Dodaj do ulubionych

Oddam obiadki Gerber!!

20.04.11, 13:42
Witam
mam do oddania kilka słoiczków 3x po 8miesiącu, 1x po 6 miesiącu, 1x po 4 miesiącu.
Mam też do oddania:
- buciki na wiosnę wysokie za kostkę roz. 21 (buciki mają bardzo minimalne ślady noszenia) do tej pary mogę dołączyć kapcie też rozmiar 21.
- buciki na wiosne wysokie za kostkę roz.22 (buciki na zewnątrz są poobcierane, natomiast w środku są idealne) i do tego kapcie roz. 22.

Chciałabym je wysłać mamie, która naprawde nie ma pieniążków na zakup tych rzeczy. Od dawna czytam to forum i mam jeszcze w szafach kilka rzeczy (z czasów ciąży, czasów niemowlęcych moich chłopaków), które będe mogła oddać komuś potrzebującemu. Tylko chroniczny brak czasu nie pozwala mi na przejżenie tego wszytskiego.
Jeśli ktoś będzie w stanie pokryć przesyłkę to będzie super, jestem mamą bliźniaków i nie przelewa nam się, ale jak by coś to mogę wysłać jak będzie duża potrzeba.

Pozdrawiam Magda

Obserwuj wątek
    • magdus-81 Re: Oddam obiadki Gerber!! 20.04.11, 13:48
      Acha zapomniałam dodać że do obiadków mam jeszcze kaszkę jedną zamkniętą nową a druga jest otwarta ale odrazu zamknięta bo u nas mlecznych nie mogą moje chłopaki.
    • annika1801 Re: Oddam obiadki Gerber!! 20.04.11, 14:05
      Z chęcią bym przyjeła obiadki:)troszke by nas odciążyło a i inne rzeczy dla synka bardzo chętnie też przyjmę,bo wiadomo jak maluchy szybko rosną...
      pozdrawiam serdecznie
      • magdus-81 Re: Oddam obiadki Gerber!! 20.04.11, 20:04
        Anika wysle tobie obiadki tylko podaj adres, pogrzebie cos w ciuszkach i dorzuce tylko podaj jaki rozmiar!!
        Acha i wyslij mi maila to napisze do ciebie, poniewaz nie korzystam z gazetowego.
        Pozdrawiam
        • Gość: annika1801 Re: Oddam obiadki Gerber!! IP: *.lebork.vectranet.pl 20.04.11, 21:43
          annika1801@wp.pl
          nie mogę wysłać nic do ciebie,bo nie masz zaktualizowanego profilu,więc ty napisz do mnie:)
          • annika1801 Re: Oddam obiadki Gerber!! 22.04.11, 15:00
            Magdus jak możesz to napisz do mnie:)
            • annika1801 napisz 02.05.11, 16:06
              magdus proszę napisz na annika1801@wp.pl jeśli nadal masz te obiadki do oddania:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka