Dodaj do ulubionych

pilnie oddam dla potrzebującej mamy

09.12.11, 14:01
witam, z powodu wyjazdu pilnie oddam dla potrzebujacej szczuplej mamy kilka rzeczy w rozmiarze 34 bądź xs sa to rzeczy w bardzo dobrym stanie czyste zadbane
płaszcz zimowy wełniany długi z paskiem kolor piaskowy rozmiar 34
dwie bluzki z krótkim rękawkiem kolor miodowy rozmiar xs
dwa sweterki na guziki jeden szary róż drugi szaro popielaty rozmiar xs
mam tez do oddania dlugie kozaki bordowe na wyższym obcasie ale bwygodne nieocieplane rozmiar 38, moze jeszcze cos znajde oddam wszystko jednej potrzebujacej osobie jak najszybciej odbior osobisty Warszawa Bemowo
Obserwuj wątek
    • mania_mm2 Re: pilnie oddam dla potrzebującej mamy 09.12.11, 16:58
      chętnie przyjmę ubrania - niestety jestem z Gdańska ale pokryję koszty wysyłki, jeśli jest taka możliwość. pozdrawiam
    • aga.malinowska25 Re: pilnie oddam dla potrzebującej mamy 09.12.11, 20:25
      Witam Jestem mama dwuletniego chlopca-sama go wychowuje.Moja sytuacja finansowa jest bardzo ciezka-stad moja prosba do wszystkich pan;jesli macie jakies niepotrzebne ciuchy,buty,itp to ja z checia je przyjme.Niestety nie stac mnie na zakup nowych rzeczy Dzieki ludziom dobrej woli moj maluszek ma juz cala szafe-teraz pomocy potrzebuje jego mama z gory dziekuje za okazana pomoc Agnieszka PS.Z checia przyjme ubrania.Mieszkam na terenie warszawy.Jesli ogłoszenie jest nadal aktualne prosze o kontakt:aga.malinowska@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka