Dodaj do ulubionych

Rolnik szuka zony ...

08.09.14, 11:30
To juz drugi odcinek ...

www.plotek.pl/plotek/1,111485,16602851,Takiego_show_o_milosci_w_Polsce_nie_bylo____Rolnik.html#Cuk
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 09.09.14, 22:21
      Widziałam pierwszy odcinek,ale chyba nie w całości, więc ,żeby nie było inaczej teraz też zagapiłam się
      • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 23.09.14, 13:49
        niestety zabrakło mi pamięci do żon rolników
        gdy nasi siatkarze grali o MŚ

www.pudelek.pl/artykul/70875/rolnik_szuka_zony_poznajcie_rolnikow_i_kandydatki_zdjecia_s/foto_1#s10
        • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 24.09.14, 21:57
          W szwedzkim "Rolnik szuka zony" wystapila 60-letnia rolniczka, pokazali ja w telewizji przy prezentacji. Jakie bylo jej zaskoczenie, kiedy wsrod ofert obcych mezczyzn znalazla list od swego przyjaciela sprzed 30 lat. Do tej pory utrzymuja kontakt smile

www.expressen.se/noje/bonde-madeleine-det-kandes-i-hjartat/
          • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 24.09.14, 21:59
            Marii, juz nadano kilka odcinków polskiego Rolnik szuka zony",
            mistrzostwa swiata sie skonczyly, a Ty GDZIE jesteś???
            Putin Ci przeszkadza tym razem?
            • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 24.09.14, 22:30
              a mam 1 odcinek
              vod.pl/programy-tv/rolnik-szuka-zony/l1y1p
              • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... O nie!!! 24.09.14, 22:55
                W temacie "O nie!!! napisałaś przecież, ze tak sie przejęłaś groźbą Putina,
                ze spuści bombę atomowa na Warszawę, ze z tego powodu zaniedbałaś Forum...
                czyżbyś juz o tym zapomniała?

wiadomosci.onet.pl/swiat/foreign-policy-putin-zaatakuje-atomem-pierwsza-bedzie-warszawa/4endg
                • pia.ed Rolnik szuka zony ... Zdjecia 02.10.14, 00:26
                  www.fakt.pl/gwiazdy/golizna-i-sprosne-zarty-w-rolnik-szuka-zony-,artykuly,492107,1,1,7.html
                  • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 02.10.14, 07:11
                    Nic tu nie ma tzw golizny!.- a autor tekstu uważam ,że przesadza, dopatrując się kuszenie chłopów-rolników mini lub dekoltem wink
                    Lato ,cieplutko słonecznie więc stroje odpowiednie jak najbardziej
                    • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 02.10.14, 20:12
                      Nie wiem czy dobrze usłyszałam/zrozumiałam ... ale wygląda na to,
                      ze chłopak młodziutki, a dziewczyny starsze i doświadczone wink
                      • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 02.10.14, 22:55
                        do rolnika młodego który posiada dziecko- pojawiły się również mające dzieci
                        • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 02.10.14, 23:37
                          Na tego bezzębnego na zdjęciu nr 14 chyba nie było żadnej chętnej ...
                          ewentualnie jakaś bez zębów.

www.plotek.pl/plotek/51,111485,16602851.html?i=14
                          • pia.ed Rolnik szuka zony ... Szwecja 03.10.14, 00:36
                            Chlopak na zdjeciu czuje się oszukany ... Telewizja pokazała go jako takiego
                            który byl najbardziej zainteresowany biustem, kierowała rozmowę na te tematy,
                            niemal wkładała mu słowa w usta ...

www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/bondesokerfru/article19628694.ab
                            • pia.ed Dzieci się rodzą na potęgę ... 05.10.14, 12:02
                              Jeszcze parze urodziło się dziecko ... Niektóre pary maja po dwoje dzieci 5 lat po spotkaniu.

www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/bondesokerfru/article19122276.ab
                              • marii51 Re: Dzieci się rodzą na potęgę ... 05.10.14, 15:13
                                pia.ed napisała:

> Jeszcze parze urodziło się dziecko ... Niektóre pary maja po dwoje dzieci 5 la
                                > t po spotkaniu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~widać nie póżnowali... a pomocnicy na roli wskazani jak najszybciej..... ale przecież teraz maszyny nowocześnie kobiety i dzieci nie bywają wcale na polu
                                Zapraszam:"a gdyby tak nieba przybliżyć...smile"....smile...
                          • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 05.10.14, 15:19
                            pia.ed napisała:

> Na tego bezzębnego na zdjęciu nr 14 chyba nie było żadnej chętnej ...
                            > ewentualnie jakaś bez zębów.

gdy inni mogli sobie wybrać z kilku kobiet .. pan o którym wspomniałaś.. powitał tylko jedną jedyną --ale w kolejnym odcinku juz kilka do niego przyjechało-
                            • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 05.10.14, 19:36
                              Oglądający serie maja o niej rożne zdanie: jednym sie podoba ... innym nie ...
                              A Ty jak uwazasz, co powinna zmienić?
                              • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 07.10.14, 00:04
                                i ostatni odcinek - zostawię , bo nie ogladałam w tv
                                • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... Zdjecia 07.10.14, 09:52
                                  No to masz czas na zastanowienie sie ...
                                  Byly jakies komentarze przy poprzednich odcinkach
                                  i tam pisano z jakiego powodu sie widzom prowadząca nie podoba ...
                                  Nie zwrocilam uwagi co tam napisano, ale podejrzewam,
                                  ze prowadzaca za duzo miejsca zamjmuje w programie ...
                                  na koszt uczestników.
                                  • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 07.10.14, 09:54
                                    vod.pl/programy-tv/rolnik-szuka-zony/6mjfs#0
                                    • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 08.10.14, 00:03
                                      tak, tak to ostatni odcinek
                                      • pia.ed Szwedzki rolnik szuka zony ... 23.10.14, 22:22
                                        Jest rolnikiem, ale jest takze w ochotniczej strazy pożarnej jako ten
                                        ktory "nurkuje" i wyciaga ludzi z dymu ...
                                        brał udział w mistrzostwach świata jako "najsilniejszy mężczyzna".

Od lat ma wadę serca, w związku z czym z obawy o życie
                                        skończył z występowaniem w mistrzostwach.

www.expressen.se/kvp/noje/bonde-sebastians-hjartfel-klipptes-bort/

PS. Nie widziałam jeszcze ani jednego odcinka, bo nigdy mi nie pasuje.
    • amityr Re: Rolnik szuka zony ... 24.10.14, 19:06
      Paranoja.
      • anka125 Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 13:07
        W ogóle nie oglądam tego typu "show".
        Cóż - o gustach się nie dyskutuje jednak wolę w tym czasie dobry film dokumentalny lub dobrą muzykę.Niekoniecznie z innych "ogłupiaczy" typu "jak oni śpiewają" albo podobnych telewizyjnych zapychaczy.Produkcja tania i niech plebs się bawi!
        • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 13:59
          Ja tez nie ogladam ... ale poniewaz po szesciu latach
          nadawania tego programu w Szwecji
          zaczęto nadawać także w Polsce,
          wiec próbuję porównać ...

W ogóle to od dłuższego czasu w ogóle telewizji nie oglądam,
          wole być na komputerze i czytać wiadomości z prasy.
          • amityr Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 14:57
            pia ogląda , bo oglądają to wyższe sfery
            • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 17:41
              amityr napisał:

