marii51 02.01.13, 15:54 www.lasy.gov.pl/zubr Teraz jest żubr i 5 sarenek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 03.01.13, 10:57 Widze jak pracownik przyjechal i wrzuca siano pod dach karmika ... www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 03.01.13, 14:49 www.lasy.gov.pl/zubr kilka żuberków jest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jak bardzo jest mi to bliskie--bo to moje rodzinne strony Odpowiedz Link
pia.ed Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 08.01.13, 13:45 Pokazują akurat zdjęcie drzewa z zawieszonymi na nim siatkami z jedzeniem ... Na każdym woreczku siedzą po dwa ptaszki ... W dzień żubry nie przychodzą ... pewnie dlatego kamerka skierowana jest ptaszki. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 08.01.13, 15:39 wieczorem wczoraj żubry i jeden jelonek pojawili się na smakołykach a drzewko z kulami chyba to taki zastępczy widok --ale ptaki przy takim minimalnym mrozie zaczynają być wygodnickie ... nawyk do lenistwa tylko tylko Odpowiedz Link
marii51 Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 15.01.13, 16:17 w nocy widziałam zająca a teraz... 18 sarenek naliczyłam i kilka jelonków oraz jeden żubr www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 21.01.13, 14:24 Widocznie przed chwila nasypano świeże pożywienie, bo sa dwa nienaruszone kopce siana i jeden rozrzucony na sniegu ... jeden żubr, i pełno ptaszków na śniegu ktore wyglądają jak stado much, takie sa maleńkie w porównaniu do żubra. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
scenery Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 21.01.13, 14:26 I to jest właśnie dowód na to, że gdyby Internet nie istniał, należałoby go natychmiast stworzyć Odpowiedz Link
pia.ed Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 26.01.13, 01:37 Żubry poszły już spać, wiec zając odważył się wyjść z kryjówki ... aby się najeść. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 26.01.13, 07:59 niczewo nie wiżu... chyba po kuligu ...ognisku, kielbaskach operatozry chrapią - nawet nie ma komu włączyć kamery Odpowiedz Link
marii51 Re: Białowieskie żubry i inne zwierzęta.. 26.01.13, 08:29 już widzę, bo firefoxsa mam (IE mój jest chyba na emeryturze?) na razie ptaszki ... Odpowiedz Link
pia.ed żubry i dziki ... 27.01.13, 17:11 Kamerka u zubrow sie nie otwiera ... pewnie wylaczyla sie przy ptaszkach, a nie mial kto wlaczyc na "zubry" ... Ale na dzikach funkcjonuje ... duza gromada UCZTUJE na swiezym sianku ... www.strzalowo.eu/ www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: żubry 30.01.13, 17:22 ''zaczynają odrabianie lekcji" od odwiedzin -co dzieje się na polance u żubrów-sarenek jeleni notują dyskutują ujawniają na bieżąco zdjęcia... - Odpowiedz Link
pia.ed Re: żubry i dziki ... 30.01.13, 19:24 pia.ed napisała: > Kamerka u zubrow sie nie otwiera od dluzszego czasu. > www.strzalowo.eu/ > www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Nareszcie dziala kamerka u zubrow 31.01.13, 19:46 Zubrow nie ma ale zjawia sie lada chwila ... www.lasy.gov.pl/zubr Dzikow cala chmara, naliczylam ich 15, a na pewno są jeszcze poza kamerka ... www.strzalowo.eu/ Odpowiedz Link
pia.ed Re: Nareszcie dziala kamerka u zubrow 01.02.13, 00:11 Zubrow nie zobaczylam, natomiast na polanie jest w tej chwili sarenka, jeleń i młody jelonek ... www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Re: Nareszcie dziala kamerka u zubrow 07.02.13, 23:49 Zamiast zubrow jest 8 sarenek ... ale moze zubry sie zjawia ...kiedys przyszlo cale stado juz po polnocy. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Jest nowe miejsce u zubrow ... 12.02.13, 12:47 Moze to tylko w dzień ... w nocy jest pewnie nieoświetlone. Jest to buda na palach w której stoją skrzynie z jakimś jedzeniem. Pod buda położono siano, i właśnie jest przy nim jeden żubr ... www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
pia.ed Zubrow nie ma ... 13.02.13, 00:11 ale jest olbrzymie stado, 20 sarenek ... Grzebią nóżkami w śniegu ... popychają się nawzajem. www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: Zubrow nie ma ... 24.02.13, 12:38 tylko ptaszki przy ziarnach w słoninie www.lasy.gov.pl/zub ciekawe,czy wilki jeszcze podchodziły? Odpowiedz Link
marii51 Re: Zubrow nie ma ... 27.02.13, 19:23 ogromna gromada zwierząt .. bedą jeść jeść ... www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: żubry... 23.03.13, 21:12 postanowiły spać w pobliżu jedzonka www.lasy.gov.pl/zubr Odpowiedz Link
marii51 Re: żubry... 02.04.13, 11:01 zaplanowany jest obraz orłów.... a póki co-zobaczymy wieczorem żubry i sarenki może? Odpowiedz Link