Dodaj do ulubionych

ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA

12.02.05, 12:08
WITAM.
NORMALNIE NIE LOGUJE SIE NA ZADNYM FORUM, ALE TUTAJ MUSIAŁEM, KREW MNIE
ZALEWA JAK CZYTAM WYPOWIEDZI NIEJAKIEJ MADZIARYPLOTKARY, MIESZKAM W ZŁOTOWIE
OD 28 LAT I ZNAM WIELE LUDZI I WIEM CO SIE DZIEJE W ZŁOTOWIE, NAJGORSZE JEST
TO ŻE TA OSOBA STOSUJE NIEPRAWNE OSZCZERSTA, A DO TEGO KŁAMIE, DLA MNIE JEST
TO ALBO DZIECKO ALBO NIEPOWAŻNA OSOBA, KTÓRA NIE ZAJMUJE SIE NICZYM OPRÓCZ
OBRABIANIA INNYM D... , I TWIERDZI ŻE TO TYLKO PO TO AŻEBY ROZRUSZAĆ FORUM.
POZDRAWIAM RESZTE PISZĄCYCH, KTÓRZY WIEDZA DO CZEGO SŁUŻY FORUM.
Obserwuj wątek
    • elmek Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 12.02.05, 12:28
      Hehe nie Ty jeden jesteś zbulwersowany "newsami" Madziary ;-) A z czym
      konkretnie się nie zgadzasz? Może podasz jakieś kontrargumenty?
      Pozdrawiam!
      • tyka5 Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 12.02.05, 23:37
        Nie on jeden, elmeku. Poczytaj sobie moje posty. Jeśli dyscower się nie
        odezwie, podam za niego "kontrargumenty", chciałbym tylko, abyś nieco rozjaśnił
        ten swój "skrót myślowy".
        • elmek Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 10:07
          Właśnie kontrargumenty. Skoro uważa, że Madzia pisze nieprawdę, niech poda z
          czym się konkretnie nie zgadza i dlaczego.
          • dyscower Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 11:13
            no przeciez napisałem z czym sie konkretnie nie zgadzam, odpowiadając na post:
            kolęda na rauszu
            • kosa1-1 Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 12:18
              "Chcę tylko zauważyć, że każdy ksiądz jest tylko zwykłym słabym człowiekiem,
              jak
              każdy z nas. Niestety nikt z nas nie jest ideałem, być może niektórzy uważają
              inaczej np. nijaka madziaraplotkara. Poza tym, uważam że nawet gdy takie
              zdarzenie miało miejsce to nie powinno sie dyskutowac o tym na tym forum. Może
              lepiej spojrzeć na siebie i na swoje życie??? A tobie madziaroplotkaro radzę
              żebyś zajęła się jakimś poważniejszym zajęciem, niż ośmiawanie innych. Ty się
              chyba strasznie nudzisz, że masz czas na takie pierdoły, co????? "

to napisal dyskowery ktory sie nie zgadza zeby pisac o pijanym pracowniku
              pewnej Firmy-Dlaczego nie...moze to ty chodziles po tej koledzie???
              • tyka5 Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 12:33
                Dyscower napisał, że post o pijanym księdzu był kłamstwem. Może należało by to
                zweryfikować. Ktoś w tej sprawie niewątpliwie kłamie.
                Dodam, że charakterystyczną rzeczą na naszym forum jest milczenie na temat
                notorycznego pijaństwa niektórych osób pełniących funkcje w lokalnych
                samorządach i używanie sobie na wstawionym księdzu. Zupełnie jakbym czytał
                Urbana albo Fakty i mity.
                • dyscower Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 16:27
                  chciałem nadmienić że ja tylko dałem przykład odpisując na ten temat o
                  księdzu,że madziara sie zajmuje plotami, zreszta w pewnym sensie sie tam
                  przyznała, ale zauważyłem również że od dosyć dawna sie nie logowała na tym
                  forum, wiec można sie domyśleć że loguje sie pod innym nickiem, a to jest wbrew
                  regulaminowi, postanowiłem sie dowiedzieć i napisac do redakcji gazeta.pl oni
                  dojdą w ciągu 2 minut po IP. wspomnę również że istnieje ustawa o ochronie
                  danych osobowych z roku 1999r. która do dziś obowiązuje, a z tego co zauwazyłem
                  madziara jej nie przestrzega. pozdrawiam
                  • madziaraplotkara Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 17:59
                    Hihihi dobre sobie :) Nigdzie nie widzialam obowiazku logowania sie codziennie.
                    A moze powinnam logowac sie w terminie zalecanym przez dyscowera? Jestes na tym
                    forum 2 dni i siejesz zamet. Do tego jakos brak ci argumentow - sprawa ksiedza,
                    ponadto przeczysz sam sobie - piszesz o ustawie o ochronie danych osobowych i
                    myslisz ze ktos ci poda moje namiary :) A plotki, coz to moje hobby!
                    • madziaraplotkara Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 18:16
                      Acha przy okazji popros zeby sprawdzili don-romano, bigmajster-stana i ich
                      kumpli, tez maja swoje za uszami. A jak juz bedziesz mial te wszystkie IP to je
                      wyslij do IPN wnioskuje ze to odpowiednie miejsce :) niech porownaja je z
                      sygnaturami akt. Moze uda mi sie oczyscic! :)))
                      • tyka5 Re: ALE PIERDOŁY OPOWIADA TA MADZIARAPLOTKARA 13.02.05, 21:12
                        Jeśli wspominamy IPN i lustrację, to znalazłem na liście Bronka sporo nazwisk i
                        imion pasujących do naszych "włodarzy", jak lubi pisać Elmek. I nawet gdyby to
                        był zestaw akt tylko z Warszawy, to niektóre osoby z naszego powiatu mogłyby
                        pasować, ponieważ za komuny miały coś wspólnego ze stolicą Polski, np. tam
                        mieszkały, studiowały, pracowały.
                        A przy okazji, usłyszałem ostatnio w IPNie następującą trawestację starego
                        łacińskiego powiedzenia : „Człowiek człowiekowi Wildsteinem.”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka