bozena-5 24.03.09, 11:57 kocham obrazy G.Klimta miałam stronę z miniaturami w zakładkach ale strony te już przestały istnieć i mam ogromną prożbę może któraś z was wie gdzie tego szukać była bym ogromnie wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xgalaktyka Re: poszukuję małych obrazków klimta 24.03.09, 13:53 Bożenko ja mam komplet pięciu miniaturek Klimta Podaj proszę adres...to podeślę Odpowiedz Link
bozena-5 Re: poszukuję małych obrazków klimta 24.03.09, 18:29 bozenakuska@buziaczek.pl Odpowiedz Link
elf-27 Re: poszukuję kurczaki z tego wątku PILNIE 01.04.09, 18:10 Czy ktoś ma schematy kurczaków z tej strony ? xgalaktyka.blox.pl/html z góry dziękuję mpodrucka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
chaga555 Re: poszukuję małych obrazków klimta 24.03.09, 14:35 na mojej stronce w fotosiku www.ezea.fotosik.pl/ mam wszystkie (no prawie) wzory Klimta dostępne w sieci. Miniaturki są jeśli dobrze pamiętam w albumie "Klimt-różne" --------- www.hafciki.pl/tiki-index.php?page=UserPagechaga - strona osobista www.hafciki.pl/tiki-browse_gallery.php?galleryId=160 - moja galeria haftów Odpowiedz Link
gajeczka84 Re: poszukuję małych obrazków klimta 24.03.09, 16:34 Przepiękny zbiór wzorów masz w swoim fotosiku! Nie mogłam się oprzeć i skopiowałam troszkę, na pewno wyhaftuję śliczne drzewo, pierwsze w folderze "drzewa" - wpadłam po uszy Dziękuję! Odpowiedz Link
lila47 do chaga555 26.03.09, 07:54 Podziwiam lewą stronę "młodej kwiaciarki",jak to się robi?Jestem pod wrażeniem. Generalnie prace piękne. Odpowiedz Link
chaga555 Re: do chaga555 26.03.09, 10:10 Nie wiem po prostu jak można to robić inaczej )). Akurat lewa strona "Młodej kwaciarki" nie jest jakoś rewelacyjnie zrobiona, ktoś kiedyś z forum na hafcikach prosił o próbkę to zrobiłam zdjęcie aktualnie robionej pracy. Dawno to było, teraz moje prace z tyłu wygladają "prawie" jak prawa strona )))(niech żyje skromność) Odpowiedz Link