marii51 Re: KOD ma przyjaciela 23.01.16, 21:24 grunt to poczucie humorku- oni zwalczają się i zwalczać bę?ą- ja to tam taki cieniutki mąlo dochodowy emeryt- Odpowiedz Link
marii51 Re: KOD ma przyjaciela 23.01.16, 21:47 wybrać Czarzastego .. litości toż to kto to co to? poslac go mieli w niebyt-ale wybrali SLD- TO NIE PANI ZAPREZENTOWANA NA pREZYDENTA- po co oni to zrobili? -- Odpowiedz Link
marii51 Re: KOD ma przyjaciela 24.01.16, 07:03 mobicku a ten kot to kot Jarka K? idzie na odsiecz --idzie na KOD? Odpowiedz Link
marii51 Re: KOD ma przyjaciela 24.01.16, 07:06 Mam dwa koty sąsiadow-ale odwiedzają i mnie... ale żebyś widziąl : czarny oczy świecą wieczorem jak dwie latarenki ogon macany aż ąż,,, i chyba pokonałby twego ww Odpowiedz Link
marii51 Re: KOD ma przyjaciela 24.01.16, 07:45 A"solidarność o co walczyła? pamietasz podstawowe postulaty- to KOD UWŻĄSZ ,ZE MA KUKUNAMUNIUAKUK??? Bo nie pozwala wyprawiać obecnemu rządowi hockiklocki? może zgadzasz się,żeby przyjaciel ORBAN namowił calkowicie JARKAKACZ? I POJDĄ Z WOJSKIEM WĘGIERSKIM I mACIEREWICZA NA LUDZI W pOLSCE? -- Odpowiedz Link