marii51 27.10.16, 08:51 obłed nie da spokojnie zrović vo koweiek na gazecie.pl o laboga z takim losem mam dziewczynę z krzywym nosem chciałem ja ją pocałowac-musiałem jej nos prostować.. tak i z tą wybitną reklamą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: co za wisząca nonstop reklama/// 27.10.16, 09:16 Reklamy da sie zlikwidowac ... popros ktoregos z synow albo najstarszego wnuczka ... No widzisz, reklamy sie pokazuja, a super.222 nie . Odpowiedz Link
marii51 Re: co za wisząca nonstop reklama/// 27.10.16, 11:27 superciu222 chodż juz chodż... wolalam ją na forum cichutkim... i nic.... a czuk1 to abstynent całkowicie tu na forum..zawolam .. ich gdy wroce .. bo potrzebna mi karakuma.. mam przepis mieć na papkę .. od przeziębienia .. z buraczkami okauje się.. i cos jeszce zaraz ojawi sie przepis na fejsb mi Odpowiedz Link
pia.ed Re: co za wisząca nonstop reklama/// 27.10.16, 15:16 Juz zamujesz sie buraczkami ... A co z reklama? Bedzie Ci przeszkadzac do konca Twego zycia i nic? . Odpowiedz Link
czuk1 Re: co za wisząca nonstop reklama/// 27.10.16, 21:30 marii51 napisała: .. a czuk1 to abstynent całkowicie tu na forum Może nie abstynent ale - faktycznie - mało biorący udział w dyskusjach forumowych. Odpowiedz Link
pia.ed Czuk1 27.10.16, 23:21 Dzis ktos wyslal do Ciebie mail, nie wiem na jaka poczte ... Od razu zaznaczam, ze tym "ktosiem" nie jestem ja ... Otrzymales? . Odpowiedz Link
super.222 Re: co za wisząca nonstop reklama/// 27.10.16, 20:50 Możecie mi wyjaśnić ? Jaki ja mam związek z reklamami ? Odpowiedz Link
pia.ed Re: co za wisząca nonstop reklama/// 28.10.16, 00:05 super.222 ... Nie masz zwiazku z reklamami. Chodzi wylacznie o to, ze marii52 szukala juz Ciebie wczesniej - na temacie Ogladam, bo miala do Ciebie pytanie. marii51 24.10.16, 18:26 mam prośbę ...bo pojawiła się w tv w nowym serialu tureckim... juz widzialam jak ten starszy pan jej oswiadczył sie [...] ~~~~~~~~~~~~~~~~ super222 moze podasz tytuł? jak nie zrobi ci to straty czasu... . Odpowiedz Link
marii51 Re: co za wisząca nonstop reklama/// 28.10.16, 07:26 JUŻ sama sobie poradziłam.. a to się dzieje tak,że nie podają mi pomocy jak na dłoni synowie --specjalnie odczekują żeby mnie obserwować, czy sama sobie potrafię poradzić, dzieki takim ich praktykom wiele nauczylam się, teraz mam ich blisko, ale wczesniej .. b daleko i potrafilam poradzić naprawdę z trudnym problemem ... aż się cieszyli ,że taka jestem dzielna... tu mam podpowiedż www.youtube.com/watch?v=AARcppDre9Y Odpowiedz Link
marii51 Re: co za wisząca nonstop reklama/// 28.10.16, 07:30 więcej mam nt porzadkowania w komputerze nawet więcej... www.youtube.com/watch?v=Guei6yyrEEo POZDRAWIAM WSZYSTKICH .. ODNALEZIONYCH tym bardziej informuje że filmy do oglądania odkładam, bo wyjazd przecież .. na groby Odpowiedz Link
czuk1 Re: co za wisząca nonstop reklama/// 28.10.16, 07:44 Dziękuję Ci Mario. Zainstalowałem już sobie Adblock Plus. Zobaczę co będzie się działo. Odpowiedz Link