Dodaj do ulubionych

Amber Gold

17.08.12, 17:49
Czy są osoby którym nie zostały wypłacone pieniądze przez Amber Gold?
Obserwuj wątek
    • 19dawid80 Re: Amber Gold 21.08.12, 13:04
      lenka291 napisała:

> Czy są osoby którym nie zostały wypłacone pieniądze przez Amber Gold?

Podejrzewam, że są ich setki. Niestety pieniędzy już nie odzyskacie!!!
    • 19dawid80 Re: Amber Gold 21.08.12, 14:09
      lenka291 napisała:

> Czy są osoby którym nie zostały wypłacone pieniądze przez Amber Gold?

Tutaj info dla potwierdzenia mojego wcześniejszego wpisu, właśnie złożyli wnioski o upadłość, możesz dostaniecie zwrot 5zł z Waszych zainwestowanych pieniędzy.
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,12340140,Do_sadu_wplynely_cztery_wnioski_o_ogloszenie_upadlosci.html
    • alojzymo Re: Amber Gold 10.10.25, 08:43
      Finanse Polski są w ruinie. Mamy rosnące ogromne zadłużenie i żadnych inwestycji strategicznych. Powinniśmy w trybie natychmiastowym zlikwidować przywileje emerytalne, zabrać bogatym nadmiar oszczędności, wprowadzić podatek wyjątkowy by ratować planetę i wprowadzić pełną ewidencję oraz kontrolę majątkową dla w UE bo potrzebne są pieniądze na zbrojenia. Eurokraci za dużo zarabiają. Nie wstydź się okradać tych co cię okradają. To nie jest moja wojna i żadna siła mnie nie zmusi, żebym wstawił się na wasze wezwanie. Niech politycy i milionerzy walczą oto co nakradli o wielkie majątki i miliony na kontach bankowych. Ja nie mam o co walczyć bo nic nie mam. Darmozjady w Brukseli niech walczą a ja nie biorę odpowiedzialności za błędy polityków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka