Dodaj do ulubionych

Tanie telefonowanie

07.11.11, 15:46
Ostatnio znajoma mnie namówiła i kupiłem sobie i żonce kartę startową za 5 zł. w sieci komórkowej Play i jestem zadowolony.
Wydatek to 5 zł na osobę na miesiąc a mam za to 100 minut darmowych do sieci Play i na telefony stacjonarne.
Obserwuj wątek
    • mattos Re: Tanie telefonowanie 08.11.11, 18:39
      Co o tym sądzicie czy macie coś lepszego?
      • dominika.24 Re: Tanie telefonowanie 08.11.11, 19:47
        To faktycznie masz dużo i tanio,mam w t-mobile kilka godzin miesięcznie ,gdy nie wykorzystam ,to przechodzi na następny m-c i robi się z tego kilkanaście godzin ale i płacę kilkadziesiąt zeta.Gdy skończy sie umowa przejdę do pleja,bo póki co to nowym klientom dużo oferują.
      • marii51 Re: Tanie telefonowanie 08.11.11, 20:11
        Wierzę w to ,że dokonałeś dobrego wyboru.
        • mattos Re: Tanie telefonowanie 08.11.11, 20:14
          Ja to lubię mieć telefon bez abonamentowy. Mam komórkę Pleya bez abonamentową i mam telefon stacjonarny bez abonamentowy i z niego telefonuję na cały kraj na stacjonarne płacąc po 3 gr za minutę z naliczaniem jedno sekundowym.
          • dominika.24 Re: Tanie telefonowanie 08.11.11, 20:35
            Mattos,komórki mam dwie i na abonament,jakoś tak do tej pory to chyba lubiłam wiedzieć na czym stoję.Nadchodzą wszelkie zmiany i ja to też zmienię kończąc umowę w t-mobile.Też mam stacjonarny z racji internetu w abonamencie zero minut ale jak dzwonię to mam 1 gr za min.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka