Dodaj do ulubionych

Oddam dla dziewczynki 5 -6 lat " tornister i .....

03.09.13, 09:25
ubranko ( marynarka, spódniczaka ) 2 nowe bluzeczki na 116 na szczupłą bluzeczką. Choć wrzesień, to może ktoś jeszcze tornistra potrzebuje, albo na nastepny ok jest w stanie bd - , za ślady uzytkowania. A strój galowy wczoraj żeśmy założyły i okazał się już za mały. Odbiór osobisty w Warszawie na woli.
Obserwuj wątek
    • violja1 Re: Oddam dla dziewczynki 5 -6 lat " tornister i 03.09.13, 10:51
      Ja chętnie dla mojej kruszyny wezmę. Proszę o informacje na gazetowego maila.
      • 2-aleksandra1981 Re: Oddam dla dziewczynki 5 -6 lat " tornister i 03.09.13, 10:56
        odpisałam
    • 17dorota Re: Pilnie potrzebuję ubrankek 03.09.13, 12:45
      pilnie potrzebuję ubrznek dla 4 letniej dziewczynki ponieważ jestem samotną matką a drugie dziecko w drodze. A córeczka uczęszcza teraz do przedszkola. Bardzo by mi się przydały ciuszki. Jeśli Pani oferuje oddanie ubranek dla dziewczynki to ja chętnie przyjmę jeśli jest to jeszcze aktualne. A czy można te ubranka przesłać Poczta Polską ja bym za pszesyłkę już zapłąciła jak taka jest możliwość?
      Mój Adres: Starnawska Dorota ul. Mjr. Hubala 41/5, 26-400 Przyucha, woj. mazowieckie Tel. 486755567.
      Jeśli jest taka możliwość to dziękuję Pozdrawiam
      • 17dorota Re: Pilnie potrzebuję ubrankek dla 4l. dziewczynki 03.09.13, 12:45
        17dorota napisała:

> pilnie potrzebuję ubrznek dla 4 letniej dziewczynki ponieważ jestem samotną mat
        > ką a drugie dziecko w drodze. A córeczka uczęszcza teraz do przedszkola. Bardzo
        > by mi się przydały ciuszki. Jeśli Pani oferuje oddanie ubranek dla dziewczynki
        > to ja chętnie przyjmę jeśli jest to jeszcze aktualne. A czy można te ubranka p
        > rzesłać Poczta Polską ja bym za pszesyłkę już zapłąciła jak taka jest możliwość
        > ?
        > Mój Adres: Starnawska Dorota ul. Mjr. Hubala 41/5, 26-400 Przyucha, woj. mazowi
        > eckie Tel. 486755567.
        > Jeśli jest taka możliwość to dziękuję Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka