bnq58 10.06.07, 18:36 ... i stało się! Rozpoczynamy przygodę pt. "Nasze Lubsko" będzie to alternatywa do obecnych na lubskim rynku lokalnych czasopism. Narazie same teksty, ale mam nadzieje z czasem uzupełnić je o zdjęcia. naszelubsko1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comorowa80 Re: Nasze Lubsko 10.06.07, 19:52 tekst super!! tylko podpisac sie obiema rekami pod nim. ale nie sadziles chyba, ze "Magazyn Lubski" go opublikuje???? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Nasze Lubsko 10.06.07, 23:33 odnośnie ldk jak tak chcesz z małej litery,istniała tam kiedyś orkiestra dęta przytulona z Luweny kiedy owa sie rozleciała,ale raczej wegetowała,pan dyrektor raczej sie mało nia interesował i juz nie ma orkiestry,a słuchy mnie doszły ze pan dyrektor na jej działalność dostawał kasę której to członkowie orkiestry nigdy nie zobaczyli....a że zawsze panowała tam kumplowsko-rodzinna atmosfera no cóż to każdy wróbel o tym w Lubsku ćwierka... Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: Nasze Lubsko 01.07.07, 11:54 Troche to dziwne, jak człowiek niczym echo sam musi sobie odpowiadać. Nikt z Lubska się nie odzywa... boją się czy nie potrafią? No dobra "Nasze Lubsko" ma już zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: Nasze Lubsko 01.07.07, 19:04 debest3 napisał: > albo nie wiedzą... Ci co by chcieli to wiedzą, drogą "analogową" też informowałem w miejscach wiekszych skupisk ludności Lubska o możliwośći i koniecznoiści wolnego wypowiadania się o problemach miasta (oczywiście apel nie był skierowany do radnych RM Lubsko, bo ich aktywnmość publiczna wygasła z chwilą ogłoszenia wyników wyborów samorządowych). Wielu narzeka i ma "swoje zdanie" ale widocznie boi się wyrazić je publicznie Cóż przyjdzie poczekać na "wzrost aktywności", albo na wymianę pokoleniową "tego" społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Kompromis czy prowokacja? 02.07.07, 18:50 W końcu jest upubliczniony! naszelubsko1.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?6,2007 Odpowiedz Link Zgłoś