Dodaj do ulubionych

ostatni mój wątek

24.03.06, 09:58
Nie przejmuję się z reguły atakami anonimów na moją osobę. Chociaż czwarty
incydent to już trochę jest nużące. Ostatecznie uczestnictwo w forum to
powinna być rozrywka i przyjemność. Wylewanie pomyj na moją osobę nie jest
też tak zupełnie obojętne dla mnie. Najpierw byłem obrażany z tego powodu, że
broniłem polskiego spojrzenia na historię, później zostałem nazwany,
esesmanem, nazistą. Niektórym się wydaje, że nazwanie kogoś Zydem lub
Ukraincem jest obraźliwe. W ten sposób ujawniają tylko swoje oblicze. Na
szczęście ja jestem Eskimosem.
Nie to jednak najbardziej mnie poruszyło. Naiwnie liczyłem na trochę większą
solidarność forumowiczów w takiej sytuacji. Tym bardziej dziękuję Bagnikowi,
który wstawiając się za moją osobą został obrzucony stekiem wyzwisk.
Forum przestało być dla mnie miejscem, w którym chciałbym się wypowiadać.
Życzę wszystkim forumowiczom miłej dyskusji i dziękuję za miłe i interesujące
chwile.
Obserwuj wątek
    • exair Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 10:18
      Niee...no niech Pan nam tego nie robi!!!Mówie to w imieniu wszystkich
      forumowiczów.Ja niestety nie znam tak dobrze historii Złocieńca choć interesuje
      się tym miastem, ale jesli Pan zaprzestanie swoich postów na temat Złocieńca no
      to bedzie wielka strata:((
      • selion Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 10:32
        Już dawno nie odwiedzałam forum, a tutaj coś takiego.
        Niech się Pan naprawdę nie martwi forumowiczami typu "bluzgu bluzgu, nie mam
        mózgu". Każdy ma swój sposób na odreagowanie swojej niewiedzy i niespełnienia
        życiowego i oni właśnie to robią tutaj. Ludzie, którzy chcą się czuć ważni, a
        tutaj przyćmiewa ich skromny człowiek o zdrowym spojrzeniu na świat. Tak to
        bywa, kiedy wszędzie widzi się tylko złodziei, oszustów, łapówkowiczów i
        nazistów.
        Ja specjalnie u siebie na komputerze założyłam folder "historia Złocieńca",
        wszystko zapisuję i drukuję :) To jest moja chluba i moja przyjemność. Nie
        wszyscy niestety potrafią czerpać z tego pełnymi garściami. Niektórych bardziej
        interesuje, żeby sobie bluzgać na ludzi (żeby tak siebie dowartościować), a
        swojej przeszłości i korzeniach nie wiedzą nic. To jest dopiero nieposzanowanie
        swoich ojców i swojej historii.
        Daje Pan nam coś, czego nie daje nam jakaś szmatława gazeta, daje Pan nam
        tożsamość i to jest ważne. Niektórych nie interesuje historia, owszem, wolą
        Quake, gołe baby, albo wytykanie burmistrzowi, że w czasie pracy siedział za
        długo w wc :P
        Nie wszyscy jednak i niech Pan pisze choćby dla tej małej garstki ludzi, którzy
        szanują swoje dziedzictwo kulturalne.
        • wmlodozeniec Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 10:50
          Nie warto przejmować się ludźmi, którzy nie umieją rozróżnić co jest dobre a co
          złe i tego co powiedział Pawlak z "Samych swoich", że ludzie nie dzielą się na
          Niemców, Żydów, Ukraińców, Polaków, Rosjan tylko na mądrych i głupich, na
          dobrych i na złych. Głowa do góry i działajmy dalej. To forum jest wspaniałe
          ponieważ daje nam możliwość poznawania tego co daleko (dla mnie) ale z czym
          jesteśmy bardzo związani emocjonalnie, w końcu urodziłem sie w Złocieńcu.
          Pozdrawiam wszystkich forumnowiczów.
        • bagnik1 Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 10:57
          Oczywiscie jak zawsze podkreslam, ze decyzja nalezy do Ciebie:) Ale.. Zwroc uwage, ze te ataki sa w sumie marginalne. W dodatku wczorajszy byl przeprowadzony przez osobe, ktora probowala zrobic to wczesniej, tylko jego posty zostaly usuniete przez administratora (identyczne zdania). W dodatku ta osoba pewnie nie zna Cie osobiscie, tylko czesc twoich postow, wiec i nie powinienes brac tego do siebie. Nie wiem dlaczego patrzysz na garstke worgow a nie dostrzegasz, ze na prawde mnostwo ludzi wypowiada sie o Tobie w superlatywach. W dodatku Twoje watki sa przykladem dyskusji pozytywnej (nie ciagle narzekanie) i sam jestem zdziwiony jak duzy odzew zyskuja. To dobrze swiadczy o forumowiczach i powinienes uwazac to za Twoj sukces. Uszanuj tych ktorych warto a zignoruj pozostalych.
          Odradzam Ci ta decyzje. Straci forum, ale stracisz rowniez Ty, bo na dyskusjach zyskuja wszyscy. Mysle, ze dzieki temu bardzo duzo zyskales w oczach wielu osob i szkoda tego trwonic.
          Pozdrawiam i licze na zmiane decyzji.
        • bagnik1 Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 11:04
          Zapomnialem dodac do pani Selion, ze przeciez gole babki to nic strasznego. Kazdy lubi:):):)
    • gnk1 Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 13:04
      Szczerzę...To właśnie po przeczytaniu Pana postów, zainteresowałem się tym
      forum, ponieważ zauważyłem że nie jest one zbiorowiskiem bez mózgów, którzy choć
      na chwilę chcą być ,,kimś'' , ale przedstawia ono historię z minionych lat którą
      znają tylko nieliczni, jest Pan jedną z tych osób!!! Jeżeli jednak zdecyduje się
      Pan odejść to właśnie wtedy tacy ludzie zwyciężą:(, którzy bardziej od
      dyskusji wolą wyzwiska i to będzie najsmutniejsze:(. Dlatego proszę Pana o
      pozostanie na tym forum i dzielenie się z innymi swoją wiedzą, chyba że chce
      Pan, aby to forum zmieniło się w takie jak ma Drawsko- żenada. Niech Pan nie
      pozwoli wygrać ludziom, którzy choć przez chwilę chcą zaistnieć i umieją tylko
      rzucać wyzwiska...
    • zlocienianka Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 14:15
      No niech Pan tam tego nie robi!! Zazwyczaj Ci, którzy atakują ulatniają się z
      tego forum po napisaniu swoich debilnych wątków. Niech Pan pisze tu od czasu od
      czasu :). Związek Forumowiczów Złocienieckich :)
    • kermix Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 15:18
      Mam nadzieje ze tak się nie stanie jak Pan pisze chociaż rozumie decyzję to
      nie mogę się z nią zgodzić! Zdanie innych forumowiczych w tym topiku może
      świadczyć o naszej solidarności!! Statystycznie wszystko się zgadza, jeżeli
      zdobywa się uznanie i szacunek pewien rodzaj popularności to zawsze znajdzie
      się promil dla których merytoryczna dyskusja niema sensu! Proszę się tak łatwo
      nie poddawać może cały atak był celowo wymierzony w celu zdyskredytowania Pana,
      Forum ?? Ok. pewnie przesadzam ale chciałbym tu na tym właśnie forum przeczytać
      jeszcze niejedną interesującą Pańską wypowiedz na temat historii Złocieńca!
    • cynik9 Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 15:34
      panie jleszcze - niech sie Pan rozchmurzy i nie bierze rzeczy zbyt serio!

Biorac udzial w forum publicznym nalezy sie zawsze liczyc z tym ze od czasu do
      czasu znajdzie sie jakis lunatyk czy nawiedzony ktory
      je zakloci. Jest to w pewnym sensie cena za demokracje w internecie i nie
      podstawa do brania tego typu reakcji zbyt osobiscie. Inna
      sprawa ze kultura dyskursu na internecie w Polsce jest zenujaco niska. Pana
      oryginalny cykl wycieczek historycznych po poj.drawskim
      stanowi sam w sobie interesujaca calosc i glowna atrakcje tego forum.

Tak czy inaczej apeluje o kontynuacje tematyki historycznej i tego formatu - o
      ile nie na tym forum to byc moze w formacie forum
      prywatnego (skrytego - w lingo GW), blogu czy po prostu mailing list.
      • love_boy Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 16:46
        Jeżeli Pan chce i musi odejśc to trudno. Jakoś to forumowicze przezyją ale
        szkoda bo wnosił Pan sporo ciekawych spojrzeń na historie i teraźniejszość.
        Mimo iż nie zawsze sie z Panem zgadzam to forum to straci na Pana odejściu.
        Miejmy nadzieje że jeszcze usłyszymy Pana może pod innym nickiem.
        • baba45 Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 19:27
          Mam nadzieję, że jleszcze pojawi się jeszcze, i to nie pod zmienionym nickiem,
          lecz własnym. Zmiana nicka to dobre dla takich sfrusrtrowanych i
          niedowartościowanych gówniarzy (bez względu na ilość posiadanych lat) jak
          nieszczęsny bankier, który już umie czytać i pisać, ale z myśleniem mu nie
          bardzo wychodzi.O kulturze nie wspomnę. Napaści były rzeczywiście wyjątkowo
          obrzydliwe i podłe, powinny być przez opiekuna forum skasowane, a bankier nie
          powinien się na tym forum więcej pojawić-ani jako bankier, ani jako ktoś inny.
          Na szczęście jleszcze zupełnie spokojnie jest Eskimosem, a jak mawiał pewien
          mądry człowiek w czasie okupacji :"dziś wstydem nie być Żydem"-dla rozwiania
          wątpliwości frustratów w rodzaju bankiera dodam, że ten człowiek był 100%
          Aryjczykiem. Panie jleszcze-proszę nie rezygnować, stworzył Pan najciekawszy
          wątek na forum, wątek nie tylko ciekawy, ale i bardzo potrzebny,wątek, z
          którego korzystają nie tylko pojedynczy forumowicze, ale i uczniowie
          przynajmniej dwóch złocienieckich szkół.Naprawdę!!!!!
          • keyzan Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 21:29
            Leszczu Kochany!
            Nie rezygnuj i nie poddawaj się.Warto odpuścić w imię wyższych celów.
            Prosimy o kolejne zagadki historyczne, odkrywcze zdjęcia i inspirujące
            przemyślenia. Powodzenia życzy złocieńcowo-śląska rodzinka.

,,Sądził zawsze, że nie zna żadnych granic, a tu nagle pojawił się ten młokos i
            upierał się,że wiatr mógłby dokonać tysiąca innych rzeczy" - Paulo
            Coelho ,,ALCHEMIK"
    • doticzek Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 21:32
      no nic dodac nic ujac...szkoda bedzie jezeli Pan odejdzie...z braku czasu nie
      zagladam tutaj zbyt czesto,ale to wlasnie od Pana postow zaczelam wizyty na tym
      forum i dzieki nim zostalam ...taaaak Pawlak mial swieta racje :)
    • jleszcze Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 22:13
      Bardzo dziękuję za przemiłe wypowiedzi. Powiem szczerze, że trochę odzyskałem
      utraconą wiarę w ludzi. Zawstydziły mnie te dwie szkolne klasy. Skoro dzieci ze
      Złocieńca śledzą te forum ...
      Strasznie nie lubię zmieniać zadeklarowanych postanowień, chociaż zdania nie
      zmienia podobno tylko krowa. Zrobię sobie jednak kwarantannę i przemyślę sobie
      wszystko. Może tydzień, dwa ...
      • bagnik1 Re: ostatni mój wątek 24.03.06, 22:44
        Proponuje wiec nie skladac deklaracji i wtedy sumienie nie gryzie:) A wiary w ludzi nie nalezy tracic, choc nie nalezy sie tez ludzic, bo z pewnoscia pojawia sie nastepni madrzy inaczej. Tak to juz widocznie jest.
        • gnk1 Re: ostatni mój wątek 25.03.06, 00:02
          Wiedziałem że dobro zawsze zwycięża!!! ,,imperium zła'' zostało
          pokonana:)...Proszę się nie przejmować takimi wypowiedziami ludzi którzy jak już
          wcześniej robią to tylko po to aby choć na chwilę zaistnieć. Mam nadzieję ze pan
          wróci. Szczerze mówiąc, gdy się dowiedziałem że może Pana zabraknąć to poczułem
          się tak jakbym stracił kogoś bliskiego. Pomimo tego, że się nie znamy, że nigdy
          nie widzieliśmy się na oczy, czuje jakąż specyficzną więź z tymi wszystkimi
          forumowiczami, a szczególnie z Panem:) Niech Pan nie traci wiary w dobro
          ludzkie, juz nie raz sam przekonałem się, że w najmniej spodziewanych chwilach
          ktoś poda rękę, pocieszy gdy sił jest brak. Internet góruje nad innymi mediami,
          radiem, telewizją, gazetami- właśnie dla tego, że ta jego łamach można
          porozmawiać z kimś sam na sam, a nie tylko przeczytać o czymś i ewentualnie
          zgodzić się z tym co zostało napisane, lub nie...Dlatego proszę Pana niech Pan
          powróci, choć wiem, że to forum będzie musiało ścierpieć jeszcze nie jedne takie
          wybryki, ale właśnie w tym jest ukryta siła tego forum, na trzeźwości umysłów
          ludzi czytających, jak i piszących na łamach tego medium. Chciałbym wszystkim
          pogratulować stworzenia miejsca, choć nie rzeczywistego, w którym może nastąpić
          wymiana poglądów, informacji. Jestem dopiero nowym jego członkiem, ale
          zauważyłem tu pewną nie tuzinkowość i coś co jest nie uchwytne, w świecie w
          którym mało jest miejsca na myślenie i wnioskowanie tu jest ono najważniejsze.
          Chwała wam za to, drodzy forumowicze...gratuluje bo jeżeli młodzież też tu
          zagląda znaczy to, że mamy szansę na ukazanie im świata, którego już nie
          uświadczą... Pozdrawiam....
          • sircom2 Re: ostatni mój wątek 27.03.06, 07:53
            I ja się zasmuciłęm bo mam jeszcze kilka pytań, ale teraz mam trochę wiecej
            nadziei i czekam na Pana po tych przemyśleniach :P A i do bagnika mam
            propozycję żeby pisał wiecej o takich rzeczach jak z tymi żabami moczarowymi.
            Bo już miałem plan. Pan ileszcze będzie mi urozmaicał wycieczki rowerowe pod
            względem historycznym a Pan bagnik bedzie opisywał ciekawe zjawiska
            przyrodnicze obok których często przejeżdżamy nie zauważając nic poza tylnym
            kołem osoby jadącej z przodu :)
            • baba45 Re: ostatni mój wątek 27.03.06, 11:43
              Przyłaczam się do tych próśb! Też miałam plany wakacyjne zwiazane z
              informacjami obu panów!
      • bzik17 Re: ostatni mój wątek 28.03.06, 16:35
        Wszystko fajnie ale az 2-3 tygodnie kwarantany?to zdecydowanie za duzo!!
    • bagnik1 Re: ostatni mój wątek 27.03.06, 20:06
      A kto zostanie tutaj? Chyba martynka_l bo bankiera100 już nie widać.
    • jleszcze Re: ostatni mój wątek 27.03.06, 21:38
      Bardzo Panią proszę o przeczytanie mojego pierwszego postu w tym wątku. Proszę
      Panią o zostawienie mnie w spokoju i nie zwracanie się do mojej osoby, bo
      wymusza Pani moją odpowiedź, a ja nie mam ochoty toczyć takich dyskusji. Skoro
      się już odezwałem, pozwolę sobie ustosunkować się do Pani wypowiedzi. Od 1989
      roku w Polsce cenzura nie istnieje i wolno Pani jak i mi dyskutować gdzie
      uważamy, więc proszę mnie nigdzie nie odsyłać. Policzyła Pani trzynascie osób?
      Proszę przejrzeć wątki zagadkowe i historyczne znajdzie Pani znacznie więcej
      entuzjastycznych wypowiedzi. Nie było tutaj zadnego bałaganu tylko rzeczowa
      dyskusja. Krzyże i pomniki nikogo nie obrażają, a wielu interesują. Bałagan się
      zaczął, gdy pojawiły się inwektywy. Proszę zaproponować inne tematy. Chyba moja
      osoba Pani w tym nie przeszkadza.
      Wprawdzie całkowicie się z Panią nie zgadzam, to jednak chcę podkreślić, że
      wyraziła Pani swoje zdanie w sposób grzeczny i nieobraźliwy. Szanuję Panią za
      to.
      Czterokrotnie byłem tutaj obrzucony błotem. W dodatku dwukrotnie przez osoby z
      tego forum, ktore zalogowały się pod innym nickiem. Nie mówiłem o tym
      dotychczas, ale serdecznie pozdrawiam te "sprytne" osoby. Gratuluję im odwagi i
      otwartości.
      Nie muszę chyba dodawać, że nie będę kontynuować tej dyskusji. Serdecznie Panią
      pozdrawiam i zyczę ciekawych dyskusji na różne tematy.
      • gnk Re: ostatni mój wątek 27.03.06, 22:01
        No właśnie, niech się Pan nie przejmuje takimi wypowiedziami, one były, są i
        będą, niestety. Jeżeli ktoś chce kogoś wyzywać, jestem do dyspozycji:)
    • kermix Re: ostatni mój wątek 28.03.06, 01:19
      Jak uważasz ze masz prawo to jedz je wprowadzać w życie ale na Białoruś może
      tam się bardziej przydasz niż na tym forum! DYWERSANTON i SABOTARZYSTOM mówię
      NIE !!!
      • rzapa1 Re: ostatni mój wątek 28.03.06, 10:55
        Normalnie zaraz coś mnie trafi. Droga Martynko_l czy nie zauważyłaś że na tym
        forum większość osób bawi właśnie historia?? Czy nie zauważyłaś jeszcze, że to
        właśnie ta większość stanowi normę i to właśnie większośc ustala zasady - jak w
        każdym demokratycznym państwie?? Bo jak nie zauważyłaś to właśnie większość
        dyskutuje na temat historii, lub przynajmniej przygląda się tej dyskusji. A
        jeśli takiej mniejszości jak Ty i Bankier przeszkadza to, czym tu sie rozmawia
        to droga wolna. Są miliony innych forum i możesz tam zabierać głos. Jeśli to Ci
        się nie podoba to droga wolna.
        Oczywiście możesz wyrazić tutaj swoją opinię - tylko po co?? Po to żeby wywołać
        burzę?? Po to żeby kogoś obrazić?? Po to żeby ktoś kto ma wiedzę i chce się nią
        podzieliś przestał to robić??

Trzy razy pomyśl potem zrób
        A wyda czyn owoce,
        Nie będzie tylko próbą prób
        Trzy razy pomyśl potem zrób.
        • exair Re: ostatni mój wątek 28.03.06, 11:08
          Ja do pani martynki - Caps Lock się pani właczył ;))
    • bzik17 Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 16:22
      Calkowicie nowy jesli chodzi o pisanie:-)
      • martynka_l Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 16:39
        pewnie :-)
    • baba45 Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 17:45
      Rzapo-200% racji! Podobnie jak ktoś wcześniej napisał-zaczęłam uważniej czytać
      wypowiedzi na forum, kiedy pojawiły się wątki historyczne. Proszę: wróćmy do
      nich, nie pozwólmy, aby para frustratów zniszczyła świetne forum!
      • exair Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 17:52
        najlepiej niech sobie założą forum dla frustratów;)Bedą się mieli chociaz gdzie
        wyzywać:p
    • baba45 Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 21:26
      Martynko, nie ma przymusu czytania tego, co cię nudzi. Nie psuj jednak
      przyjemności innym. Załóż sobie jaki chcesz wątek, nie musisz odwiedzać tych
      historycznych. A co do komunizmu-raczej twoja postawa ma coś z niego. Weszłas
      na cudze podwórko i zaczęłaś od szarogęszenia się. Przemyśl to sobie.
    • jleszcze Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 22:09
      Muszę zabrać jednak głos. Forum jet monotematyczne, właśnie dlatego, ze np.
      Pani, Pani Martynko nie potrafi zaproponować odmiennego jakiekolwiek tematu.
      Proszę swoją energię skierować w tym kierunku. Bardzo chętnie sobie poczytam.
      Proszę zaproponować coś. Uczepiła się Pani tego nieszczęsnego watku.
      Druga sprawa. Wydawało mi się to oczywiste, ale po Pani wpisach widzę, że nie
      rozumie Pani, na czym polega problem z Pani wypowiedzią. Otóż wbrew temu, co
      pani kilkakrotnie twierdziła, Pani wypowiedź nie była wyrazem swobody dyskusji,
      ale czymś odwrotnym. Pani skupiła się na tym, żeby odebrać mi prawo do dyskusji
      na tym forum o historii. Przedziwna wypowiedź i postawa. Oczywiście
      nieskuteczna, bo raczej utwierdza mnie ona w przekonaniu, ze powinienem tutaj o
      historii dyskutować. Myślałem, że pani to zrozumiała ale widocznie nie, bo
      znowy odsyła Pani wszystkich aktywnych uczestników tego forum na inne forum.
      Wspomniała Pani komunizm. Nie wiem, czy Pani go pamięta, bo ja tak. To właśnie
      wtedy w stanie wojennym władze mówiły, jak ktoś chce krytykować polskie władze,
      to niech wyjeżdża za granicę.
      Jest tutaj bardzo wiele osób żywo zainteresowanych historią i ciekawostakami
      tego miasta. Również nieobecny chwilowo w kraju załozyciel tego forum przysłał
      mi sympatycznego emaila. Będę tutaj dyskutował, o czym uważam za słuszne i nic
      Pani na to nie poradzi.
      Czekam na zainicjowanie przez Panią nowych, interesujących watków. Natomiast z
      wykluczaniem ludzi z dyskusji, wprowadzaniem tematów zabronionych niech Pani
      sobie da spokój. To juz jest nudne i przede wszystkim nieskuteczne.
    • jleszcze Re: ostatni mój wątek 29.03.06, 22:58
      Ok, Pani Martynka przekonała mnie ostatecznie.;)
      Po każdej wypowiedzi typu: "założcie sobie forum historyczne", "jleszcze jakie
      jest twoje pochodzenie?" itp, założę nowy watek z ciekawostką historyczną lub
      inną :))))
      • baba45 Re: ostatni mój wątek 30.03.06, 06:59
        (:
      • bagnik1 Re: ostatni mój wątek 30.03.06, 08:43
        Drogi jleszcze, w mojej opinii robisz, źle. Oczywiście są to Twoje suwerenne decyzje i trudno zmuszać cię, żebyś z kimś rozmawiał. Jednak nie można wycofywać się pod wpływem pojedynczych frustratów. Przecież jeżeli założysz inne forum, to wystarczy że bankier zaloguje się również tam i uraczy Cię ciekawym wpisem. Wtedy pozostanie Ci już chyba wycofać się całkowicie. Taka jest już formuła, że każdy może się wpisać. Jednak nie każdemu trzeba odpowiadać, bo nie każdy wpis załuguje na jakikolwiek wysiłek przy klawiaturze:)
        Decyzja należy do Ciebie. Jestem na forum stosunkowo nowy ale łatwo można zauważyć, że jesteś jednym z "motorów napędowych". Jak przestaniesz brać udział, to z pewnością forum straci, a może nawet popadnie w kompletny marazm. Nie wiem czy będzie to powód do zadowolenia, bo przecież bankiera i Martynki raczej to nie dotyczy - jakoś nie widzę by forum pękało od ich pasjonujących wypowiedzi.
        Tak więc weź się w garść, zapomnij o sprawie, dyskutuj z baba45, selion, sircomem i innymi a nie angazuj się w pyskówki. Jednak szczerze mówiąc obawiam się, że jednak odpuścisz sobie forum. Będziesz miał spokój, uczestnicy pozbawieni ciekawostek tym bardziej docenią co mieli a kilku chłystków będzie mogło pochwalić się przed kumplami, że wycięło gościa z dyskusji...
        • jleszcze Re: ostatni mój wątek 30.03.06, 09:32
          Witam źle zrozumiałeś moim wypowiedź. Zakładanie nowego forum, tylko dlatego,
          że chce tego osoba, która nie potrafi zainicjować żadnego tematu :))) To byłby
          kompletny nonsens. Ja powiedziałem, że jeśli na każdą wypowiedź mającą na celu
          zablokowanie swobody wypowiedzi (bo tak traktuje te sporadyczne ataki na wątki
          historyczne), odpowiem utworzeniem kolejnego wątka historycznego NA TYM
          FORUM :))) Czyli zgadzam się z Tobą całkowicie :)))
        • jleszcze Re: ostatni mój wątek 30.03.06, 09:45
          Powiedziałem z przekorą, że Pani Martynka mnie przekonała. Bo właśnie takie
          bezsensowne wypraszanie kogoś z forum wywołuje u mnie reakcje odwrotne. Od
          kilku lat jestem aktywny na tym forum, więc jestem w jakiś sposób jego
          współtwórcą. Nikt nie ma prawa odbierać mi prawa do uczestniczenia w nim.
    • wuster Re: ostatni mój wątek 07.04.06, 22:33
      Niech Pan tego nie robi.
    • haash Re: ostatni mój wątek 11.04.06, 11:07
      Drogi panie,na pana miejscu nie przejmowałabym sie jakas niezrównowazona siksa
      i jej podobnymi.Przeciez ma wolny wybr nie musi czytac tego co pan
      napisze,jesli jej to nie pasi.Od pieciu lat jestem osoba
      niepelnosprawna,złocieniec znam dosc dobrze,gdyz jezdzilam całe zycie do
      Lubieszewa na wakacje,bardzo jestem wdzieczna panu za informacje ktormi sie pan
      z nami dzieli,ja sama juz pewnie nie pojade tam w najblizszych latach,a dzieki
      panu mam troszke radosci i poszerzam swoja wiedze,jeszcze raz serdeczne
      dziekuje.pozdrawiam
    • ewelajda Re: ostatni mój wątek 12.04.06, 11:01
      To jest już nas dwoje :) Może założymy forum Eskimosów :) Ja jestem dziewczyną
      Podczas ostatniego spisu powszechnego zapytano mnie kim się czuję.
      Odpowiedziałam, że Eskimosem - cieszę się, że jest nas więcej. P.s. Bardzo mi
      przykro, że nie 'poczytam' Pana na forum, gdyż jest Pan i Pana wypowiedzi
      inspiracją do odwiedzania nieznanych mi zakątków Złocieńca. Życzę powodzenia i
      mimo wszystko czekam na Pana :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka