Gość: ola IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 13:39 Cos malo ludzi tu zaglada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graja Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 15:03 Gość portalu: ola napisał(a): > Cos malo ludzi tu zaglada dokładnie tak - co jest młodzi leszczyńscy aktywiści!!! Do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 15:18 Jak w tym momencie w Lesznie jest tak nudno jak tu, to zaczyna byc mi przykro. A Ty Graja co porabiasz w Lesznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: HEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 01.08.01, 19:10 Niestety Leszno bylo zawsze nudne. Pozdrowienia dla obu Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graja Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 09:04 Gość portalu: Arek napisał(a): > Niestety Leszno bylo zawsze nudne. > Pozdrowienia dla obu Pan. zawsze, nawet imprezy w stylu Dni Leszna są nudne (a może szczególnie one). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graja Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 09:03 Gość portalu: ola napisał(a): > Jak w tym momencie w Lesznie jest tak nudno jak tu, to zaczyna byc mi przykro. > A Ty Graja co porabiasz w Lesznie? a ja sobie w Lesznie pracuję i czekam na weekendy, żeby sobie odpocząć. Ale za tydzień mam urlop i cieszę się jak szalona. A co Ty porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 09:56 mieszkam i pracuje w Poznaniu,i staram sie jak najczesciej zagladac do Leszna.Z wakacji wrocilam w sobote(bylo rewelacyjnie).Masz juz plan na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
asija Re: HEJ 02.08.01, 11:08 Gość portalu: ola napisał(a): > mieszkam i pracuje w Poznaniu,i staram sie jak najczesciej zagladac do Leszna.Z > > wakacji wrocilam w sobote(bylo rewelacyjnie).Masz juz plan na urlop? mam ochotę na Amsterdam, ale nie bardzo mam z kim jechać, tak więc chyba pojadę gdzieś w Polsce - morze, Duszniki, Tatry. Zresztą urlop - tylko 3 tygodnie, niby dużo ale chcesz zrobić tak wiele, ze jednak mało. A Ty gdzie spędziłaś wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 02.08.01, 11:52 Jezeli masz trzy tygodniowy urlop to fantastycznie, ja z takiego wlasnie wrocilam. Dwa tygodnie spedzilam na Korsyce(objechalam ja dookola),a w drodze powrotnej do Polski tydzien we Wloszech(Florencja i Wenecja).To byly najcudowniejsze wakacje w moim zyciu.Goraco polecam Korsyke, jest najpiekniejszym miejscem w Europie, sluze praktycznymi radami i wszelkimi informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asija Re: HEJ IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 14:14 acha - nie powiedzialam przed tem graja = asija. korsyka - czemu nie? Jeśli możesz to zarzuć mnie praktycznymi informacjami. Z góry dziękuję. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: HEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 03.08.01, 00:55 Gość portalu: asija napisał(a): > acha - nie powiedzialam przed tem graja = asija. > korsyka - czemu nie? Jeśli możesz to zarzuć mnie praktycznymi informacjami. Z > góry dziękuję. > Miłego dnia. Pierwsza rzecz - jadac tam jedz promem z Wloch - duzo taniej, anizeli z cote d''asure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: HEJ IP: *.abo.wanadoo.fr 03.08.01, 00:53 Niewatpliwie masz racje odnosnie Korsyki, tylko bedac tam lepiej nie przebywac w poblizu instytucji publicznych, bo mozna odlamkiem od bomby dostac. Zreszta Leszno tez jest piekne tylko niestety mieszkaja tam laszczacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HEJ IP: *.skane.se 06.08.01, 03:56 Gość portalu: Arek napisał(a): > Niewatpliwie masz racje odnosnie Korsyki, tylko bedac tam lepiej nie przebywac > w poblizu instytucji publicznych, bo mozna odlamkiem od bomby dostac. > Zreszta Leszno tez jest piekne tylko niestety mieszkaja tam laszczacy. Arek Podaj mi swoj e-mail.Mam kilka pytan dotyczacych pld. Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Do Michala IP: *.abo.wanadoo.fr 08.08.01, 11:48 Moj mail arkaf@hotmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: HEJ IP: *.cust.poz.supermedia.pl 03.08.01, 12:11 Najlepiej objechac Korsyke.Najpierw dotarlismy autobusem do Florencji, i promem z Livorno na wyspe.Pierwszy cel to Bastia (polecam Erbalunge, troche mniej St.Florent). Dalej pojechalismy do Calvi-swietna wypoczynkowa miejscowosc,plaza,lazurowa woda...cudo, ale nie na dlugo bo dalej jest Ajaccio skad mozna wyruszyc na calodniowa wycieczke statkiem po rezerwatach przyrody i odpoczac w Girolacie(mala wioska, ktora ma 3000tys.lat).Pozniej Bonifacio- miasto na wapienny klifie, pod ktorym mozna zjesc sniadanie(tradycyjne bagietki i camembert), a wieczorem napic sie wina w nieprzecietnej atmosferze.Ostatnim punktem bylo Porto-Vecchio i jeszcze do Wloch, na tydzien(Florencja-swietne stare miasto z campingiem,z widokiem na nie cale,Wenecja-jej nie trzeba reklamowac...).Cale trzytygodniowe wakacje kosztowaly mnie ze wszystkim 3tys.Zaznaczam, ze spalismy(Bartek i ja)pod namiotem, mielismy troche jedzenia ze soba i kupilismy nowy namiot co jest wliczone w koszt imprezy. Musze dodac, ze nie oszczedzalismy, nie odmawialismy sobie lodow, camembertow i zakupow typu ciuszki,czy pamiatki.Aaaaaaa i jeszcze fotki! Wypstrykalismy 6 filmow! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś