sanja3 20.10.08, 08:35 dostałam zapytanie od kolezanki z Multiply o adresy dobrych pasmanterii w Poznaniu ( dla xxx). Czy mogłybyście podzielić sie adresami. Chodzi mi raczej o pasmanterie w Centrum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elishafciarka Re: dobre pasmanterie - Poznań 24.10.08, 13:04 Wierzbięcice 59, al. Marcinkowskiego (na przeciwko hotelu Bazar), więcej nie znam. Naprawdę świetnie jest zaopatrzona w artykuły hafciarskie pasmanteria 20 km od Poznania w Kostrzynie Wlkp., gdzie ja się zaopatruję, niestety nie wymieniona w spisie na stronach DMC. Odpowiedz Link
agagalas2 Re: dobre pasmanterie - Poznań 24.10.08, 15:43 Wierzbięcice nie polecam. Kanwy tylko 14 i nic pozatym. Mulina lniana, metalizowana i cieniowana. Zero malutkich zestawików, kanw ze złotą nitką, marmurkowych, wieszaczków. Same podstawowe rzeczy. Odpowiedz Link
elishafciarka Re: dobre pasmanterie - Poznań 24.10.08, 16:36 Dawno nie chodziłam po poznańskich pasmanteriach (od kiedy pracuję na miejscu rzadko bywam w P-niu). Dobrze, że mówisz o Wierzbięcicach, bo przeczytałam o nich na stronach DMC, a jeszcze nie dotarłam, teraz wiem, że nie warto. W sumie wydaje mi się, że w P-niu jest bardzo cienko z akcesoriami dla hafciarek. Może gdzieś na osiedlach? Odpowiedz Link
sanja3 Re: dobre pasmanterie - Poznań 25.10.08, 07:41 dzięki za pomoc TAk w zasadzie to nie wiem co dziewczyna chce kupić. Może sobie wyobraża ,że w Polsce są "regionalne" wzory do haftu ????? a może liczy na lepsze ceny. Jeszcze raz dziekuję. Odpowiedz Link