sloggi 16.02.06, 18:09 Jestem po lekturze stronki o komunikacji miejskiej w Szczecinku: www.km.szczecinek.pl/rozklad/ Czy ta niska częstotliwość kursowania jest wystarczająca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyga5 Re: Komunikacja miejska 16.02.06, 20:48 Jak widać wystarczająca.Większość jeździ chyba samochodami? Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Komunikacja miejska 18.02.06, 17:46 Dla mnie, kiedy przyjezdzam, jest zbyt mala czestotliwosc kursow, wiec raczej nie zagladam na przystanek, a ide na piechote - chyba, ze ide na zupelnie przeciwlegly kraniec miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Komunikacja miejska 18.02.06, 18:27 A z jakiej ulicy wywędrowałaś ze Szczecinka.Bo ja to już chyba tu zostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Komunikacja miejska 19.02.06, 00:06 Z Wiejskiej. A dokladnie z samego jej srodka :) W sytuacji, kiedy samo dojscie na najblizszy przystanek - ten przy zajezdni na Cieslaka - zajmuje z 8 minut, to czesto oplaca sie juz dalej isc na piechote niz czekac na jakis kolejny pojazd. Zanim podjedzie kolejny autobus, to zdaze dojsc do deptaku co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Komunikacja miejska 19.02.06, 00:14 60 dzielone na połowe to by wychodziło na około 30.Jesteśmy prawie sąsiadami .Ja jestem ze Spółdzielczej. Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Komunikacja miejska 19.02.06, 14:20 Jesteś blisko, nawet bardzo :) O jeden numer się pomyliłeś. A Spółdzielcza dobrze jest mi znana, jako że chodziłam do "szóstki" i nie tylko codziennie mijałam to osiedle, ale i sporo koleżanek i kolegów tam mieszkało. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Komunikacja miejska 18.02.06, 20:59 Jak tylko dotrę do Szczecinka to koniecznie muszę przejechać się lokalnymi busami na Bugno i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re:Do Tuhanki 22.02.06, 20:52 Tuchanka napisała: Jesteś blisko, nawet bardzo :) O jeden numer się pomyliłeś Dzisiaj byłem u Twojej mamy i pozdrowiłem ją od Ciebie.Wiem też że właśnie dzisiaj do Niej dzwoniłaś. Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re:Do Tuhanki 22.02.06, 22:16 Dzwonie codziennie... Ale nic mi dzis nie wspominala o tym, ze ktos ja pozdrawial... Musze jutro wypytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re:Do Tuhanki 22.02.06, 23:39 Bo ja byłem po Twoim telefonie. Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:DoSloggiego 23.02.06, 00:05 Czyli wiesz, że nie mam rodziny w Szczecinku? Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re:DoSloggiego 23.02.06, 00:09 Tego ja nie powiedziałem.A masz? Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:DoSloggiego 23.02.06, 22:14 Najbliżej od Szczecinka mam krewnych w Koszalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re:Do Tuhanki 23.02.06, 19:55 Jasne, że ta sama. Zygmuntowi nietrudno było wydedukować właściwą osobę, kiedy w rachubę wchodziły dwa domy, w tym jeden z młodym małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś