Dodaj do ulubionych

Mam wiadomość...

27.11.14, 22:07
Nasza Pani Założycielka - Marii51 ma się dobrze. smile Brak Jej obecności na forum jest chwilowy/ kilkudniowy a spowodowany jest brakiem osobistego dostępu do internetu.
Tak nieraz bywa. wink
Przy okazji sympatyczna mari51 , za moim pośrednictwem, śle wszystkim serdecznie pozdrowienia. smile
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Mam wiadomość ... 27.11.14, 22:17
      A nie może napisać z nieosobistego internetu?
      • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 27.11.14, 22:32
        Chyba nie może. Nie każdy prowadzi bogate życie towarzyskie. Bywa też, że jesteśmy uziemieni w podróży , w pracy, ..... nie licząc innych przyjemności. smile
        Ja w każdym razie rozumiem.
        • pia.ed Re: Mam wiadomość ... 27.11.14, 22:43
          Ja tez rozumiem ... bo wiem, co się u Marii w tej chwili dzieje,
          tylko rozbawiił mnie ten "nieosobisty internet" ... wink
          • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 27.11.14, 22:48
            Rozumiem. Źle się wyraziłem. Nie ma załatwionych formalności z dostępem do internetu, to potrwa kilka dni.
            • amityr Re: Mam wiadomość ... 28.11.14, 11:30
              Nareszcie jest coś co mi sprawia dużą przyjemność.Nie lubię wszystkiego rozumieć. I niech tak zostanie.Jak człowiek za dużo wie , to go we łeb rwie.
              Tak na marginesie czuk ty to masz też przechlapane prawie jak ja. Tak się porobiło na Forach, że uczestnicy podzielili się na dwie grupy. Jak ludzie w Polsce. Jak napiszesz w takiej POplątanej grupie coś przeciwko POrąbańcom , to nawet ja masz rację , to masz od razu w plecy.Tak samo jest z pisuarami.
              • marii51 Re: Mam wiadomość ... 28.11.14, 12:15
                Witam witam serdecznie , jestem z tytułu opieki na wnuczkiem --nagle od 7 15 rano ... iiiii mam dostęp do nieosobistego komputera-
                ale udeptałam się- maluszek prbuje zasnąć- ale kaszel gigant mimo podanych lekow wg wskazowek synowej malutko pomagacrying..
                ---
                • pia.ed Re: Mam wiadomość ... 28.11.14, 15:18
                  ... stacjonarny mi fachowcy podłączą może w ciągu 7 dni-
                  • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 28.11.14, 16:47
                    Sama możesz bez problemu wgrać sobie program Windows Media Player.
                    Wpisz do przeglądarki "instalacja Windows Media Player - darmowy, polski". Wybierz opcję tego programu Media Player, odpowiednią dla programu Twojego laptopa.
                    Napisz też prośbę o poradę do forum Komputer. forum.gazeta.pl/forum/f,34,Komputer.html
                    • marii51 Re: WITAJCIE :):) 03.12.14, 13:08
                      WITAM WAS BARDZO SERDECZNIE--OGROMNE DZIĘKI ZA aktywne klikania... NA FORUM MAM STACJONARNY INTERNET
                      ---
                  • pia.ed Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 17:00
                    wszystko zaczęło się kiedy kliknęłam w ikonkę Windows Media Player na pulpicie,
                    a ten program mam przecież od wielu już lat ...
                    Co prawda nigdy go nie używałam ... może jakiś wirus czekał w nim na wyzwolenie?

Czuk, ja nie chce zainstalować tego programu,
                    tylko chce go usunąć ...
                    ale w żaden sposób mi się to nie udaje ...
                    W którą ikonkę na pulpicie bym nie kliknęła,
                    to pokazuje się Windows Media Center ...
                    i namawia mnie do kontynuowania ...
                    • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 17:48
                      W dolnym narożniku Pulpitu wchodzisz do "Start", otwierasz "Panel Sterowania". W tym Panelu klikasz na "Programy", otwiera się ich lista. Najeżdżasz na "Media Player", klikasz i zaczyna się czynność odinstalowania. Ten program służy otwieraniu plików muzycznych. Trudno sobie wyobrazić by go nie było w komputerze.
                      • marii51 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 18:23
                        PIA. MOJA DROGA-
                        • amityr Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 19:06
                          Nie wszystko można odinstalować z Pamelu sterowania.
                          • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 19:58
                            Jeśli jest , ten Twój omawiany program, ściśle związany z programem Windows.... to chyba nie da się go odłączyć.
                            • marii51 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 21:56
                              ale piaed tyle czasu juz ma z nim problem... amityr prawda fakt nie wszystki--ten zamęcza pia.ed
                              co zrobić ?
                              • marii51 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 21:57
                                czuk .. racja a z IE SZCZEGOLNIE MOŻE BYC PROBLEM
                                • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 22:07
                                  Na Forum GW - pn. Komputer .... można się po prostu zapytać. Uczynni forumowicze-informatycy udzielą dokładnej odpowiedzi i instruktażu. smile
                                  • marii51 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 22:36
                                    Jak znam pia.ed
                                    szuka wszędzie....
                                    • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 03.12.14, 22:56
                                      Kup sobie myszkę bezprzewodową i z koniecznym malutkim "wpięciem" (nie wiem jak to się nazywa) i będziesz miała luksus.
                                      • marii51 Re: Mam wiadomość ... 04.12.14, 12:16
                                        Mariusz ?o myszxe to mi radzisz?
                                        mam nie laptop tylko moj z Bartoszyc stacjonarny
                                        Mam opuszki palcow uszkodzone
                                        • czuk1 Re: Mam wiadomość ... 04.12.14, 12:20
                                          Myszka bezprzewodowa może być do komputera stacjonarnego.
                                          • amityr Re: Mam wiadomość ... 04.12.14, 20:24
                                            marii pisałas coś tam o kręgach. Przypadkiem nie rób masaży kręgosłupa.
                                            • marii51 Re: Mam wiadomość ... 04.12.14, 22:14
                                              masowanie kegow mam naturalne na specjalnym urządzeniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne