IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 17:31
oddam dwa duże wory zabawek,czyli jest tam trochę klocków,dużo puzzli wszystko jest pomieszane to nie wiem czy kompletne,drobne zabawki typu kinder niespodzianka,puzzle piankowe,parę autek nie pamietam więc co tam jest ale są dwa worki takie duże wzmocnione ze ściagaczem.
Obserwuj wątek
    • Gość: .................. Re: zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 17:32
      odbiór w okolicach zabrza,gliwic i okolic
      • Gość: .................. Re: zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 17:46
        zabawki nie są nowe przeszły po kilku dzieciach więc niechce potem,żalu,że autko nie ma kółka czy coś takiego
        • renata.36 Re: zabawki 05.08.11, 09:51
          Z tego co piszesz wnioskije.że jest to "gruz" .Jesli nie chce Ci się posegregować tych zabawek. to nie chciej uszczęsliwiać innych zepsutymi rzeczami.Myslisz.że jakies dziecko ucieszy sie z wybrakowanego autka ?
          • bj32 Re: zabawki 05.08.11, 11:38
            Zważywszy na ilość hurtem założonych wątków [w dodatku z Gliwic...] i na to, ze "nie wiem, co tam jest", zastanawiam się, czy nie należało napisać "Pozbędę się śmieci i rupieci. Najlepiej odpłatnie".

Wiesz, Renato... Niektórym nie chce się sprzątać, a dając komuś buble - czują się dobroczyńcami. Przecież "biedny to wszystko weźmie", nie? I jeszcze po rękach powinien całować. Takie efekty, jak ktoś ma nadmiar bez wysiłku i mu się w zadku przewraca.
            • bj32 Re: zabawki 05.08.11, 11:47
              Nie pomyliłam się...
              Droga okszilip vel smysiu, czy Ty serio sądzisz, że tu są wyłącznie debile? Handelek się urwał, bo juz wszędzie wiedzą, co wyprawiasz, więc się pozbywasz... gratów z chaty? Litości.
              • aqua696 Re: zabawki 05.08.11, 14:03
                A nie lepiej pozostawic te zabawki wlasnej trojce dzieci?? zamiast zaraz gdzie prosic o zabawki??Ubranka , wyprawki??
                Warto chyba
                A skoro to smieci bez czesci itp..to smietnik zapewne w okolocy jakis jest..
                Bo widac ani ty ani maz-niemaz, czy jak go zwa nie lubi naprawiac..wolicie swieze paczki odbierac..
                • renata.36 Re: zabawki 05.08.11, 19:49
                  Ale co trzeba miec w głowie.żeby ludziom smieci proponować?Mózgojad by chyba z głodu zdechł!!!

Aqua masz racje. swoim dzieciom niech da do zabawy.Koszmar!
                  • Gość: .................. Re: zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 16:57
                    nieaktualne oddane pani renato to,ze jedno autko nie miało kółka to nieznaczy,ze wszystkie zabawki były w tragicznym stanie z miłą checią za zgoda odbierajacej zabawki pani moge podać kontakt i się pani dowie czy to były śmieci czy nie
            • Gość: .................. Re: zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 17:07
              no właśnie biedny nawet ze śmieci się ucieszy bo te śmieci przyszły do mnie z tego forum i czy za pocztę czy za kuriera zapłaciłam i nie wybrzydzałam podziekowałam a nie miałam do nikogo pretensji,ze paczka kosztowała 13 zł a tam były poplamione śmierdzące ciuszki ok 6-7 sztuk które mozna było wysłac taniej listem ,którymi bym nawet podłogi nie umyła więc wolałam odbiór osobisty bo było by mi wstyd,ze ktoś placąc za wysyłkę dostał szmaty nie nadajace sie do niczego a tak to osoby sobie przyszly i powybieraly co im pasowalo to samo dotyczyło zabawek
              • bj32 Żałosne. n/t 31.08.11, 17:53

• Gość: ania Re: zabawki IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 09:34
      jwitam a z kad pani jest?
      • Gość: .................. Re: zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:27
        nieaktualne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka