Dodaj do ulubionych

Zlote runo_diana

01.01.11, 21:36
Czy ktos haftowal? Mam spisane kolory na kluczu i teraz patrze w przelicznik a one sie roznia. Nie pamietam gdzie szukalam, czy po wszystkich przelicznikach, ale moze ktos haftowal ten obrazek i moglby podzielic sie kluczem oraz pokazac efekt.
Dawno nie haftowalam i mam obawy zeby kolory byly ok. Z gory dziekuje za wskazowki.
Obserwuj wątek
    • barka01 Re: Zlote runo_diana 29.01.11, 22:42
      Sporo wyszywam wzorów z rosyjskiego" Złotego Runa". Firma ta ma opracowane wzory na muliny Madeira. Nie polecam ci zamienników na inne muliny.Nie dobierzesz idealnie i w związku z tym z efektu nie będziesz do końca zadowolona
      .Próbowałam- nie polecam. Lepiej kupić w internecie Madeirę ( tańsza niż DMC).
      PS.
      Dianę znam z katalogu, - piękny wzór. Niestety nie posiadam schematu ani klucza.:
      • 111nika Re: Zlote runo_diana 30.01.11, 20:32

Kurcze to teraz troszke sie podlamalam. Mam juz wyhaftowana spora czesc i teraz nie wiem czy konczyc dmc.
        • barka01 Re: Zlote runo_diana 31.01.11, 10:44
          Skończyć smile) i cieszyć się z efektu.
          Wracając do mojej poprzedniej wypowiedzi
          • 111nika Re: Zlote runo_diana 31.01.11, 11:28

no to wlasnie chyba zamiwiw te kolory nici madeiry, porownan to co juz sie wyhaftowalo, kesli bedzie ik to dovbrze, jesli nie nardzo rto reszte dokoncze juz madeira.
            A jak wiem juz ze madeira jest tansza od dmc tonie bede juz szukac zamiennikow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka