aniapet2 17.11.09, 07:34 Witam, chwalę się bomkami zrobionymi na święta Bożego Narodzenia choć już mi tylko została po nich pamiątka (te zdjęcia)bo oddałam je w prezencie. Pozdrawiam aniapet2 fotoforum.gazeta.pl/a/40605.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julita414 Re: Chwalę się 17.11.09, 08:28 śliczne, gratuluję , a jakiej są one średnicy jesli mozan spytać pozdrawiam przedświątecznie Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: Chwalę się 17.11.09, 11:50 no to już jubilerska robota.Śliczne,brawo! fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
ew4 Re: Chwalę się 17.11.09, 22:30 bombeczki sa przecudne mam prosbe moglabys napisac jak sie je robi czy nitki i haft sie przykleja cz jakos inaczej sie mocuje i tak troszeczke jak sie je robi moze zdaze pare zrobic przed swietami pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
aniapet2 Re: Chwalę się 18.11.09, 09:49 Witam cieszę się że się podobają, bomki są kupione z katalogu "KRam z robótkami" o Średnicy chyba 8 cm. mulinę kolorowa przyklejam na klej w sztywcie tak samo kawałki kanwy na której wyszyty jest wzór. Pasmanterię przyklejam już klejem MAGIC jest rewelacyjny jak wyschnie robi się przeźroczysty. Właśnie czekam na zamówienie kulek steropianowych może zdążę jeszcze przed świętami zrobić chociaż dwie bomki dla siebie. Pozdrawiam wszystkich. aniapet2 Odpowiedz Link