marii51 05.10.17, 08:54 WARTO NAPRAWDĘ ...POZNAĆ .. bo wiele ciekawych podpowiedzi .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: SEKRETY ZDROWIA 31.10.17, 11:11 myfitness.pl/fitness/7,107701,21789046,przez-3-tygodnie-codziennie-rano-pilam-ciepla-wode-z-cytryna.html#Czolka3Img Mam akurat wszystkie produkty w domu, wiec sprobuję pić to kazdego ranka, na pewno nie zaszkodzi ... chociaz blogerke dyskutanci niesamowicie skrytykowali. Jedno mnie troche zastanawia w tym artykule: "Cytryna tworzy w zoladku srodowisko zasadowe" ... Czytalam takie samo stwierdzenie przy poradach urologicznych ze kwasne produkty np. brusznica pomagaja w leczeniu stanow zapalnych, wiec moze cos w tym jest? . Odpowiedz Link
super.222 Re: SEKRETY ZDROWIA 31.10.17, 12:34 Już od 2 miesięcy wypijam na czczo szklankę wody (świeżo zagotowanej, wystudzonej) z plasterkiem cytryny i bez miodu. Wypić na pusty żołądek soku z połówki cytryny? to ponad moje możliwości - boje się nadkwasoty. Miód dołączę w najbliższych dniach. Zamiast kawy *na otwarcie oczu*- woda! A kawa po śniadaniu. Codziennie zjadam miseczkę owsianki ugotowanej z mlekiem. W jelitach spokój, z brzucha spada tłuszczyk. Polecam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: SEKRETY ZDROWIA 31.10.17, 14:13 Nie zastanawialam sie nad samym przepisem ... ale soku z polowki cytryny chyba duzo nie bedzie? Jak przygotować napój? Potrzebujesz ciepłą, nie gorącą wodę, 1/2 cytryny i łyżeczkę miodu. Do szklanki wyciśnij połówkę cytryny, zalej ciepłą wodą, dodaj łyżeczkę miodu i wszystko razem wymieszaj. Wypij na pusty żołądek rano, najlepiej zaraz po przebudzeniu. . Odpowiedz Link
pia.ed Re: SEKRETY ZDROWIA głog 08.11.17, 16:14 Moze to sie komus przyda? Chodzi o napar z bialych kwiatow glogu lub z jego owocow ... akurat dyskutuje to sie na innym forum. www.zielnik-apteczny.pl/produkty/kwiat-glogu-fix/ Odpowiedz Link
marii51 Re: SEKRETY ZDROWIA głog 23.01.18, 14:20 być piękną...superniusy.pl/myla-twarz-ta-2-skladnikowa-mieszanka-miesiacu-efekt-widac-golym-okiem/ Odpowiedz Link
pia.ed MLEKO - fakty i mity ... 25.01.18, 23:09 kobieta.onet.pl/zdrowie/cykl-konferencji-fakty-i-mity-o-mleku-podsumowanie-projektu/ltz1zwq . Odpowiedz Link