slawomira67 27.11.08, 21:01 Dziewczyny może się przyda 40 gazetek Gold z wzorami anaitis.gallery.ru/?albums=1&parent=bzdC#feature=mainlist miłego oglądania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xgalaktyka Re: Gazetki Gold 27.11.08, 21:09 Czy nam się przyda??? Dziewczyno toż to prawdziwa kopalnia wzorów! Dziękuję serdecznie )) Odpowiedz Link
nasza.zuzia Re: Gazetki Gold 27.11.08, 21:43 Jejku - tyle wzorów - a ja nie mam kompletnie czasu - niech ktoś pożyczy mi kilka godzin... hmmmmmmmmmmmmm .. nie ma chętnych??? - cóż trudno - poszperam w tych plikach w weekend. Dziekuję serdecznie za dostarczenie materiałów Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosiawiosna Re: Gazetki Gold 27.11.08, 22:00 mam takie pytanie, czy można jakoś ściągać całe pliki, czy trzeba pojedyńczo?? Jeśli można całe to czy mogłabym prosić o wskazówki jak...Z góry dziękuję Odpowiedz Link
muchatsetse1 Re: Gazetki Gold 27.11.08, 22:34 Wielkie dzięki - ilość do ugrzęźnięcia. Już znalazłam wzór na prezent. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kotolotka Re: Gazetki Gold 28.11.08, 10:35 Koleżanki Na co mam kliknąć że to ściągnąć w odpowiednim rozmiarze? Odpowiedz Link
chaga555 Re: Gazetki Gold 28.11.08, 12:51 1. Klikasz na wybrana nazwę albumu np. Cross Stitch Gold 03 2. przy pierwszym wejściu wybierasz opcję wyboru wyświetlania zdjęć: 1. miniatury na całej stronie, 2. miniatury w pasku przesuwane. 3. klikasz na wybrane zdjęcie (powiększa się) 4. po prawej stronie na dole pod zdjęciem otwierasz: Выберите размер: 5. wybierasz rozmiar (najlepiej największy: Исходная 6. powiększone zdjęcie możesz pobrać. 7. następne zdjęcia otwierają się automatycznie w wybranym rozmiarze jak klikniesz myszką na otwarty obrazek itd... Odpowiedz Link