Dodaj do ulubionych

Oddam pralkę

24.06.11, 23:34
Witam,
Mamy do oddania pralkę Whirlpoola ładowaną od góry (używaną 4 lata) - stoi w piwnicy od roku. Jest sprawna - zapewne potrzebującej rodzinie się przyda. Z racji tego, że sporo jeżdzę, mogę ją podrzucić do województwa kuj-pom, wielkoplskiego i łódzkiego (północna część). Prosze opiekunów forum o "dobry wybór obdarowanego".

pozdrawiamy
Patrycja i Michał
Obserwuj wątek
    • magosia_mama Re: Oddam pralkę 25.06.11, 08:36
      Oj mi by się przydała :( Niestety ja z okolic Warszawy :(
    • bj32 Re: Oddam pralkę 25.06.11, 21:42
      Opiekunowie nie decydują. Ewentualnie uprzedzają, jeśli trafią uporczywego naciągacza udowodnionego. Nie są od podejmowania decyzji. Zresztą uprzedzaniem zajmuje się każdy, kto chce;)
    • kicia291 Re: Oddam pralkę 28.06.11, 18:24
      Witam! Czy ogłoszenie jest wciąż aktualne? Wielodzietna rodzina z Łodzi potrzebuje sprawną pralkę. Dałam ogłoszenie jakiś czas temu, ale bez odzewu:(
    • kasia0244 Re: Oddam pralkę 21.10.13, 15:39
      Witam,

czy Państwa propozycja oddania pralki jest nadal aktualna? Wynajmuje mieszkanie w Bielsku ponieważ jestem studentką w którym nie ma pralki a nie bardzo opłaca mi się jakąkolwiek kupować ponieważ nie zostanę tu zbyt długo jednakże pralka jest mi potrzebna :) Bardzo proszę o odpowiedź na maila kasia4_15@o2.pl

Z góry dziękuje
      Katarzyna
    • agata199966 Re: Oddam pralkę 22.12.13, 18:19
      witam,
      czy panstwa propozycja jest nadal aktualna, poniewaz moim rodzicom zepsula sie pralka ( na same swieta ) a nie maj pieniedzy by kupic nowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka