scarlet_agta 29.01.08, 18:29 Serdecznie witam wszystkich na forum i równocześnie proszę o wszelkie uwagi i sugestie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maith Re: Witam! 29.01.08, 19:03 Dobrym pomysłem byłoby wrzucenie oficjalnego zaproszenia na Lobby biuściastych, żeby wszystkie wchodzące tam dziewczyny z małym biustem mogły przeczytać o powstaniu specjalnego forum dla nich, gdzie mogą rozmawiać kobiety zdające sobie sprawę, że mały biust to niekoniecznie "miseczka A" :) Zaproszenie możesz też wysłać na ten cały już martwy Mały biust, bo teoretycznie ktoś i tam może dotrzeć. A w ogóle to powodzenia! :) Odpowiedz Link
mig_usia Re: Witam! 29.01.08, 19:30 witam i zycze powodzenia:) na pewno bede tu tez zagladac, bo mam kuzynke do ostanikowania w tym przedziale rozmiarowym:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
limonka_01 Re: Witam! 29.01.08, 19:50 Witam, Ja co prawda z siostrzanego forum LB, ale będe tu też zagladać od czasu do czasu :) limonka Odpowiedz Link
azareth Witam:) 29.01.08, 20:23 to ja zaczne od przywitania sie z Wami. ciesze sie, ze powstało lobby dla biustow w wersji sportowej:) sama jestem dumna posiadaczka takowego. dotarłam tu przez lobby biusciastych- forum ktore okazało sie kopalnia wiedzy, niemniej maobiusciaste sa tam poniekad na marginesie zreszta z przyczyn obiektywnych, wiec tymbardziej fajnie sie stalo, ze powstaje nasza nisza:) co do sugestii, wartoby było skorzystac z pomysłow wypracowanych na lobby, czyli przełozyc analogicznie watki zbiorcze coby bałaganu nie było- takie jak: -jaki nosze rozmiar -tabele rozmiarow- porownanie roznych firm -sklepy tradycyjne -sklepy internetowe -dział "miny" czyli na co uważac -narzekalnie:) -moze nawet giełdę -galerię stanikow -watki dot. wyrobow danego producenta- opinie uzytkowniczek -jak dobrze sie zmierzyc, i jak mierzyc stanik -watek zbiorczy- jakie sklepy polecamy to moze tyle:) co sadzi na ten temat załozycielka? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Witam:) 29.01.08, 21:55 > co sadzi na ten temat załozycielka? Założycielka jest jak najbardziej za :) I jeszcze raz wita wszystkich! Odpowiedz Link
azareth do scarlet:) 29.01.08, 22:25 mam jescze dwie koncepcje: jedna to osobny wątek dla małobiuscistych mam- czyli o doborze stanika w stanie odmiennym i drugi- propozycja do scarlet- moze podwiesisz na szpilce albo wrzucisz na sama gore ten wacik w ramach listy obecnosci i powitalni jednoczesnie? Odpowiedz Link
azareth Re: do scarlet:) 29.01.08, 22:38 no chyba mnie zaraz zamordujesz, ale jeszcze cos mi przyszło do głowy:jakiegos FAQ by warto zrobic, zeby na wstepie mozna było znalesc podst. info w jednym miejscu i watek z terminologia stanikowa:)-albo podczepic do pod faq... ps. super ze powiesiłas regulamin, złwaszcza za 3 punkt szacun:) ps2. chyba moderowanie na innym forumie mi w głowie powywracało bo sie wymadrzam, ale to na chwałe małego biustu, wiec mam nadzieje, ze zostanie mi odpuszczone:) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: do scarlet:) 29.01.08, 22:56 FAQ powstanie wkrótce, ale najpierw muszą powstać wątki, które będzie można w nim podlinkować. > ps2. chyba moderowanie na innym forumie mi w głowie powywracało bo sie wymadrzam, ale to na chwałe małego biustu, wiec mam nadzieje, ze zostanie mi odpuszczone:) Odpuszczone, jak najbardziej. To mój debiut w roli moderatorki, a tym bardziej założycielki forum, więc wszelkie uwagi są mile widziane. Odpowiedz Link
maheda Re: Witam! 29.01.08, 21:03 Hej :) Życzę wielu sił w zarządzaniu forum :) Też tutaj będę czasem zaglądać, chociaż nie jestem małobiuściasta :-) Odpowiedz Link
madzi1 Re: Witam! 29.01.08, 21:16 Jestem, obecna! :) Mam nadzieję, że będzie tu fajnie :) Można by też na wstępie forum zaznaczyć, że dyskusji mały vel duży nie tolerujemy. Może też coś o tym, że to forum informacyjne, a nie takie do wylewania żali i frustracji nt swojego za małego biustu? Odpowiedz Link
atagha Re: Witam! 29.01.08, 21:28 Melduję się posłusznie. Cieszę się, że lobby powstało i że koleżanki z drugiego bieguna tabelki będą odwiedzać czasem nasz skromniejszy brzeg i służyć radą. Odpowiedz Link
mara04 Re: Witam! 29.01.08, 21:55 Ja również witam :) Cieszę się, że powstało forum dla małobiuściastych. Przyznam, że jak narazie najbardziej interesuje mnie temat biustonoszy dobrze leżących na mniejszych biustach. Odpowiedz Link
0_katrin Re: Witam! 21.11.08, 12:36 Witam serdecznie! Ja również jestem małobiuściasta i cieszę się,że znalazłam to forum.Nie jestem sama:)) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki Odpowiedz Link
edytaf5 Re: Witam! 29.01.08, 21:53 Fajnie, ze powstal odpowiednim Lobby Biusciastych dla mniej obdarzonych przez nature ;) Mysle, ze dzieki temu dziewczyny z malymi biustami, ktore do tej pory unikaly lobby poniewaz "to forum tylko dla duzych biustow", w koncu znajda cos fajnego na swoj biust w czym beda sie swietnie czuly ;) Odpowiedz Link
zarin Re: Witam! 29.01.08, 21:55 Ja co prawda sama nie wiem, czy jestem bardziej średnio-, czy mało-, ale witam :). Odpowiedz Link
amparito Re: Witam! 30.01.08, 15:17 Podpisuję się pod Zarin: też nie wiem, też witam :) Odpowiedz Link
kaczencja Re: Witam! 29.01.08, 22:40 Witam, bardzo fajnie, że powstało oddzielne forum, gdzie będzie można podzielić się opiniami na temat małobiuściastych modeli i nie tylko ;) Giełda byłaby bardzo pożytecznym pomysłem. Przede wszystkim jednak trzeba rozreklamować forum, by inne dziewczyny dowiedziały się, gdzie nas szukać. Odpowiedz Link
mmkl Re: Witam! 29.01.08, 22:55 super pomysł, postaram się wspierać w miarę sił i na swoich piersiach próbować co można ;) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Witam! 29.01.08, 23:26 Witajcie Małobiuściaste :). Ja jestem raczej z okolic dalszych części tabelki, ale chętnie będę Was podczytywać. Powodzenia! Odpowiedz Link
kasica_k Re: Witam! 30.01.08, 02:19 Gratuluję nowego foruma :) Czy można Was zareklamować na Stanikomanii? Myślałam o linku do forum w zakładkach oraz wzmiance o nowym Lobby w kolejnej notce. Będę zaglądać na pewno - mam nadzieję nauczyć się czegoś o "małobiuściastych" markach i problemach "tamtego" końca tabelki. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Witam! 30.01.08, 06:25 Oczywiście, że można nas reklamować :) W końcu będziemy działać wspólnie w imię uświadamiania stanikowego Polek :) Odpowiedz Link
kasica_k Zapraszamy do reklamy :) 01.02.08, 17:19 stanikomania.blox.pl/2008/02/Biusciasta-czyli-jaka.html Odpowiedz Link
regulammina piersiówkę... 21.03.09, 10:44 zabiorę ze sobą na obchód miejscowych sklepów. :) Odpowiedz Link
green-avocado Witam.. i pytam 30.01.08, 10:17 Witam witam. Odkąd wywiązała się cała sprawa z nalotem małobiuściastych na LB myślałam o nowym forum i o dziwo dokładnie taka nazwa przyszła mi do głowy ;-) Mam nadzieję, że to forum pod żadnym względem nie będzie ustępować Lobby Biuściastych ;> Acha, czy planowana jest tutaj galeria czy zdjęcie przesyłać na LB, nawet te niezbyt biuściaste ...? Odpowiedz Link
joankb Re: Witam! 30.01.08, 08:33 Witam. Uff... tam nasze problemy nie bardzo pasowały Odpowiedz Link
aadrianka Re: Witam! 30.01.08, 08:39 Gratuluję inicjatywy i życzę powodzenia. Postaram się podesłać kilka potencjalnych lobbystek:) Odpowiedz Link
butters77 Gratuluję i życzę powodzenia!:) 30.01.08, 10:18 Bardzo się cieszę, że powstało to forum - czas najwyższy, żeby ktoś zajął się drobnymi biustami! Forum MAŁY BIUST już dawno dogorywa) - a my na LOBBY BIUŚCIASTYCH nie zawsze potrafimy odpowiednio doradzić w sprawie mniejszych rozmiarów (nie mamy takiej orientacji w producentach A-D itp.). Oby jak najwięcej kobiet odnalazło dzięki Wam swój prawdziwy rozmiar!:) My z pewnością będziemy kierować tu drobnobiuściaste, które zajrzą na LOBBY B.:) Odpowiedz Link
blumag Re: Witam! 30.01.08, 11:04 witajcie małobiuściaste! pozwolę sobie do was dołączyć jako do niedawna żle ostanikowane 80A. na razie jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch w miarę dobrze dobranych staników, które mogę wrzucić do galerii gdy powstanie. mam nadzieję, że LM rozwinie się podobnie jak LB! Odpowiedz Link
e.gunia Re: Witam! 30.01.08, 13:30 No, tu sie moge zameldować. Czytałam oczywiście LB, ale przy moich nad wyraz skromnych wymiarach tu mogę nie tylko czytać, ale i pisać. Odpowiedz Link
altu Re: Witam! 30.01.08, 14:31 witam :) podczytuję LB ;) a że jestem raczej z tych małobiuściastych, to tutaj się przeniosę ;) ja tylko tak, podczytuję i zbieram doświadczenia. biust mam mały, ale od "urodzenia" dobrze dobrany - więc wygląda jakby był większy niż jest ;) Odpowiedz Link
larenata Re: Witam! 30.01.08, 14:40 Cześć! Fajnie, ze jest to forum:-) Od dwóch miesięcy szukam odpowiedniego stanika korzystając z pomocy dziewcząt z Lobby Biuściastych. Wiele już wiem, ale czasem mam wrażenie, ze nic nie wiem :-) Odpowiedz Link
lika13 Re: Witam! 30.01.08, 16:34 Witam i ja. Czytam namiętnie tamto forum ale sie nie odzywam ,bo z czym do ludzi:P Tu sie mogę ujawinić:) Odpowiedz Link
m_mikstein Re: Witam! 30.01.08, 17:16 No to bomba!!! Super pomysł!!! Również podczytywałam LB. Mam nadzieję, że tu też będzie taka fajna atmosfera jak tam. I żadnego narzekania ;) Odpowiedz Link
basiuniacz Re: Witam! 31.01.08, 20:04 dzięki za to forum. zbieram informację na LB:) skłamałabym gdybym napisała że nie miałam kompleksu na punkcie mojego biustu ale dziś jestem mądrzejsza karmiacą matką wkrótce przestane i ostro biorę sie za swoj cyc. A wtedy kochana zwrócę się do Ciebie(i Was) o sprawdzenie jaki jest mój rozmiar:)chinszczyzna:) już jest w koszu.NIGDY WIĘCEJ! życzę powodzenia. Odpowiedz Link
sylwiastka Re: Witam! 31.01.08, 20:37 witam wszystkie mniej biuściaste. Dopiero teraz tu sie pojawiałam... sesja i te sprawy.. No mogę się zgłosić jako dość dobrze ostanikowane 60DD. Mam nadziję, że forum będzie równie prężne jak i sterszy, biusciasty odpowiednik :) Odpowiedz Link
arnika15 Re: Witam! 01.02.08, 13:47 Witam wszystkie forumki! I ja chcę do Was dołączyć. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy skończę ze swoim 75B. Już wiem, ze to nie dla mnie;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bibea Re: Witam! 01.02.08, 20:43 dzieńdobrywieczór. uwielbiane przez pewnego mężczyznę 70c się kłania. choć korci mnie, żeby 70d spróbować ;) Odpowiedz Link
bibea Re: Witam! 01.02.08, 20:44 ach, a zaczynałam 70b przez długi czas (dobrane zresztą w pewnym kultowym sklepie we wawie ;) ), teraz 70c. :) Odpowiedz Link
molinek Re: Witam! 02.02.08, 10:07 Z pewną taką nieśmiałością witam na tym forum. Od jakiegos roku śledzę zarówno LB, Stanikomanię, forum Większe piersi, na którym podziwiam dziewczyny za wiedzę, w której to przewodzi udzielająca się i tu jak widzę Maith, jak i różne wątki o biustach i prawidłowo dobranych biustonoszach na Kafeterii, podziwiając fachowość niejakiej Best_bra. Już jakiś rok temu przerzuciłam sie na 70 D, ale widzę, że to jeszcze nie to. Mam nadzieję, że w koncu uda mi się dobrać prawidłowy biustonosz na moje 74/75-93/94. Odpowiedz Link