lobencjusz 21.05.05, 23:00 Sposob pierwszy, majacy na celu wywolanie dyskusji... nie pic :D !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 21.05.05, 23:04 Sposób drugi (choć podobno nie działa) - zażyć 2KC ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 21.05.05, 23:11 Nie ma to tamto ale mi zawsze pomaga sok z kiszonych ogorkow :D. naj the best rzecz. A tak wogole to jako-tako dopiero zaczynam sie czuc jak zrobie 1. prysznic ze zmiana temp wody 10 min. 2. maseczka sciagajaca na twarz 3. krem nawilzajacy na twarz 4. apap 5. kompleks witaminowy (pluszzz) 6. kompleks witamin z grupy B 7. Manti 8. zielona herbatka 9. spacer. To oczywiscie jest skomplikowana metoda ale polecam jeszcze klinika :D, oklad z mlodych piersi, kadzidła ;). PEACE Odpowiedz Link Zgłoś
ygdr Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 21.05.05, 23:32 uno nie pic zajzajerów jagodzianki bełtów czy rudej wódki na myszach ino własnym sumptem wyprodukowanej przypalanki miodówki orzechówki porterówki piołónówki sliwowicy borowianki secundo jak juz wypilista mazuta trza przy tem tłusto zjesć mało palic na sen 2 aspiryny i literka wody (mus to mus) i kacyka ni ma tercjo klinik ale nie od razu z pól basy easy potem soczek pomidorowy z litra *wapń potas) jajeczniczka *aminokwasy) ino bez boczku widerko wody do picia i jakas ciezka robótka kopanie ogródka or rambanie drewna OLE !! Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 21.05.05, 23:45 Ygdr po Twojej przypalnce juz takie rzeznie wychodzily ze dzieki. Jeszcze do teraz lekko kuleje ;). Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 22.05.05, 11:57 Na kaca mowia ze najlepsza praca! :) Choc ja im tam nie wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
flatower Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 22.05.05, 19:03 polecam spacery. Podobno z tego powodu wzięła się cała angielska kultura parków ? Czyżby musieli tak dużo spacerować? Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 24.05.05, 11:25 No jakbym pil taka wode na myszach jaka oni tam maja to tez bym duzo spacerował :D. Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 28.05.05, 21:44 No i znow musze sie leczyc z masakratora. No coz trzeba czasem, w urodziny az wypada. Prawda Ygdr ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 30.05.05, 08:12 Nawet nic mi nie mów na temat świętowania urodzin przez niejakiego Ygdra i opłakanych skutków dnia następnego :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 31.05.05, 13:01 Czyzby panowie sie znali i hmmm razem swietowali? :) Moze jakies szczegoly a na przyszlosc zaproscie innych z forum. A moze zrobimy impreze forumowa, np grilla? :) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 01.06.05, 09:09 Cóż znamy się i to całkiem nieźle ;-) Co do świętowania, to tym razem przeszło bokiem niestety/stety (w zależności czy patrzeć na świętowanie, czy też na jego skutki!). A co do imprezy forumowej, to już kiedyś był taki wniosek, aczkolwiek nie doczekał się realizacji... co nie znaczy, że to zły pomysł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 01.06.05, 12:06 Ja jestem za :D. Lecz zanim sie zjawi jakas ekipa w Złotowie to mina eony. Ale ogolnie to chetnie pogadam w realu. Jakby co to zostawiam koordynacje i realizacje planu naszemu strategowi elmekowi :] (wiem ze ide na latwizne, ale co tam :P ). Pozdrowka :). Odpowiedz Link Zgłoś
flatower Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 01.06.05, 16:48 Impreza jest umówiona w temacie naszej Pani Poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 02.06.05, 16:45 No moze nie tylko w temacie pani oseł sie spotkamy na jakies piwqo. Niestety nie wiadomo kiedy bedziemy wszyscy w Złotówku. Jakby ktos chcial sie zgadac na pifko to mail to me, moze cos sie uda posklejac... poplontajn@wp.pl :). Pan Tyka tez zaproszony jest, przynajmniej bedzie mozna go pognebic w 4 oczy :]. Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz sposób XIX, niech zyje lenistwo :D !!!!!!! 06.06.05, 14:04 Hehe znalazlem złoty srodek na olanie kaca :D. Trzeba chodzic w plenery z 3 butelkami lub 4 piwka :D. Ale tak na maksa daleko, ze jak sie wroci do Złotowa to juz sie nie chce isc na piwo, lub po piwo :D. Niech żyja lenie !!!!!!!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: sposób XX, nie ma mocnych, sa mocniejsi :D 07.06.05, 23:41 Zapodaj sobie, jak Cie glowka z powodu kaca boli, ciezkie walniecie z mlotka w noge :D. Efekt przez chwilke murowany, dla podtrzymania efektu aplikuj co jakis czas :D. UWAGA!!! uzywac mlotkow malego kalibru, uzywanie remedium duzego rozmiaru moze groic kalectwem :]!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 24.06.05, 17:45 Hehehehe przestałem mieć kace :D, pić trzeba umiarkowanie i nie cmić tytuniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 26.06.05, 15:52 Ilu kacowych porankow trzeba bylo zeby dojsc do tak blyskotliwej konkluzji? Czyzby odnaleziony zostal zloty srodek, a moze od razu kamien filozoficzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 30.06.05, 12:11 Hehehe a moze sens zycia :P .Wiesz jesli chodzi o picie to jak kazdy POLAK wyciagam slabo wnioski, ilez to razy słyszałem "ja juz wiecej nie pije" hehehe no nie zaprzeczaj ze takiego samego czegos nie slyszalas, albo i moze powiedziałas :]. Swoja droga Hejkum Kejkum Olo Ratuj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 30.06.05, 12:46 lobencjusz napisał: > ilez to razy słyszałem "ja juz wiecej nie pije" hehehe To były głosy w Twojej głowie, czy też może białe myszki? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Cos mi tu zakadzsz zasłone dymna elmek 01.07.05, 00:03 Sie tak nie maskuj pijaczyno ;P, sam juz nie raz nie dwa razy slyszalem od Ciebie ze juz wiecej nie pijesz :P. Sciemniaczu pospolity ;). Odpowiedz Link Zgłoś
a-24 Najlepszy sposób, zbić flaszkę przed :) 09.07.05, 23:50 Pod blokiem najlepiej, nie Szymon? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Najlepszy sposób, zbić flaszkę przed :) 25.08.05, 13:09 Heh non comprende co do mnie rozmawiasz. Nie masz do czynienia z Szymonem. Jednego szymona którego znam widziałem ostatnio z 3 lata temu. Chyba pozło Ci rykoszetem :]. Odpowiedz Link Zgłoś
trix-trax Re: Najlepszy sposób, zbić flaszkę przed :) 25.08.05, 20:58 To nie Szymon, to nasz jelonek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Najlepszy sposób, zbić flaszkę przed :) 26.08.05, 23:01 Ehhh, ani jelonek, ani łoś :). Zgaduj dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 30.08.05, 21:57 ze dwa porterki i wygodnie polezyc w cieniu na lezaczku Odpowiedz Link Zgłoś
lobencjusz Re: Request ... 1001 sposobow na kaca 19.09.05, 23:09 Jassne i bomba...... Klina klinem.... ??? NO JA SIE NIE PISZE ;) Lepszy w tym od portera jest kaper mocny :D Albo okład z młodych piersi <lol> Odpowiedz Link Zgłoś