> pia ogląda , bo oglądają to wyższe sfery

Przestań pleść bzdury bo mnie irytujesz ... sad
            • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 18:19
              amityr bądż grzeczny-ja ciebie proszę
              ---
              • amityr Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 18:53
                Ludzie jak można oglądać taki gnioty. Sam temat jest powalający. Jak to , to ten temat nie ma waszym zdaniem nic wspólnego z wyższymi sferami? Jest przecież zamek ,książę, księżniczki z okolicznych dworów i ta jedyna przyjeżdżająca, kopciuszek z wielkiego miasta.Buhaha
                http://i61.tinypic.com/29vxlwg.jpg
              • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 25.10.14, 19:00
                do 7 odc włącznie
                bo jutro 8-y
                vod.pl/programy-tv/rolnik-szuka-zony/6mjfs#0
                • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 26.10.14, 00:39
                  www.fakt.pl/gwiazdy/jaki-majatek-maja-uczestnicy-rolnik-szuka-zony,galeria,497319.html
                  • super.222 Re: Rolnik szuka zony ... 26.10.14, 09:12
                    Tak głupi program rozrywkowy mógł się narodzić w pijanych głowach.
                    Czegoś tak bezdennego, bez wizji, bez sensu dawno już w TVP nie
                    było ... nie wiem czy był w historii telewizji. Nie warto ... big_grin big_grin
                    • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 26.10.14, 14:53
                      tak tak super222 uważa ze :
                      • super.222 Re: Rolnik szuka zony ... 26.10.14, 15:33
                        Marii ... kurcze - wyraziłam tylko swoja opinię o programie.
                        Jak Ciebie interesuje, to oglądaj. big_grin big_grin
                        • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 27.10.14, 20:51
                          odcinek wczorajszy9*8
                          vod.pl/programy-tv/rolnik-szuka-zony/2vlmz#0
                          • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 29.10.14, 23:59
                            W dzisiejszym odcinku pokazano, jak "najsilniejszy mezczyzna Szwecji"
                            budzi cztery kandydatki na zonę ubrany tylko w slipki ...
                            Tłumaczył tym, ze bardzo sie poci i to dlatego!!!
                            Poza tym nie wstydzi się swego ciała ...

Jedna z kandydatek ktora myslala o tym aby opuscic serie,
                            bo nic nie czula do tego siłacza,
                            po porannym budzeniu podjęła ostateczna decyzje ...

• pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... Sebastian w slipkach 30.10.14, 00:00
                              www.expressen.se/noje/darfor-ar-bonde-sebastian-avkladd/
                              • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Sebastian w slipkach 30.10.14, 00:18
                                az tak bardzo .. czuje się swobodnie, przecież mężczyżni lubią paradować się wlasnie nawet tak- czy zwróci na siebie uwagę jeszcze bardziej?

kobiety tez lubią pochodzić po domu tylko w koszulce i np męskiej i tylko w majteczkach lecz koszula zawsze dłuższa ,więc zakrywa to i owo...
                                • pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... 30.10.14, 00:31
                                  Sebastian jest przyzwyczajony do występów na scenie, wiec dla niego to nic nadzwyczajnego, nie wstydzi sie swego ciała.

..............................................

Natomiast ten Grzegorz to dobry podrywacz - mam wrazenie,
                                  ze polska seria celowo koncentruje sie na seksie - tego nie robia
                                  rolnicy w szwedzkiej serii.
                                  Wybierają zawsze raczej nieśmiałych, ktorzy nie zawsze wiedza jak sie zachować wobec dziewczyn...
                                  Bo ci śmiali, to i bez pomocy telewizji sobie potrafią sobie kogoś znalezc!!!

• pia.ed Re: Rolnik szuka zony ... Sebastian w slipkach 30.10.14, 00:47
                                  www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article19776077.ab

Okazuje sie, ze Sebastian jest niezadowolony z tego, w jaki sposób go pokazuje telewizja...
                                  Z wielu nagranych scen wybrali właśnie te, które pokazują go jako pełnego chuci mężczyznę, choć w rzeczywistości taki nie jest ...

• marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Sebastian w slipkach 30.10.14, 07:20
                                    Feministka ..nasza .. P ś RODA-ZNAWCZYNI MĘŻCZYZN-
                                    apeluje całkowicie wyeliminować program ten w Polsce
                                    • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Sebastian w slipkach 30.10.14, 07:34
                                      Sebastian -może? zapewne?, zauważa ,że dopisują mu na większą oglądalnośc cechy wymyslnone- albo specjalnie ...
                                      Nasi- Z PROGRAMU...
                                      panowie-
                                      jeden ma wciąż jedną jedyną ..a brak w niej werwy --takie ieple kluchy wyżśżą od niego-on nie interesująćej urody ani ona..ale są.. na razie są...( i jakby tworzy sie miedzy nimi cos- on nawet tak uważa- ale siostra jego raczej nie widzi jej jako bratowej- jest np za spokojna ... moowi siotra- a on potrzebuje kogos do nawet dominacjii -weprzec go w tej cięzkiej pracy... podpowiedzieć mieć polot ..
                                      ---------
                                      • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... Sebastian w slipkach 30.10.14, 07:44
                                        najmlodszy- soltys we wsi- nowoczesne gospodarstwo- zostawil diewczyny prawie"" misski""
                                        nie znają się zupelnie na rolnictwie-
                                        ale on teraz oznajmil,ze do żeniaczki to mu bardzo daleko- nie jest jeszcze do tego gotowy ..
                                        mają co prawda widzowie pretensje --dlaczego bierze udział w programie?
                                        a czy nie wtszlo np mu tak--że naprawdę myslal,że coś zaiskrzy i rozbudzi potrzbę założenia rodziny mając 27 lat- jeśli teraz okazuje się,ze nie gotow-to nie gotow-
                                        ale podczas rozmwo z dziewczynami mogl tez dowiedzieć się--jakie predyspozycje mają kobiety , czy potrafilyby nim pozostać ktoraś.. a przekonuje się- że one chcialyby z nim ale do pracy to raczej nie
                                    • super.222 Re: Rolnik szuka zony ... 30.10.14, 09:52
                                      Marii - zaszczyt to dla mnie, że opinię pani Środy porównałaś z moją..
                                      Nie jestem wojującą feministką, lecz najzwyklejszą emerytką, która
                                      - z uwagi na sporo wolnego czasu - pragnie nieraz zobaczyć jakiś ciekawy
                                      program w naszej telewizji. Przyrównywanie poziomu "Randki w ciemno"
                                      z tym badziewiem, nie wytrzymuje jako argument. "Randka w ciemno"
                                      była programem eleganckim, nagroda w postaci wspólnego wyjazdu do
                                      atrakcyjnego miejsca na świecie, do niczego nie zobowiązywała, nawet
                                      jeżeli podczas tych wojaży para się przespała ... big_grin
                                      "Rolnik szuka żony" nie pozostawia żadnych złudzeń jaki jest cel programu.
                                      Szkoda czasu antenowego, bo dzieje się sporo w rozrywce i kulturze, ale
                                      dla ciekawych programów miejsca nie ma.
                                      Zgadzam sie z panią Środą, że jest to program seksistowski, niezdrowy,
                                      denny i powinien być zdjęty z anteny. Czy nie lepiej odwiedzić kilka
                                      dyskotek w piątkowy wieczór i poznać dziewczynę ze wsi, znającą jej realia?

PS.A może byście wpadły na moment i do mnie? big_grin
                                      • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 30.10.14, 11:54
                                        super.222 napisała: też:
                                        PS.A może byście wpadły na moment i do mnie? big_grin
                                        nie tylko wpadniemy, lecz się zalokujemy.....

obiecuję, mimo ,ze wciąz mi czasu braksmile
                                        a jeszcze nie wiem jaki pojawi się w moim mieszkaniu internet
                                        • marii51 Re: Rolnik szuka zony ... 30.10.14, 12:11
                                          do pia.ed
                                          opowiem jeszcze kolene moje obserwacje.....
                                          ---najstarszy Stanisław 59 lat-
                                          tak, to stary kawaler- ale ja w nim tak bardzo tych cech nie dopatruje się-
                                          on obserwuje te kobiety a ze to starsze panie-
                                          (jedna odpadla bo emocje i cisnienie jej skoczyło--)
                                        • marii51 Re: Środa mi się nie wkleila 30.10.14, 13:14
                                          teraz jej opinie zostawię ..
                                          www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,16888732,Sroda_wprost_o__ofertach__telewizji__to_gowno__A_odpowiedz.html#BoxSlotI3img
                                          • amityr Re: Środa mi się nie wkleila 30.10.14, 18:48
                                            To jak Twój syn Stanisław ma 59 lat ?
                                            • marii51 Re: Środa mi się nie wkleila 30.10.14, 20:21
                                              amityrku ty jeden co ci? co ci?
                                              gubisz wątek myślenia czy uzdrawiasz nas( mnie)i i zapominasz co czytałeś tam gdzieś gdzieś....
                                              • pia.ed 24-letni rolnik zaluje, ze nie byla szczery 05.11.14, 22:09
                                                Mial ochote prawic im komplementy, ale hamowal sie ...
                                                a dziewczyny zrozumialy, to ze sie jemu nie podobają ... uncertain

www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article19811535.ab
                                                • pia.ed Dwie dziewczyny go opuściły ... 06.11.14, 11:47
                                                  Dwie dziewczyny niemal jednocześnie zdecydowały się
                                                  opuścić ciężarowca,
                                                  ale jedna z nich musiała zostać jeszcze tydzień i udawać ...
                                                  bo tak chciał producent serii ..

