shachar 25.01.26, 01:16 Leze sobie na lawce na dog runie w Broolyniw, czekam na apokalipse , znaxzy snieg i mroz jsk yo onegdaj bywaloc w Pilsce. Psy lubia to. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Gdzies tam 25.01.26, 01:23 Uwazaj, zeby Cie stan wojenny nie przylapal. Jutro mozemy sie obudzic jak 13 grudnia roku panskiego 1981. Czuwaj!. Odpowiedz Link
shachar Re: Gdzies tam 25.01.26, 01:32 To sa drzewa morwy. Moj pies bardzo lubi jesc owoce w sezonie. Alle fajnie lezy sie pod ta morwa. Nikogo nie ma oprocz nas. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Gdzies tam 25.01.26, 23:05 Gosiul, jak tam z apocalypse? Snieg po kolana? Niemcy wokolo? Ciemno, zimno? Odpowiedz Link
shachar Re: Gdzies tam 26.01.26, 03:03 Troche napadalo. Zostalam w miescie, bo latwiej jest przetrwac np utrate pradu. Teraz mam rozrywke, sprawdzanie czy prad jest na wsi i czy piec grzeje, bo jesli cos wysiadzie to rury popekaja. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Gdzies tam 26.01.26, 15:12 Fajne te aniolki czteronozne. Chyba majo gdzies, ze zima. Kurteczki im pomagajo? Odpowiedz Link
shachar Re: Gdzies tam 27.01.26, 02:30 a_iii_ty napisał: Fajne te aniolki czteronozne. tak, strasnie fajne. Wlasnie ten wiekszy , jakies 20 minut temu wymyalil, ze bedzie na mnie szczerzyl zeby, bo cos jej sie nei spodobalo, ze mialam zamiar polozyc sie w swoim lozku, na ktorym ona lezala. To bylo cos nowego, a jest z nami juz 3 lata. Mysle, ze to brak wybiegania, nie bylismy w ten weekend na wsi z powodu sniegu.. Wygonilam ja z lozka a potem przygniotlam do ziemi, nie ma innego wyjscia. Odpowiedz Link
shachar Re: Gdzies tam 27.01.26, 19:09 Jakby mi ktos powiedzial, to nie uwierzylabym, ze to bylam ja i ze to byla ona. Zaden z moich psow , oprocz jednego, durnego Kuby, tak na mnie nie warczal, a Kuba tylko kiedy go chcialam uchwycic, kiedy latal na panny do barakow robotnikow budujacych nasze socjalistyczne osiedle na Sluzewiu. Sa dwie szkoly, zejsc psu z drogi, albo doprowadzic, zeby on mi schodzil z drogi. W ostatecznym rozrachunku wybieram to drugie, poza tym wiecej miejsca mialam wczoraj do pospania. Odpowiedz Link
shachar Re: Gdzies tam 27.01.26, 19:12 A przedwczoraj mialam tyle. Spie u nich w nogach tak naprawde. Jeszcze zeby na mnie zeby szczerzyc to za duzo. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Gdzies tam 27.01.26, 19:16 Buahaha, jak pilnuje psow dzieci, to tez spia ze mna. Podobno to zdrowo. Odpowiedz Link