Dodaj do ulubionych

Lobby widać na ulicach - pozdrowienia

• mmlizut Woodstock 05.08.10, 09:19
      Blondynka w Effuniaku w arbuzy zmierzająca do ASP. I chłopak w Effuniaku małej
      panterce biegający koło wioski Kriszny ;)
    • slotna Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 05.08.10, 19:53
      Galeria Lodzka, dzis ok. 18:30, bardzo zgrabna dziewczyna w czerwonym cabernecie
      i chyba bezowych spodniach - wchodzila do galerii z parkingu A.
    • idziejoannaoch termy - mszczonów 05.08.10, 20:48
      Ja dziś widziałam na basenie w Mszczonowie panią w dobrze dobranym kostiumie :)
      nie wiem czy to była freya czy panache, taki kostium czerwony w niebieskie
      drobne wzorki, czerwone ramiączka. Cieszy mnie, że w takim małym miasteczku
      można spotkać lobbystkę, zwłaszcza, że zawsze jak idę na ten basen to aż mnie
      ściska jak patrzę na te za małe miski i podjeżdżające obwody i wylewające się
      piersi :/
    • kwiatek04 Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 09.08.10, 14:33
      Pozdrawiam dziewczyne na wakacjach w Grecji, na wyspie Poros, ktora chciala
      wynajac skuter :) Miala na sobie czarno tango two tones :D Spod rozowej bluzki
      wystawaly ramiaczka i kawalek miseczki z charakterystycznym listkiem :D
      Ja bylam ubrana w rozowa baby doll :)
    • amoureuse Gdańsk Szadółki Fashion House 14.08.10, 23:32
      Pozdrawiam niską brunetkę z pięknymi, kręconymi ciemnobrązowymi lokami, w szarej
      bluzce na ramiączkach, spod której wystawała czarna Arabelka :)
      obsługa jednego ze sklepów ;)
    • heliamphora Warszawa Pole Mokotowskie - Freya Gemini :) 15.08.10, 16:52
      Pozdrawiam posiadaczkę świetnie dobranego kostiumu dwuczęściowego Freya Gemini,
      która opalała się koło bajora na Polu i kupowała objazdowego hotdoga :)
    • kasikk68 11.08 Mrzeżyno:) 16.08.10, 00:00
      pozdrawiam serdecznie dziewczynę którą widziałam wieczorem w barze z
      karaoke przy plaży - blondynka w jasnej bluzce i spódniczce która miała
      na sobie czarne fantasie smoothing - przynajmniej tak mi się wydaje;P
      • linka11.net 15.08 Katowice Bugla 18.08.10, 01:04
        Pozdrawiam posiadaczkę Freyi Swim Vodkatini w kolorze Cocoa Bay.
    • beniutka_bo 13.08 termy podhalańskie-Szaflary 22.08.10, 12:00
      13.08 widziałam panią pracującą w kasie około godz 18 w chyba dobrym rozmiarze,
      bo się dość mocno wyróżniała tym właśnie:) Niestety nie wiem,jaki to mógł być model.
      No i jedyna chyba kobietka,która miała dobrze dobrany stanik spośród
      pływających/pluskających się to posiadaczka halterka Freyowego (Angel Island?)
      Pozdrawiam:)
      • inez69 Re: 13.08 termy podhalańskie-Szaflary 22.08.10, 14:28
        Wybieram się tam w tygodniu, to popodglądam tę Panią i pozdrowię w razie
        czego :D
    • beniutka_bo 10.08- Hala Kondratowa 22.08.10, 12:02
      Pozdrawiam dzielną panią w Celo Jo z jeszcze dzielniejszym małym dziewczęciem-
      siedziałyście pod schroniskiem około 10.30:)
      • beniutka_bo Re: 10.08- Hala Kondratowa 22.08.10, 12:02
        a tfu!miało być: CLEO JO
    • mmlizut 22.09 - Warszawa, przystanek przy Carrefour Bemowo 22.08.10, 16:25
      Pozdrawiam Lobbystkę która dzisiaj po 15 czekała na przystanku tramwajowym i miała na sobie niebieską sukienkę w gorszki, a pod spodem turkusową Maię :) Ja wysiadałam z 35 w czerwonej sukience i czerwonym Espricie pod spodem.
    • margo13ak Czyżby?... RoM, Cath... ;-) 29.08.10, 23:41
      Może to nie ulica, ale... Jeśliś forumką, Masquerade, i grasz na Cathu -
      pozdrawiam serdecznie ;-) Kilka dni temu widziałyśmy się na plaży z żabami, obok
      Kiosade ;D
    • 3_asiunia Kielce, biuro paszportowe :) 21.09.10, 21:39
      Piękna pani w średnim wieku z fajnie uniesionym, sporym biustem, nawet lekko rakietkującym pod sweterkiem :) Na sam widok uśmiech nie schodził mi z twarzy. Pozdrawiam! Aha-pani obsługuje jedno ze stanowisk przyjmowania wniosków paszportowych :)
    • beniutka_bo 22.09-Puławy 23.09.10, 23:02
      Czy może jest na Lobby pani,która wczoraj spacerowała około14 koło pomnika ks. Popiełuszki w Puławach?
      zaintrygowały mnie silnie widoczne przez koszulkę dwa szwy w dolnej części miski (czyżby Effuniak w większej misce?;>)
    • takisobienik Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 24.09.10, 12:26
      Boski jest ten wątek :D
    • mssselfdestruct Wrocław 14.10.10, 12:27
      Pozdrawiam studentkę, która jakieś 2 tygodnie temu miała z nami na chemii zastępstwo za prof. S. Nie wiem, co miała na sobie, ale dobrze dobrane : >
    • beniutka_bo Re: Lobby widać na ulicach- i w pociągach :) 10.01.11, 20:41
      A konkretnie-tym relacji WWa-Lublin (14.55 z Centralnej). Chciałam pozdrowić panią,z którą razem cieszyłyśmy się podróżą w wypasionym nowym wagonie 2 klasy. A pani nieśmiało z dekoltu wyglądało ramiączko Marthy Cleo :)
    • kasica_k Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 11.01.11, 14:13
      Pozdrawiam panią w BiuBiu October Rain, która widziałam w restauracji Bombaj Masala w Warszawie w święto Trzech Króli :)
      • izas55 Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 24.05.11, 15:37
        jeżeli ten October Rain był w rozmiarze 46BB/BBB to chyba byłam ja ;-)
    • the_mariska Warszawa, trasa Łazienkowska :) 21.05.11, 14:37
      Serdecznie pozdrawiam lobbystkę w zielonej sukience BiuBiu, mijaną wczoraj około 20 na przejściu na Marszałkowskiej nad trasą Łazienkowską :)
    • ochanomizu Wrocław, pętla Gaj 22.05.11, 15:15
      Pozdrowienia dla Pani wysiadającej dziś z K na pętli Gaj, ubranej w różową bluzkę, spod której widać było ramiączka (właściwie ramiącha ;) ) Arabelli sorbet.
      • klymenystra Kraków, Prokocim Szpital dziś koło 10 rano. 24.05.11, 15:27
        Biuściasta dziewczyna w jakimś turkusowym half-cupie (Maia?). Pięęęękny dekolt :)
    • marikooo Skąd można wziąć znaczek Lobby? 22.05.11, 16:17
      Ja bym chętnie nabyła, ale jeszcze nie widziałam u nikogo.
      • clarisse Re: Skąd można wziąć znaczek Lobby? 24.05.11, 12:58
        Kiedyś kiedyś zostały zaprojektowane i forumka imieniem Tinoola załatwiała:
        forum.gazeta.pl/forum/w,32203,87114285,87114285,Broszka___temat_wrocil.html
        Ale wątek zarchiwizowany, trzeba by temat na LoBBy podnieść.

Kiedyś miałam ten znaczek... ale przestałam nosić jak się okazało że biustonosz mam jednak do d... dopasowany, a nie do biustu.
        • 100krotna Re: Skąd można wziąć znaczek Lobby? 24.05.11, 23:15
          Ładnie podnosił pośladki? :)
          • schaetzchen Re: Skąd można wziąć znaczek Lobby? 27.05.11, 17:22
            Jejku, jak ja się tego wątku naszukałam!!! Tylko że szukałam na Lobby a nie Offtopach.

Pozdrawiam dziewczynę w biubiowej bluzce flower power, widzianą ze dwa tygodnie temu w szkole przy Pożaryskiego w Warszawie :) Znaczy była to mama która przyszła odebrać dziecko, nie uczennica :)
    • the_mariska Jeszcze raz Warszawa - Park Praski :) 30.05.11, 01:01
      Wczoraj (niedziela) około godziny 14 do tramwaju linii 4 przy Parku Praskim wsiadła dużobiuściasta brunetka w żółtej bluzce i Panaszowej Elizie pod spodem. Tak zapatrzyłam się w ten pięknie odziany biust, że nawet nie zdążyłam się uśmiechnąć. Przepraszam ;)
    • amoureuse Gdańsk Isis 30.05.11, 20:23
      Nie wiem, czy dobrze przyuważyłam, ale czy przemiła instruktorka nie miała na sobie panachowego Oriona? :)
      pozdrawiam!
    • teresa104 Łódź, 3 czerwca, tramwaj nr 11 03.06.11, 23:18
      niskopodłogowa Pesa w stronę Pabianic, przed godz. 13. Młoda długowłosa brunetka w czerwonej bluzce z duuużym dekoltem w HP Effuniaku nieczarnym (widać było charakterystyczne czarne szwy, ale nie wiem turkus był to, czy fuksja). Z chłopakiem ta brunetka była i się całowali, więcej szczegółów nie zanotowałam, gdyż skromnie zwróciłam wzrok ku własnym paznokciom.
      • teresa104 Aha, ja też miałam HP Effuniaka 03.06.11, 23:21
        wersję czarną pod czarną ciut przejrzystą bluzką.
    • 3_asiunia Łódź, Gym Plasa, poniedziałek 8.30 :) 06.06.11, 10:04
      Pani w niebieskiej, sportowej bluzeczce ze sporym biustem i prostym jak linijka obwodem z tyłu ;) jeśli się za bardzo przyglądałam, to przepraszam-próbowałam rozpoznać po haftach co to ;P
      • indigo-rose Re: Łódź, Gym Plasa, poniedziałek 8.30 :) 08.06.11, 18:06
        Ojej, ja też tak chodzę i wgapiam się w plecy ludziom... Nie mogę się powstrzymać :P
        • 3_asiunia Re: Łódź, Gym Plasa, poniedziałek 8.30 :) 08.06.11, 18:28
          Jak wgapiam się w plecy to sobie wybaczam... ja zwykle wgapiam się w biust! ;] Ale i tak jeszcze nigdy nie udało mi się poznać co to. Chociaż w poniedziałek przebijały hafty... hmm, może tango ;)
    • the_mariska To jeszcze raz Warszawa - Pomnik Lotnika :) 08.06.11, 00:36
      Ja to chyba trafiłam jakąś dobrą passę ze spotykaniem nieznanych mi Lobbystek na ulicy ;) Dziś około 17 pod Pomnikiem Lotnika do autobusu 182 w kierunku Pragi wsiadła ciemnowłosa biuściasta w bluzce Etno BiuBiu z bardzo apetycznym dekoltem. Aż mój facet szepnął mi potem na ucho, że to na pewno musi być któraś z nas :)
      • akj77 Re: To jeszcze raz Warszawa - Pomnik Lotnika :) 08.06.11, 13:37
        the_mariska napisała:

> Ja to chyba trafiłam jakąś dobrą passę ze spotykaniem nieznanych mi Lobbystek n
        > a ulicy ;) Dziś około 17 pod Pomnikiem Lotnika do autobusu 182 w kierunku Pragi
        > wsiadła ciemnowłosa biuściasta w bluzce Etno BiuBiu z bardzo apetycznym dekolt
        > em. Aż mój facet szepnął mi potem na ucho, że to na pewno musi być któraś z na
        > s :)

Widziałam chyba tę samą osobę w tej okolicy, na kampusie UW :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka