whitesith 07.01.11, 20:45 Oddam tzw. dostawkę do wózka , po przypięciu do wózka, starsze dziecko nie musi biec za wózkiem :), bardzo przydatne przy dzieciaczkach z małą różnicą wieku. Odbiór we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: astra buggy board IP: *.warszawa.mm.pl 07.01.11, 20:51 Witam ja jestem bardzo bardzo zainteresowana czy istniałaby możliwość wysyłki? jeśli tak to z chęcią pokryję koszty mój adres mailowy astra27@gazeta.pl. Mam synka 7 miesięcznego i córeczkę 3 letnią którą muszę odbierać z przedszkola albo ja albo babcia a przedszkole oddalone jest ok. 40 min od domu , trasę pokonujemy pieszo a córcia często narzeka na zmęczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astra Re: buggy board IP: *.warszawa.mm.pl 07.01.11, 20:52 oczywiście koszty pokryję przed wysyłką, b.proszę o info czy byłoby to możliwe, Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
whitesith Re: Oddam buggy board 07.01.11, 21:35 Dostawka już znalazła nowego właściciela - ogłoszenie nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś