k.fanka Re: Buuu!... 03.10.11, 21:39 Nie rycz, mała, nie rycz. Kamilek dziś wygrał, Koudelka była trzecia, a Zyla czwarta, toż to same powody do zadowolenia przecież. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Buuu!... 03.10.11, 21:42 Jasne. I jeszcze mam urodziny. I imieniny. Buuu!... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Buuu!... 03.10.11, 21:50 Oj tam, przecież Ty o moich też nigdy nie pamiętasz. Najlepszego, Stelka, podwójnego najlepszego! Odpowiedz Link
stela2004 Re: Buuu!... 04.10.11, 18:33 Hehe. A bo ja sklerotyczka jestem i od jakiegoś czasu (prawie trzy lata już) wszystko mi umyka. A nie wiem kiedy masz urodziny, bo mi się nie zakodowało, a imieniny w czerwcu, chyba. Dziękuję pięknie, podwójnie. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Buuu!... 04.10.11, 19:11 A mnie umyka od czasu, kiedy zepsuł mi się stary komp, w którym miałam wszystko zapisane. Tak więc nie bucz więcej, takie życie, łatwo nie jest, a te lepsze czasy już były i więcej nie wrócą. > A nie wiem kiedy masz urodziny, bo mi się nie zakodowało, a imieniny w czerwcu, > chyba. Niee, na odwrót. Urodziny mam w czerwcu. Imieniny w środku zimy. Odpowiedz Link