IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 13:39
Cos malo ludzi tu zaglada
Obserwuj wątek
    • Gość: graja Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 15:03
      Gość portalu: ola napisał(a):

> Cos malo ludzi tu zaglada

dokładnie tak - co jest młodzi leszczyńscy aktywiści!!! Do boju.
      • Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 15:18
        Jak w tym momencie w Lesznie jest tak nudno jak tu, to zaczyna byc mi przykro.
        A Ty Graja co porabiasz w Lesznie?
        • Gość: Arek Re: HEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.08.01, 19:10
          Niestety Leszno bylo zawsze nudne.
          Pozdrowienia dla obu Pan.
          • Gość: Graja Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 09:04
            Gość portalu: Arek napisał(a):

> Niestety Leszno bylo zawsze nudne.
            > Pozdrowienia dla obu Pan.

zawsze, nawet imprezy w stylu Dni Leszna są nudne (a może szczególnie one).
            Pozdrowienia.

• Gość: graja Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 09:03

> Jak w tym momencie w Lesznie jest tak nudno jak tu, to zaczyna byc mi przykro.
          > A Ty Graja co porabiasz w Lesznie?

a ja sobie w Lesznie pracuję i czekam na weekendy, żeby sobie odpocząć. Ale za
          tydzień mam urlop i cieszę się jak szalona. A co Ty porabiasz?
          • Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 09:56
            mieszkam i pracuje w Poznaniu,i staram sie jak najczesciej zagladac do Leszna.Z
            wakacji wrocilam w sobote(bylo rewelacyjnie).Masz juz plan na urlop?
            • asija Re: HEJ 02.08.01, 11:08

> mieszkam i pracuje w Poznaniu,i staram sie jak najczesciej zagladac do Leszna.Z
              >
              > wakacji wrocilam w sobote(bylo rewelacyjnie).Masz juz plan na urlop?

mam ochotę na Amsterdam, ale nie bardzo mam z kim jechać, tak więc chyba pojadę
              gdzieś w Polsce - morze, Duszniki, Tatry. Zresztą urlop - tylko 3 tygodnie, niby
              dużo ale chcesz zrobić tak wiele, ze jednak mało. A Ty gdzie spędziłaś wakacje?
              • Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 11:52
                Jezeli masz trzy tygodniowy urlop to fantastycznie, ja z takiego wlasnie
                wrocilam. Dwa tygodnie spedzilam na Korsyce(objechalam ja dookola),a w drodze
                powrotnej do Polski tydzien we Wloszech(Florencja i Wenecja).To byly
                najcudowniejsze wakacje w moim zyciu.Goraco polecam Korsyke, jest
                najpiekniejszym miejscem w Europie, sluze praktycznymi radami i wszelkimi
                informacjami
                • Gość: asija Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 14:14
                  acha - nie powiedzialam przed tem graja = asija.
                  korsyka - czemu nie? Jeśli możesz to zarzuć mnie praktycznymi informacjami. Z
                  góry dziękuję.
                  Miłego dnia.
                  • Gość: Arek Re: HEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 03.08.01, 00:55
                    Gość portalu: asija napisał(a):

> acha - nie powiedzialam przed tem graja = asija.
                    > korsyka - czemu nie? Jeśli możesz to zarzuć mnie praktycznymi informacjami. Z
                    > góry dziękuję.
                    > Miłego dnia.

Pierwsza rzecz - jadac tam jedz promem z Wloch - duzo taniej, anizeli z cote
                    d''asure.
                • Gość: Arek Re: HEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 03.08.01, 00:53
                  Niewatpliwie masz racje odnosnie Korsyki, tylko bedac tam lepiej nie przebywac
                  w poblizu instytucji publicznych, bo mozna odlamkiem od bomby dostac.
                  Zreszta Leszno tez jest piekne tylko niestety mieszkaja tam laszczacy.
                  • Gość: MICHAL Re: HEJ IP: *.skane.se 06.08.01, 03:56
                    Gość portalu: Arek napisał(a):

> Niewatpliwie masz racje odnosnie Korsyki, tylko bedac tam lepiej nie przebywac
                    > w poblizu instytucji publicznych, bo mozna odlamkiem od bomby dostac.
                    > Zreszta Leszno tez jest piekne tylko niestety mieszkaja tam laszczacy.

Arek
                    Podaj mi swoj e-mail.Mam kilka pytan dotyczacych pld. Francji.
                    • Gość: Arek Do Michala IP: *.abo.wanadoo.fr 08.08.01, 11:48
                      Moj mail arkaf@hotmail.com.
    • Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 15:45
      Jutro!Pozdrawiam
      • Gość: Robal Re: HEJ IP: *.petrotel.com.pl 20.08.01, 01:00
        Pozdrawiam
    • Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 12:11
      Najlepiej objechac Korsyke.Najpierw dotarlismy autobusem do Florencji, i promem
      z Livorno na wyspe.Pierwszy cel to Bastia (polecam Erbalunge, troche mniej
      St.Florent). Dalej pojechalismy do Calvi-swietna wypoczynkowa
      miejscowosc,plaza,lazurowa woda...cudo, ale nie na dlugo bo dalej jest Ajaccio
      skad mozna wyruszyc na calodniowa wycieczke statkiem po rezerwatach przyrody i
      odpoczac w Girolacie(mala wioska, ktora ma 3000tys.lat).Pozniej Bonifacio-
      miasto na wapienny klifie, pod ktorym mozna zjesc sniadanie(tradycyjne bagietki
      i camembert), a wieczorem napic sie wina w nieprzecietnej atmosferze.Ostatnim
      punktem bylo Porto-Vecchio i jeszcze do Wloch, na tydzien(Florencja-swietne
      stare miasto z campingiem,z widokiem na nie cale,Wenecja-jej nie trzeba
      reklamowac...).Cale trzytygodniowe wakacje kosztowaly mnie ze wszystkim
      3tys.Zaznaczam, ze spalismy(Bartek i ja)pod namiotem, mielismy troche jedzenia
      ze soba i kupilismy nowy namiot co jest wliczone w koszt imprezy. Musze dodac,
      ze nie oszczedzalismy, nie odmawialismy sobie lodow, camembertow i zakupow typu
      ciuszki,czy pamiatki.Aaaaaaa i jeszcze fotki! Wypstrykalismy 6 filmow! Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka