Dodaj do ulubionych

Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego?

17.01.06, 19:20
Witajcie !
Od niedawna mieszkam w Koszalinie potrzebuję namiarów do ginekologa-dr
Waldemara Świerczyńskiego -mogą być namiary tel.i czy przyjmuje na tzw Kasę
Chorych i gdzie?
Obserwuj wątek
    • andre3b Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:26
      ul. Jachtowa 2 tel. 347 07 20

ps. W internecie jest coś takiego jak Google :-)
      • renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:29
        dzieki za adres a w internecie wiem ze jest cos takiego jak google ale na necie
        znalazłam 3 telefony i o dziwo zaden nie działa jak trzeba?A nie wiesz jaką ma
        renomę ten lekarz?Jaki ma stosunek do pacjentki?
        • andre3b Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:38
          Nie mam pojęcia, bo telefon i adres znalazłem dla Ciebie własnie w internecie.
          Jeślli chodzi o ginekologa-połoznika to moge polecić doktora Kaczanowskiego,
          który przyjmuje na Zielonej. Moja żona bardzo sobie chwali i wiele mu zawdzieczamy
          • renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:45
            Wiesz ja potrzebuje lekarza,który zajmuje się w swej wielkiej specjalizacji w
            leczeniu niepłodności a tego lekarza dostałam namiary z nazwiska i imienia
            dlatego się pytam.Dzięki za "szukanie dla mnie owych informacji"
            • andre3b Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:49
              Kaczanowski raczej sie tym nie zajmuje. Jego specjalnością jest połoznictwo i
              onkologia.
              • renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 17.01.06, 19:51
                No właśnie a ten jest ginekologiem położniekiem i specjalizuje się w leczeniu
                niepłodności i trudnością w zajściu w ciąże....Tak jak wspomniałam dostałam te
                namiary ze Szczecina (tam mieszkałam,ale teraz mam mieszkanie w Koszlainie mąż
                wojskowy...)
                • misia311 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 18.01.06, 09:59
                  ja mam, poza podanym prze andre stacjonarnym, taki nr kom 602 326 560 do dr
                  Świerczyńskiego, poza tym pracuje w szpitalu na patologii ciąży ale ma dyzury w
                  wyzanczone dni tel. 094 348 84 00 wew.156 ( albo na centrali prosić z
                  patologią).
                  Prowadził moją ciąże. Wiem, ze niektóre kobiety nie są zadowolone, ponieważ dr
                  jest bardzo powściagliwy i zastanowi się 2 razy zanim coś powie ale nigdy nie
                  zostawił mnie bez odpowiedzi na pytanie, jezeli czegoś nie rozumiałam nawet mi
                  to rozrysowywał ;-)Ja polecam uważam go za dobrego fachowca, miałam kłopoty z
                  zajsciem w ciążę, leczyłam się u innego lekarza ponad 2 lata bez efektów
                  (wizyty wyglądały za kazdym razem tak samo i wychodziłam z recepta na to samo)a
                  u Świerczyńskiego juz po 3 miesiącach miałam wdrożone leczenie, które
                  zaowocowało dzieckiem :-)( a przede wszystkim zlecił własciwe badania)
                  W razie pytań pisz
                  Pozdrawiam
                  • renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 18.01.06, 13:31
                    Misia dziękuję Ci za informację...Właśnie o takie informacje i takiego
                    mkonkretnego lekarza mi chodzi...Bardzo Cie prosze napisz mi czy dr przyjmuje
                    na kase chorych czy tylko prywatnie ...i gdzie ma gabinet
                    moj e-mall: magdalenak28@wp.pl
                    pozdrawiam Renne
                    • mamajka6 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego? 18.01.06, 14:20
                      Mi po 3 latach starań pomógł właśnie dr Świerczyński.Jest chyba jedynym
                      specjalistą w leczeniu niepłodności w naszym mieście.Jest nieco oschły w
                      kontaktach z pacjentkami (takie było moje wrażenie),miałabym kilka
                      zastrzeżeń,ale pomógł i to najważniejsze.Leczenie niepłodności często bywa
                      bardzo skomplikowane,np.u mnie nie postawiono żadnej konkretnej diagnozy -
                      wszystkie badania były ok.Jeśli chcesz to pisz do mnie na skrzynkę.POWODZENIA!!!
                      • renne2 Re: Kto zna dr Waldemara Świerczyńskiego?-mamajka6 18.01.06, 14:38
                        Dzięki za kolejna optymistyczną wiadomość ...jesli masz ochotę pisz na moja
                        pocztę:
                        magdalenak28@wp.pl
    • zosillia ginekolog 20.01.06, 14:33
      Swierczynski-profesjonalny,mily i delikatny.w sprawach nieplodnosci polecam dr
      nauk med. Melnyczuka na wlasnej skorze zajmowal sie nieplodnoscia,wiele o niej
      wie,moim znajomym pomogl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka