09.01.11, 18:05
Witam, prosze polecic mi dobrego adwokata z Koszalina ds. cywilnych (zniesienie współwłasności). Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • szyszka874 Re: Adwokat 12.04.18, 19:32
      Swego czasu znajomi korzystali w tego typu sprawie z pomocy jednej z Kancelarii z Tczewa, zdaje się, że mecenas Cejrowski prowadził sprawę z Kancelarii Cejrowski. Polecam poczytać publikacje na stronie tejże kancelarii - sporo można się nauczyć i zrozumieć mechanizmy działania wymiaru sprawiedliwości.
    • mistik1975 Re: Adwokat 09.05.18, 13:02
      Jeśli chodzi o lokalizację Łódź to najlepsza kancelaria w okolicy to: www.lodz-adwokat.pl/ Pani Monika Kitscha Kwasiborska to specjalista w swoim fachu w bardzo wielu dziedzinach prawa.
    • janczar80 Re: Adwokat 28.12.18, 12:27
      Według mnie adwokat Wojciech Janus kancelariajanus.pl/ - bardzo rzetelny człowiek i można się dogadać.
    • zafon Re: Adwokat 17.06.20, 14:00
      Najlepszy adwokat w Koszalinie to kancelariajanus.pl. Gorąco polecam.
    • marta0576 Re: Adwokat 27.06.22, 19:48
      Polecam adwokata Jarosław Szkudlarka z Łodzi mi osobiście robił podział majątku w Koszalinie i zawsze był na sprawie mój eks miał mecenasa z Warszawy, ale zawsze wysyłał jakiegoś aplikanta, myślę ze to kwestia dogadania się. Powodzenia Marta
    • mankazloto Re: Adwokat 20.05.24, 11:44
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Tu sobie zobaczcie:
      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.
    • matylda1990_1 Re: Adwokat 27.11.24, 11:34
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: Adwokat 13.01.25, 13:18
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. Pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas
      topadwokat.com/lodz/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • palinkaa9 Re: Adwokat 22.05.25, 13:54
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
    • marek3312 Re: Adwokat 06.10.25, 16:59
      Można też skorzystać z usług kancelarii radcy prawnego z Koszalina Katarzyny Kujawskiej, specjalizuje się w prawie cywilnym
      • marek3312 Re: Adwokat 06.10.25, 17:00
        kujawska.net
    • asiamala Re: Adwokat 09.04.26, 13:42
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka