo mnie podbudowaly;) Odpowiedz Link Zgłoś
matys_10 Re: Nauka Jazdy 24.01.05, 16:50 OSK "Mobil" to porządna firma, swoim kursantom udostępnia testy,podręczniki itp. przez co zdanie testów jest proste!! Kusanci na kat D zdają egzamin praktyczny na tym samym autobusie co uczyli się na jazdach!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal-ochlik Re: Nauka Jazdy 26.01.05, 16:47 to bardzo dobze a zdales czy bedziesz zdawac dopier Odpowiedz Link Zgłoś
romkaforever Re: Nauka Jazdy 07.02.05, 16:59 Ja chwalę sobie szkołę Darx, za 1200zł macie wszystko opłacone, razem z egzaminem! Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: Nauka Jazdy 28.02.05, 10:07 Też szkoliłam się w Darxie, a prako mam już w kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
oooo Re: Nauka Jazdy 06.06.05, 21:21 niestety 3 razy nie zdałam, powodem chyba nie był brak umiejętności, ale stres związany z egzaminem, przed czwartym podejściem zmieniłam instruktora[ firmę] i wtedy się powiodło:) od kilku miesięcy szaleję po szosach, więc strzeżcie się:P Odpowiedz Link Zgłoś
kruwsko66 Re: Nauka Jazdy 17.06.05, 15:35 olaj10 co to za szkola darx nic o niej nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
arnie-tore Re: Nauka Jazdy 14.03.05, 16:34 Ja robiłem w SJ Dana. Instruktorzy trochę dziwni, ale przynajmniej porządnie cię nauczą. A cena to 1000 za kurs, 50 za lekarza i 90 z kawałkiem za egzamin. polecam. Ode mnie z kursu wszyscy zdali. Pojedyńcze osoby zdają za drugim razem, a tak wsyscy za pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś