marii51 23.02.10, 16:55 wiadomosci.onet.pl/cynk/875,0,0,zdjecie.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: NAJŚWIEŻSZE FOTKI"WITAJ WIOSNO" 23.02.10, 19:14 U mnie pod murem przy ulicy gdzie snieg stopnial, sa 10-centymetrowe zonkile, oczywiscie tylko lodyzki i liscie. Tak wygladaly jednak juz w polowie grudnia, kiedy sniegu jeszcze nie bylo. Natomiast na klombach od strony podworka lezy gleboka warstwa sniegu, wiec nic nie moge zobaczyc. Dwa dni temu ocieplilo sie , wygladalo na to, ze bede musiala kupic kalosze, a dzis znow -3 C, blotko sniegowe scisnal mroz i niebezpiecznie jezdzic rowerem. Odpowiedz Link
joladon Re: NAJŚWIEŻSZE FOTKI"WITAJ WIOSNO" 23.02.10, 21:24 Nigdzie w mojej okolicy nie ma jeszcze żadnych oznak nadchodzącej wiosny, wszędzie leżą zwały brudnego śniegu ,a tam gdzie słońce trochę operuje ,brudne kałuże . Odpowiedz Link
marii51 Re: NAJŚWIEŻSZE FOTKI"WITAJ WIOSNO" 24.02.10, 18:39 AUTOR zdjęć napisał" "Kilka przebłysków wiosny tak długo oczekiwanej, tym bardziej kochanej, fot.ekarpinski48" i jak sprawdzić ?fot.ekarpinski48 a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
pia.ed Znalazlam w Onet ... 01.03.10, 13:31 wiadomosci.onet.pl/cynk/879,1,1,zdjecie.html Dwadziescia zdjec z cyklu Przyroda budzi sie do zycia Odpowiedz Link
pia.ed Re: Znalazlam w Onet ... 04.03.10, 13:30 Lokalna prasa twierdzi, ze wiosna przyszla juz do Malmö ... Dowodem ma byc to, ze znow zaczeto przez cala dobe sprzatac ulice... Troche dziwny dowod, bo latem tez sie sprzata cala dobe, no ale jak napisali, ze wiosna przyszla to musze sie cieszyc Odpowiedz Link
marii51 Re: Znalazlam w blogu ... 04.03.10, 14:54 wiosenna sprzeczka Są na wiosnę szalone... przebiśnieg przebiwszy śnieg rozpoczął wiosenny bieg obok przylaszczka już stoi i do wyścigu się stroi zawinął się bystro zawilec trza mi też spod ziemi wylec chcę być szybszy od krokusa który już na hale rusza z wody wychynął kaczeniec ja sięgnę pierwszeństwa wieniec mniszka głos się rozległ dziarski jestem pierwszy i lekarski wtem stokrotka główkę wznosi o głos u zebranych prosi po co jest ta wielka wrzawa to na pychę wprost zakrawa zważcie, że wiosna kochana przez każdego z nas czekana i z jej cudownego tchnienia mamy wszyscy dar kwitnienia więc miast kłócić się tak srodze ustawmy się w rząd przy drodze i gdy wiosna na nią wkroczy ucieszmy kwiatem jej oczy Odpowiedz Link
bret.2 Re: Znalazlam w Onet ... 18.03.10, 18:40 pia.ed napisała: > > wiadomosci.onet.pl/cynk/879,1,1,zdjecie.html > Dwadziescia zdjec z cyklu > Przyroda budzi sie do zycia wiadomosci.onet.pl/2143314,16,item.html To z Twojego linku tylko z dzialu nauka: Kosmiczna roza Odpowiedz Link
pia.ed Sezon kąpielowy w Malmö rozpoczęty 14 marca 15.03.10, 10:38 sydsvenskan.se/malmo/article637928/Badsasongen-har-startat-i-Malmo.html Odpowiedz Link
marii51 Re: Sezon kąpielowy w Malmö rozpoczęty 14 marca 15.03.10, 11:18 Bożenko..a ile macie ciepła ,czy to pół-morsy? Odpowiedz Link