Sytuacja aby dziewczyny same rezygnowały to coś nowego ...
                                                  widocznie przy bliższym poznaniu ten mezczyzna bardzo stracił w ich oczach uncertain

www.expressen.se/noje/tvingades-ga-bakom-ryggen-pa-bonderna/
                                                  • marii51 Re: Dwie dziewczyny go opuściły ... 10.11.14, 02:00
                                                    juz x odcinekvod.pl/programy-tv/rolnik-szuka-zony/c1smn
                                                    ps znów zaczynają ogłaszać --czyli zbierają chętnych do następnej edycjii
                                                  • marii51 Re: Dwie dziewczyny go opuściły ... 10.11.14, 06:41
                                                    pia.ed więc tak sie dzieje tam u Ciebie
                                                    a tu tak:
                                                    www.plotek.pl/plotek/1,111485,16943036,Rolnicy_odwiedzili_swoje_wybranki__Jest_namietnosc_.html#BoxSlotI3img
                                                  • pia.ed Dwie dziewczyny opuściły 24-letniego Erika ... 22.11.14, 00:07
                                                    Zmówiły się i nawet chciały, aby trzecia go opuściła ...
                                                    Wtedy Erik wpadł w panikę, ze ta trzecia go tez opuści
                                                    i zajął się nią na serio, to znaczy ze otworzył się
                                                    i nawet pozwolił jej spać w swoim łóżku ...

www.expressen.se/noje/tjejerna-fortsatter-att-fly-fran-bonde-erik/
                                                  • pia.ed ... 11.11.14, 14:22
                                                    Mozna mieć tylko nadzieje, ze tym razem wybiorą normalnych rolników,
                                                    a nie chłoporobotników czy jakiś artystów ...
                                                    którzy rzeczywiście pragną założyć rodzinę,
                                                    a i dziewczyny będą takie, które wiedza coś o pracy na roli,
                                                    i zgłosiły sie nie po to, aby pokazać się w telewizji.

marii51 napisała:

>znów zaczynają ogłaszać - czyli zbierają chętnych do następnej edycji

• marii51 Re: ...masz racje 11.11.14, 18:53
                                                    chyba drugi raz nie popełnią tyle błędow w naborze i doborze grona do drugiej edycjii
                                                    ---
                                                  • pia.ed Rolnik szuka zony 11.11.14, 22:48
                                                    ... analizując obecne kandydatki odbywała się jakby selekcja które do ktorego? do najmłodszego trafiły młode dziewczyny ...

A kto te selekcje robił wg Ciebie???
                                                  • pia.ed Najlepsze cytaty 22.11.14, 02:07
                                                    www.fakt.pl/gwiazdy/najlepsze-cytaty-z-rolnik-szuka-zony,galeria,504311.html
                                                  • pia.ed Dzis ostatni odcinek ... 23.11.14, 14:14
                                                    www.fakt.pl/gwiazdy/faceci-z-rolnik-szuka-zony-nie-chcieli-tych-dziewczyn,galeria,504985.html
                                                  • marii51 Re: Dzis ostatni odcinek ... 23.11.14, 15:33
                                                    Tak to prawda, dziś ostatni odcinek ,a na następną wcale już nie będę oczekiwać
                                                    Niestety program nie spełnił oczekiwań bo...
                                                  • pia.ed Re: Dzis ostatni odcinek ... 23.11.14, 19:56
                                                    Bez przesady ... Nikomu nie każą się na natychmiast żenić ...
                                                    Chodziło o rozpoczęcie znajomości,
                                                    a jak sie ułoży za rok, tego nikt nie może przewidzieć nawet wśród par,
                                                    które spotkały się w tradycyjny sposób ...

Moze w następnej edycji wybiorą takich rolników,
                                                    ktorzy rzeczywiście chwieliby założyć rodziny,
                                                    a panny będą także ze wsi ... zainteresowane rolnictwem.

• marii51 Re: Dzis ostatni odcinek ... 23.11.14, 20:52
                                                    wink
                                                    Nie jestem pewna .. teraz chyba dziewczyny rolniczki, będą poznawały kandydatów
                                                  • pia.ed Rolnik nie znalazł żony ... 24.11.14, 14:08
                                                    www.fakt.pl/gwiazdy/final-rolnik-szuka-zony-rolnik-nie-znalazl-zony,artykuly,505259.html
                                                  • pia.ed Pozytywny wpływ na życie rolników 24.11.14, 22:30
                                                    ... Gdy rolnicy dostawali listy od kobiet, momentalnie wzrastało ich poczucie wartości.
                                                    To było tak miłe do oglądania... Pomyślałam sobie wtedy, że każdy z nas potrzebuje czegoś podobnego.
                                                    Kiedy zaczynamy rozmawiać o miłości, wszyscy się uśmiechają, to taki wstydliwy temat. A przecież każdy z nas szuka miłości i nie ma się co wstydzić. Oczywiście nie każdy się do tego przyznaje przed kamerami, tym bardziej większy szacunek dla nich, że są tacy odważni.

To chęć odmiany swojego losu i przeżycia przygody. Opowiadali mi, że są zadowoleni, bo poszerza się im spektrum znajomych. Jeździli, zwiedzali, rozszerzyły się ich horyzonty. Stali się bardziej pewni siebie.

www.plotek.pl/plotek/1,111483,17018019,Tylko_u_nas_wywiad_z_rezyserka__Rolnik_szuka_zony__.html#BoxSlotIMT
                                                  • pia.ed Wpływ na życie rolników 25.11.14, 02:13
                                                    vod.pl/seriale/rolnik-szuka-zony/p4tek#0

To już ostatni odcinek programu, który podbił serca widzów.
                                                    Dowiemy się, jak wybory rolników wpłynęły na ich życie.
                                                    Czy parom udało się przetrwać próbę czasu?
                                                    Niektóre wypowiedzi uczestników są naprawdę niespodziewane.
                                                  • super.222 Re: Pozytywny wpływ na życie rolników 25.11.14, 09:38
                                                    (...) poszerza się im spektrum znajomych. Jeździli, zwiedzali,
                                                    rozszerzały się ich horyzonty. Stali się bardziej pewni siebie. (...)

To bardzo pięknie powiedziane o tym *rozszerzaniu*.
                                                    Ale mnie nie podnieca, bo mam świadomość, że *poszerzali*,
                                                    zwiedzali nie za swoje pieniądze. Kręcono za środki z abonamentu
                                                    i w tym programie najwyraźniej uwidoczniła się "misja TVP".
                                                    Pani reżyser też się przecież na te środki *załapała*.

Najbardziej beznadziejny program jaki telewizja emitowała.
                                                  • pia.ed Re: Pozytywny wpływ na życie rolników 25.11.14, 11:00
                                                    No cóż, super.222 ... każdy program kosztuje.
                                                    Ty chciałabyś tylko programów kulturalnych,
                                                    a "maluczcy dusza" właśnie na tematy codzienne smile
                                                    To tak jak w znanym powiedzeniu:
                                                    Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził ...
                                                  • super.222 Re: Pozytywny wpływ na życie rolników 25.11.14, 11:49
                                                    Widzisz ... w każdym programie zakłada się, że będzie on *adresowany*
                                                    do takiego lub innego odbiorcy - i ja to rozumiem. Nie oglądam żadnego
                                                    aktualnie nadawanego serialu, bo mnie po prostu to nudzi.
                                                    Nie mam żadnych zastrzeżeń dotyczących kosztów takich przedsięwzięć.
                                                    Niech sobie ludzie (przeważnie kobiety) to oglądają, nic mi do tego.

Ale gdy czytam, że najważniejszym osiągnięciem reżyserskim jest
                                                    możliwość zwiedzania i nawiązywania znajomości przez kilku wiejskich
                                                    facetów, to mnie po prostu powala. Jeden z drugim mógłby wykupić
                                                    wycieczkę (stać ich), gdzie możliwości ... ho ho a może i więcej big_grin

PS. Mylisz się. Lubię także inne programy, nie tylko te
                                                    z górnej półki. Muszą jednak o czymś opowiadać, a w *rolniku* - nic big_grin
                                                  • pia.ed Re: Pozytywny wpływ na życie rolników 25.11.14, 13:40
                                                    Moze teraz niektórzy, po wyciągnięciu ich z rodzinnej wioski,
                                                    po raz pierwszy wykupią wycieczkę czarterową wink
                                                  • pia.ed Rolnicy w odwiedzinach ... 27.11.14, 12:18
                                                    www.fakt.pl/gwiazdy/tak-mieszkaja-ukochane-rolnikow-zdjecia-z-ich-mieszkan,galeria,502576,11.html
                                                  • pia.ed Szwedzki rolnik szuka zony ... 16.01.15, 21:04
                                                    www.expressen.se/leva-och-bo/sa-bor-det-nyforlovade-bonde-soker-fru-paret-1/

Z czterech rolnikow trzech znalazlo milosc ...
                                                    Ten czwarty to byl mlody, niezdecydowany glupek ... choc calkiem przystojny.
                                                    Kiedy dziewczyna zapytala go sie, czy powiedzialby jej gdyby mu sie podobala,
                                                    to po dlugim namysle odpowiedzial Nie wiem ...

To najstarsza para, ktora od poczatku przypadla sobie do gustu
                                                    On (53 lata) hoduje bydlo, a ona (51 lat) pracuje w branzy informatycznej
                                                    i dzieki temu mogla sie do niego wprowadzic zaraz po zareczynach,
                                                    bo pracuje przy komputerze w domu, w pokoju ktory jest jej biurem.

• super.halusia Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 16.01.15, 21:24
                                                    Ciekawy film
                                                  • marii51 Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 17.01.15, 09:03
                                                    pia.ed
                                                  • pia.ed Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 17.01.15, 13:07
                                                    halusia film oglądała? a jaki? gdzie on tu jest?

JA SIE TEZ ZASTANAWIALAM, GDZIE TEN FILM WIDZIALA ...
                                                  • super.halusia Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 17.01.15, 17:56
                                                    Oj przepraszam miałam na myśli polski filmbig_grin
                                                  • marii51 Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 17.01.15, 18:17
                                                    ok ok... nic się nie stalo-
                                                    pomyślałam,że nasze filmiki oglądałaś o naszym programie n/t "rolnik szuka żony- "
                                                    --mi zdarzyło się wrócić i jeszcze raz oglądałam .. bo np coś mnei zainteresowąlo--dlaczego? np ta para była i jej nie wyszlo pomyslnie-
                                                  • marii51 Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 17.01.15, 18:22
                                                    Nie udało mi się dopilnować ,
                                                    bo był program gdzie matki synków jedynaków wybierać pomagały im żony...
                                                  • pia.ed Re: Szwedzki rolnik szuka zony ... 17.01.15, 19:29
                                                    Tylko ze te serie z realnego zycia trudno nazwac filmem ...
                                                    bez wzgledu na to w jakim kraju zostala wyprodukowana.

super.halusia napisała:

> Oj przepraszam miałam na myśli polski filmbig_grin

• marii51 Re:rolnik szuka żony ... 30.01.15, 11:21
                                                    Nowe odcinki programu "Rolnik szuka żony" mają trafić na antenę TVP we wrześniu,
                                                    ponieważ twórcy chcą uniknąć realizacji scen w zimie. Istnieją spore szanse na to,
                                                    że w drugiej edycji miłości szukać będą także rolniczki.
                                                    Kilka miesięcy wcześniej rzecznik TVP Jacek Rakowiecki informował,
                                                    że choć do programu poszukiwani są głównie mężczyźni,
                                                    to twórcy będą "bardzo zadowoleni" ze zgłoszeń kobiet.
                                                    Teraz potwierdził, że wpłynęły również zgłoszenia od płci pięknej
                                                    .film.onet.pl/wiadomosci/rolnik-szuka-zony-1500-zgloszen-do-drugiej-edycji/j1cc8
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka