renne2 17.01.06, 19:20 Witajcie ! Od niedawna mieszkam w Koszalinie potrzebuję namiarów do ginekologa-dr Waldemara Świerczyńskiego -mogą być namiary tel.i czy przyjmuje na tzw Kasę Chorych i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre3b Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:26 ul. Jachtowa 2 tel. 347 07 20 ps. W internecie jest coś takiego jak Google :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:29 dzieki za adres a w internecie wiem ze jest cos takiego jak google ale na necie znalazłam 3 telefony i o dziwo zaden nie działa jak trzeba?A nie wiesz jaką ma renomę ten lekarz?Jaki ma stosunek do pacjentki? Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:38 Nie mam pojęcia, bo telefon i adres znalazłem dla Ciebie własnie w internecie. Jeślli chodzi o ginekologa-połoznika to moge polecić doktora Kaczanowskiego, który przyjmuje na Zielonej. Moja żona bardzo sobie chwali i wiele mu zawdzieczamy Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:45 Wiesz ja potrzebuje lekarza,który zajmuje się w swej wielkiej specjalizacji w leczeniu niepłodności a tego lekarza dostałam namiary z nazwiska i imienia dlatego się pytam.Dzięki za "szukanie dla mnie owych informacji" Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:49 Kaczanowski raczej sie tym nie zajmuje. Jego specjalnością jest połoznictwo i onkologia. Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:51 No właśnie a ten jest ginekologiem położniekiem i specjalizuje się w leczeniu niepłodności i trudnością w zajściu w ciąże....Tak jak wspomniałam dostałam te namiary ze Szczecina (tam mieszkałam,ale teraz mam mieszkanie w Koszlainie mąż wojskowy...) Odpowiedz Link Zgłoś
misia311 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 18.01.06, 09:59 ja mam, poza podanym prze andre stacjonarnym, taki nr kom 602 326 560 do dr Świerczyńskiego, poza tym pracuje w szpitalu na patologii ciąży ale ma dyzury w wyzanczone dni tel. 094 348 84 00 wew.156 ( albo na centrali prosić z patologią). Prowadził moją ciąże. Wiem, ze niektóre kobiety nie są zadowolone, ponieważ dr jest bardzo powściagliwy i zastanowi się 2 razy zanim coś powie ale nigdy nie zostawił mnie bez odpowiedzi na pytanie, jezeli czegoś nie rozumiałam nawet mi to rozrysowywał ;-)Ja polecam uważam go za dobrego fachowca, miałam kłopoty z zajsciem w ciążę, leczyłam się u innego lekarza ponad 2 lata bez efektów (wizyty wyglądały za kazdym razem tak samo i wychodziłam z recepta na to samo)a u Świerczyńskiego juz po 3 miesiącach miałam wdrożone leczenie, które zaowocowało dzieckiem :-)( a przede wszystkim zlecił własciwe badania) W razie pytań pisz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 18.01.06, 13:31 Misia dziękuję Ci za informację...Właśnie o takie informacje i takiego mkonkretnego lekarza mi chodzi...Bardzo Cie prosze napisz mi czy dr przyjmuje na kase chorych czy tylko prywatnie ...i gdzie ma gabinet moj e-mall: magdalenak28@wp.pl pozdrawiam Renne Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 18.01.06, 14:20 Mi po 3 latach starań pomógł właśnie dr Świerczyński.Jest chyba jedynym specjalistą w leczeniu niepłodności w naszym mieście.Jest nieco oschły w kontaktach z pacjentkami (takie było moje wrażenie),miałabym kilka zastrzeżeń,ale pomógł i to najważniejsze.Leczenie niepłodności często bywa bardzo skomplikowane,np.u mnie nie postawiono żadnej konkretnej diagnozy - wszystkie badania były ok.Jeśli chcesz to pisz do mnie na skrzynkę.POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego?-mamajka6 18.01.06, 14:38 Dzięki za kolejna optymistyczną wiadomość ...jesli masz ochotę pisz na moja pocztę: magdalenak28@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia ginekolog 20.01.06, 14:33 Swierczynski-profesjonalny,mily i delikatny.w sprawach nieplodnosci polecam dr nauk med. Melnyczuka na wlasnej skorze zajmowal sie nieplodnoscia,wiele o niej wie,moim znajomym pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś