Dodaj do ulubionych

Z konta........

23.02.18, 20:46
Z konta.......został tylk nick......
Gazeta cofnęła się o ładnych kilka lat.....
Może jako nowi,czyści,wyczyszczeni wink powinniśmy pisać jako goście ???????
A jak komunikować się mailowo ze swoimi przyjaciółmi,
lub choćby napisać do kogoś na priv......
Ech,te nowinki....żeby tylko umilić życie.....
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 21:43
      Zawsze pozostaje poczta....no, chyba, że ktos ma nick bez gazetowej poczty, to pozostają już tylko tam tamy, albo sygnały dymne. smile
      Na pomysł, żeby pisać na forach prywatnych, jako gość jeszcze chyba nie wpadli....ale kto wie...
      od dawna wszystko już w rozsypce....tak, że wiesz....któregos dnia może tu być tylko puste pole...smile
      • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 22:20
        Nooo, i przestraszyłam się, że az mi włos stanał na głowie wink
        tytułem wątku.......w pierwszej chwili pomyslałam, że Ci ktoś z konta wydarł parę groszy wink)
        • leziox Re: Z konta........ 23.02.18, 22:34
          Zauważyłem że pisanie "po koncie" już nie idzie.
          Nowa zmiana na gorzej.
          Może oszczędzają na adminach. smile
          • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 22:46
            I już nie wróci. Ktos przedobrzył z tymi zmianami...
            ale wpływu nie mamy żadnego na te 'ulepszenia'
            • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 22:47
              Wytłumaczenie jest, a jakże...

Serwis ludzie.gazeta.pl jest zamykany ze względu na niewielką odwiedzalność oraz nadchodzące zmiany prawne, które wymagałyby wprowadzenia zbyt dużych zmian technologicznych.
              • zegor Re: Z konta........ 23.02.18, 23:34
                Ciśnie mi się na wargi......"dobra zmiana"...........
                • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 23:38
                  A kto sie tam 'na górze' liczy z takimi, jak my...
                  bierzcie, co dajemy, a jak nie pasuje, to sp....adać...
                  • zegor Re: Z konta........ 23.02.18, 23:43
                    Było przez ostatnie lata tyle zmian,na które wieszaliśmy psy.....i przeszło !
                    A teraz nas po prostu zlikwidowano......I nikt mi nie wmówi,że to ochrona danych wink
                    Może już nie jest Forum potrzebne ? Albo Forum zaczyna się od zera,ale w to nie wierzę !
                    • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 23:49
                      Jakich danych? kazdy mógł wpisać, co chciał...wink
                      jakies to ułatwienie było, bo klikneło się i już człek wiedział, czy to sie urodziło wczoraj, czy stare, zasiedziane już...i jak wspomniałeś...klik i wiadomość...
                      chyba, ze ktos miał ptaszka i nie przyjmował wiadomości...
                      kiedyś to wszystko padnie na pysk....zobaczysz...
                      • zegor Re: Z konta........ 23.02.18, 23:53
                        O tych "własnych" danych piszę wink Teraz nie wiadomo z kim się ma przyjemność i może o to właśnie chodzi !
                        Starych pomiesza się z młodymi i będzie kogiel-mogiel !
                        • rudka-a Re: Z konta........ 23.02.18, 23:58
                          Młodzi, to siedzą na fejsach i innych takich....
                          kto młody tu przyjdzie? po co?
                          jakieś nieliczne grupki jeszcze piszą, gdzie sie taki młody wbije?
                          o czym bedzie gadał z ze starymi wyjadaczami forumowymi..
                          prywatne ledwo ciągną, niektóre juz zalatuja trupem
                          starych wywiało..na nas tez przyjdzie czas smile)
                          • zegor Re: Z konta........ 24.02.18, 00:16
                            No właśnie już teraz nikt nie sprawdzi,czyś Ty młoda,czy stara .....forumowo.
                            Może to szansa na zrównanie.......
                            A jak się wszystko zrówno.......to i tak będzie gówno !
                            wink
                            • rudka-a Re: Z konta........ 24.02.18, 00:19
                              Aj, tam nie sprawdzi!...sprawdzi
                              jest wyszukiwarka...wpisze nick i już wie
                              historia z lat, jak na dłoni wink)
                              tak wiec metryki nie ukryjesz wink)
                              no i gówno...nic sie nie zrówno big_grin wink)
                              • zegor Re: Z konta........ 24.02.18, 00:25
                                Sprawdziłaś to ?????????
                                Bo ja tego nie widzę.....ale może to już późna pora wink
                                • rudka-a Re: Z konta........ 24.02.18, 00:27
                                  No, jasne, że sprawdziłam smile
                                  na Twoim przykładzie......smile))
                                  wszystko, jak na dłoni....
                                  gdzie i z kim....jeeest inwigilacja.....wink
                                  • zegor Re: Z konta........ 24.02.18, 00:33
                                    Wierzę Ci na słowo .....wink
                                    • rudka-a Re: Z konta........ 24.02.18, 00:37
                                      ..bo jakbyś nie wierzył, to ja Ci tu wkleję
                                      te kilkanaście stron smile winkwink
                                      • leziox Re: Z konta........ 24.02.18, 13:42
                                        Wyszukiwarka była i jest, ale pisanie po nicku było bardzo wygodne.
                                        Nie wiem komu to mogło przeszkadzać.
                                        • zegor Re: Z konta........ 24.02.18, 17:55
                                          Bo jak jest coś dobre to zaraz się znajdzie taki,co 'ulepszy"
                                          • rudka-a Re: Z konta........ 24.02.18, 20:30
                                            Ulepszacz zrobił 'klik'...i można mu teraz nagwizdać wink)
                                            • zegor Re: Z konta........ 24.02.18, 21:21
                                              To się nazywa władza !
                                              • rudka-a Re: Z konta........ 24.02.18, 21:27
                                                No, własnie...a tu człek bezradny może se tylko poplumkać wink
                                                • zegor Re: Z konta........ 24.02.18, 23:11
                                                  Coraz bardziej dają nam do zrozumienia,
                                                  że forum jest dla takich,których sobie wychowają.......
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 25.02.18, 09:43
                                                    Trochę przypomina sytuację w chałupie wink
                                                    kto dzierży "pilota", ten ma władzę na telewizorem wink)
                                                    tak przynajmniej było kiedyś...dzisiaj telewizorów dostatek
                                                  • zegor Re: Z konta........ 25.02.18, 11:59
                                                    Ja mam laptopa wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 25.02.18, 12:07
                                                    Dorobię i sie ja kiedyś wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 25.02.18, 12:40
                                                    Myślałem,że od opowiadania kawałów to jest Kobuszewski wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 25.02.18, 16:02
                                                    Czasem pobujam w obłokach wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 25.02.18, 19:39
                                                    Marzenia czynią nasze życie....bardziej znośnym wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 25.02.18, 20:02
                                                    Zwłaszcza, gdy się spełniają 😉
                                                  • zegor Re: Z konta........ 25.02.18, 21:38
                                                    Och,jak się spełniają to jest cycuś !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 25.02.18, 21:48
                                                    A jak nie, to jest jeszcze nadzieja 😉
                                                  • zegor Re: Z konta........ 25.02.18, 21:52
                                                    Jak się nie spełniają to już trzeba się mieć na baczności wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 25.02.18, 22:00
                                                    Czasem trzeba poczekać wink
                                                    to taki test na cierpliwość wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 26.02.18, 18:51
                                                    Z wiekiem traci się cierpliwość bo można nie zdążyć wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 26.02.18, 23:00
                                                    A, to chyba nawet gwarantowane wink)
                                                    Zamki już nie te wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 26.02.18, 23:35
                                                    Nasza ciocia z Ciechocinka
                                                    sika sobie co godzinka
                                                    co godzinka,co momencik
                                                    bo ma słaby instrumencik !

wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 26.02.18, 23:44
                                                    Ja tak nie chcę suspicious
                                                    wink)))
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 00:04
                                                    Pewnie,nikt by nie chciał !
                                                    A zdążyć......to nie myślałem o drodze do wc wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 00:05
                                                    I tym akcentem życzę Ewci kolorowych,suchych snów wink)
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 00:07
                                                    Zdążyć przed koncem?
                                                    a kto tam wie, co zapisane wink)
                                                    co wisi nie utonie wink) tylko, to jest pewne wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 13:20
                                                    Ja tam wolę dmuchać...na zimne, że tak powiemwink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 14:14
                                                    Też dmucham wink na zimę, która nie chce odejść wink
                                                    uparła się i nie odpuszcza wink a mnie sie już wiosny chce wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 17:33
                                                    Bo Ty byś chciała żeby wszystko już było na wierzchu wink
                                                    a to jeszcze nie ten czas !
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 17:39
                                                    Chciałabym, chciała wink)
                                                    a Ty? Grześ...nie mów, że nie pokazałbyś swoich kolanek w krótkich spodenkach wink)
                                                    smile))
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 17:41
                                                    Krótkie spodenki już przygotowane do otwarcia sezonu !
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 17:49
                                                    Czekają niecierpliwie? wink)
                                                    już niedługo....ale jak bedziesz tak chwalił zimę, to zachęcisz ją, żeby dłużej pozostała wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 17:51
                                                    Ja wiem,że wszystko w swoim czasie wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 18:00
                                                    Żałować zimy nie bedę, bo ja ciepłolubna istota wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 18:06
                                                    Skopiowałem to sobie i wkleję,jak będziesz klęła na upały wink)
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 18:11
                                                    big_grin
                                                    no, tak...grzmiałam w ubiegłym roku soczyście wink)
                                                    aż! takich nie lubię, bo się roztapiam deko...ale te 25 na plusie - ooowszeeemmmsmile)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 18:15
                                                    Wszystko jest dobre,jak jest z umiarem wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 18:17
                                                    Co za dużo, to wiesz wink)
                                                    czkawką sie odbija wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 18:24
                                                    Jasne !
                                                    Czkawka jest poważnie upierdliwa i potrafi rozłożyć wiele ambitnych planów !
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 18:30
                                                    A planów na ten sezon w kit i trochę wink)
                                                    w koncu jakis harmonogram musi być wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 18:38
                                                    Nie planuję.....idę "na żywioł" smile
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 18:38
                                                    Zasadniczo - -racja wink
                                                    bo człowiek myśli, Pan Bóg kresli wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 19:00
                                                    W moim przypadku chyba miał problem z kredkami.......
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 19:06
                                                    Może samemu trzeba pokolorować wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 19:14
                                                    U schyłku......wziąłem kredki w swoje ręce wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 27.02.18, 22:17
                                                    Chybaaa....schyliwszy się
                                                    wziałem kredki wink)
                                                    i jak Ci idzie kolorowanka? wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 27.02.18, 23:30
                                                    Staram się,chociaż nie wszystkie kredki zatemperowane
                                                    a niektóre wcale nie dają koloru.......
                                                    Pewnie nie każdy kolor jest dla mnie ....wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 15:30
                                                    Może trzeba poslinić, jak kiedyś ołówek kopiowy wink)
                                                    uważaj na język - farbuje wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 17:57
                                                    Nie miałbym co lizać,tylko ołówek !
                                                    Nie nasz lepszych propozycji ?
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 18:20
                                                    mogłabym niezłe zadanie domowe odwalić z tego tematu wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 20:08
                                                    Oj,wychodzi z Ciebie zboczenie..............zawodowe wink)
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 22:19
                                                    Nie da się ukryć wink)
                                                    taka ze mnie zboczona baba wink))
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 22:25
                                                    Po co ukrywać,daj wszystko na wierzch wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 22:51
                                                    Jakąś nute tajemniczości trzeba wprowadzić wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 23:25
                                                    Mam bogatą......wyobraźnię wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 23:30
                                                    To może napiszemy jakąś wspólna bajkę? wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 23:33
                                                    Możemy wziąć udział w takiej wsplnej bajce,
                                                    ale opowiadać ogółowi raczej się nie podejmuję wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 23:37
                                                    To ja wezme rolę narratorki wink wink
                                                    podejrzewasz, ze ktos tu jeszcze cos czyta?
                                                    chyba z nudów..jesli już...
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 23:40
                                                    Każde Forum ma cichych czytaczy !
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 23:45
                                                    To chyba wypada zaprosić, nie?...czytajcie, ale i piszcie wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 23:48
                                                    Zaproszenia nie skutkują wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 28.02.18, 23:56
                                                    Wcale się nie dziwię..kto się bedzie wbijał w starych wyjadaczy....
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 28.02.18, 23:59
                                                    Każdy z nas przecież kiedyś tak zaczynał !
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 01.03.18, 00:09
                                                    Tylko, że wtedy były tłumy...
                                                    A dzisiaj śladu po tłoku nie ma
                                                    To zawsze się gdzieś zahaczył 😉
                                                  • zegor Re: Z konta........ 01.03.18, 20:03
                                                    Masz rację,tłoku nie ma,
                                                    ale dla chcącego nic trudnego wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 01.03.18, 23:14
                                                    Widocznie jakas trudność jest wink
                                                    to chyba...nieśmiałość wink)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 09:15
                                                    Nieśmiałość to tylko forumozaury
                                                    Młodzi są przebojowi,wychowani bezstresowo...
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 14:17
                                                    Młodzież, starsza młodzież na modnych siedzą fejsach i tych innych instagramach wink)
                                                    kto tu będzie selfiki zachwalał?
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 14:39
                                                    Nikt, bo my się osobistymi fotkami nie dzielimy
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 15:28
                                                    Anoo, wlaśnie....a młodego nie interesują kwiatki, kotki, ogród, śnieżek
                                                    czyli to, co MY pokazujemy...
                                                    i już masz wytłumaczenie, dlaczego takie miejsca nie są atrakcyjne wink)))
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 18:00
                                                    My też nie atrakcyjni....wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 18:22
                                                    Chwiiiilaaaaaaaaaaa.....kto tak niby twierdzi? wink)
                                                    ....się nie zna zupełnie wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 20:33
                                                    Bo my atrakcyjni tak....kameralnie wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 21:51
                                                    Właściwie, to dobrze, że nie widać wink
                                                    siedzi sobie człowiek w dresie, bez makijazu...wink
                                                    fryzura przyklapnieta już......smile)
                                                    albo bez dresu.....w oczy podczas rozmowy nie musi spogladać wink
                                                    no, luzik....fajnie w tym necie jest suspicious wink)))
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 22:34
                                                    No fajnie ! Dlatego tak nas tu niektórych ciągnie wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 22:38
                                                    A, że tylko niektórych, to musimy podwójnie klepać w klawiaturę wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 22:41
                                                    Nie będziemy za nikogo nadrabiać !
                                                    A bo to nam źle ??????
                                                    Piszemy to,co chcemy pisać wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 22:48
                                                    Nawet gdyby był tutaj tłum, to i tak napiszemy, co chcemy wink
                                                    przestałam sie oglądać na innych wink co w mysli, to na języku /klawiaturze/ wink
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 22:50
                                                    Wiem,jesteśmy jak na zamkniętym a nawet ukrytym wink
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 22:55
                                                    Jakies tam, nielicznie piszace babska pewnie by zagadały do Ciebie...big_grin
                                                    ale ja tu robię za odstraszacza big_grin
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 22:57
                                                    Aaaaaaaaa,a ja się dziwię,czemu nie jestem "brany" wink)
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 23:05
                                                    Musisz..robić skok w bok wink)
                                                    tylko mi tu wracaj suspicious wink)
                                                  • rudka-a Re: Z konta........ 02.03.18, 23:17
                                                    Zmykam już...dobrej nocy, Grześ smile)
                                                  • zegor Re: Z konta........ 02.03.18, 23:31
                                                    Spokojnych snów,Ewciu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka