marii51 21.01.19, 12:26 JEŚLI WCZORAJ .. TO NIE WIEM NIC.. TVP liczy na SKANDAL?! Kim są seniorzy z Sanatorium Miłości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 22.01.19, 08:23 co to ma być miesiąc mieszkają SENIORZY POZNAJĄ SIE MOZE DOBIERAJĄ W PARY // CZY mają sens takie programy? zastanawiam się.. czy to nam się spodoba, czy .. zobaczymy ? pomorska.pl/sanatorium-milosci-odcinek-1-online-nowe-show-robi-furore-w-telewizji-polskiej-lista-uczestnikow-22012019/ar/13824115 Odpowiedz Link
pia.ed Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 23.01.19, 16:14 marii51 napisała: > co to ma być miesiąc mieszkają SENIORZY POZNAJĄ SIE MOZE DOBIERAJĄ W PARY // > CZY mają sens takie programy? zastanawiam się.. Podejrzewam, ze szybko zaczna sie plotki i klotnie miedzy paniami o najbardziej atrakcyjnego pana... ktory z pewnosca wybierze te najmlodsza ... > pomorska.pl/sanatorium-milosci-odcinek-1-online-nowe-show-robi-furore-w-telewizji-polskiej-lista-uczestnikow-22012019/ar/13824115 Odpowiedz Link
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 23.01.19, 17:08 ZAGAPILAM SIĘ JAK ZWYKLE... wrocilam przecież z urodzin wnuczki mialam na to czas..ale na drugi odcinek.. odejsć od kompa..--tzreba sie wybrać Odpowiedz Link
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 26.01.19, 12:37 wesoło...www.youtube.com/watch?vXNG1IZSg2Q Odpowiedz Link
pia.ed w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 26.01.19, 14:14 Wyglada na to, ze ja tez bede mogla ogladac w internecie, ale nie moge znalezc tej serii! "M" jak milosc znalazlam i da sie ogladac ... tylko ze mnie chodzi o "Sanatorium milosci" ... W normalnych przypadkach mnie blokuja, bo nie mieszkam w kraju! Ich rozmow nie moglam uslyszec, bo wysiadl mi glos w komputerze albo sluchawki sie popsuly ... . Odpowiedz Link
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 11:55 pia znadziemy jakiś sposób ,żeby w ytube było mozna pooglądać --może nie zepsuły się słuchawki- tylko rzeba podociskać wszystkie sprawdzić wtyczki co jakis czas.. moje biurko jak zapomnę ze za blisko siedzę i nagle kaszel mnie chwuci to brzuchen od kaszlu biurko podskakuje ha ha chyba nastawie dzis budzik Odpowiedz Link
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 20:50 www.youtube.com/watch?v=_wpdk5kcLFg uczestnik zdradza zakończenie...?;; "Sanatorium miłości" (TVP 1, 21:15) Od lat: 12 Gatunek: reality show Reżyser: Jakub Michnikowski Produkcja: Polska Rok produkcji: 2019 Czas trwania: 60 min. W programie "Sanatorium miłości" uczestniczy sześć starszych pań oraz sześciu seniorów. Mają różne charaktery, doświadczenia życiowe i pasje, ale łączy ich jedno - są samotni i chcieliby to zmienić. Wszyscy spotykają się podczas pobytu w malowniczym Sanatorium Równica w Ustroniu w Beskidzie Śląskim. "Sanatorium miłości" - czytaj więcej. Odpowiedz Link
pia.ed W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 22:33 O to mi chodzilo: Sanatorium miłości odc. 1 vod.tvp.pl/website/sanatorium-milosci,40374338 . Odpowiedz Link
marii51 Re: W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 28.01.19, 10:40 CHĘTNIE obejrzę,, od 1 bo wczoraj nie przegapilam.. a mlao brakowało bo wpadli synowie ..ale wiedzieli ze chcę pooglądać,, pomknęli do swoich domów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pierwszy raz ,więc jeszce mojej za wielkiej wiedzy na temat uczestników nei mam .. i tak samo jakichś zdań ocen... spokojnie.. ~~~~~~~~~~~~a internauci... ho ho.. zaczęło się mocniej już .. krytykowanie jak najbardziej rownież... www.pomponik.pl/plotki/news-sanatorium-milosci-internauci-nie-zostawiaja-suchej-nitki-na,nId,2806536?utm_source=pushpushgo&utm_medium=push&utm_campaign=CampaignName Odpowiedz Link
marii51 Re: W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 28.01.19, 12:41 .. Pojawia sie wstępna : IBFORMACJA Oraz barzdo krotkie wywiady z uczestnikami Poznajcie naszych bohaterów... Mieszkaniec Zielonej Góry. Człowiek o silnym charakterze, stanowczy i odważny. Wie czego chce i nie poddaje się w dążeniu do celu. W głębi duszy jest również wrażliwcem, ale nie lubi publicznie okazywać uczuć. Czasem pisze również wiersze – wiadomo romantyk. Wdowiec od 10 lat żona zginęla w wypadku0przejscie dla pieszych bardzo barzdo się kochali ,, smierć żoby przeżył bardzo .. bardzo .. jenak szuka drugiej kobiety, ktorą będzie wiele dla niego znaczyla Odpowiedz Link
marii51 Re: W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 30.01.19, 10:03 ciekawe jak Karnawał w SANATORIUM? MIALAM GZDIES O JEDNYM CHLOPAKU,ŻE ZA BARZDO JEST TRUDNY JAKO WSPOLOKATOR on tak troszkę przypomina mi,nawet głos aktora grał w NAD NIEMNEM.. ZGINĄŁ W sMOLEŃSKU ~~~~ A jeszcze czytałam o jednym dokuczliwym,, tzw nei do życia... a kobietkach mało mam rozpoznania.. jedna jest bardzo pewna siebie egocentrum ona .. wszystko najlepiej potrafi... Zobaczymy.. W KOLEJNYCH ODCINKACH Podobali mi się wszyscy panowie .. A NA ZJECIACH TANECZNYCH TEŻ SOBIE RADZILI CALKIEM CAŁKIEM JEDEN skarżył się na bóle nóg... ale mu to przejdzie jak w ramiona utulu partnerkę.. gdy elegancko się zabali o siebie li na pierwsze randewu.... Odpowiedz Link
marii51 Re: cezary opowiedział jak stracił żonę w wypadk 30.01.19, 10:05 www.fakt.pl/kobieta/plotki/cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-stracil-zone-w-wypadku/fz4191f Odpowiedz Link
marii51 ReMałgorzata podoba się czterem panom 30.01.19, 10:07 www.fakt.pl/kobieta/plotki/sanatorium-milosci-podbija-serca-widzow/wv8gg5q Odpowiedz Link
marii51 Re: tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 10:08 w Sanarorium www.fakt.pl/kobieta/plotki/uczestnicy-sanatorium-milosci/zmn16yf#slajd-3 Odpowiedz Link
marii51 Re: tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 10:10 JESTEM NIENORMALNA WCIAZ SZUKAM PODOBNEGO DO MOJEGO MĘŻĄ ehhh to nie może być tak wciąz i wciąż... Odpowiedz Link
pia.ed Tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 17:22 Wieslawa Grochocki? Czyzby miala kiedys zagranicznego meza? A w ogole to ona najmniej mi sie podoba ze wszystkich kobiet ... zbyt pretensjonarna jak na moj gust. . Odpowiedz Link
marii51 Re: Tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 18:03 wrociłam od mojego ulubisia 6latek // moze coś jeszcze dziś się mi pomyśli? n/t sprawy i spraweczki milości sanatoryjnych .. Odpowiedz Link
pia.ed Tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 22:06 wrociłam od mojego ulubisia 6latek // moze coś jeszcze dziś się mi pomyśli? Jesli bedziesz dalej pisala w tym samym stylu, to nie bede odpowiadac, bo nie mam czasu na domyslanie sie, o co Ci chodzi ... . Odpowiedz Link
pia.ed Pierwsza milosna para? Raczej nie ... 01.02.19, 18:01 To ta brzydka blondynka wybrala najprzystojniejszego pana ... Pozostaje pytanie, czy ON ja jeszcze raz wybierze dzisiaj.net.pl/6mamy-pierwsza-pare-w-sanatorium-milosci/?utm_source=phoenix Odpowiedz Link
marii51 Re: Pierwsza milosna para? Raczej nie ... 03.02.19, 09:02 to się okaże .. cz Krzysztof odkryje coś w blondynce? jak zastanawia się PIA.ED A TERAZ SLUCHAM.. o Małgosi, bo ma czterech panow w niej zapatrzonych www.youtube.com/watch?v=PdlArjuo9J0 Odpowiedz Link
marii51 Re: dwie Panie jakby zwane wyjątkowe... 03.02.19, 09:19 a ja dopatruję się,że wszystkie panie są .. mają coś .. a panowie zadecydują czy wspolne bęą decyzje//// to się okaże...www.pomponik.pl/plotki/news-nina-i-wiesia-z-sanatorium-milosci-jak-siostry,nId,2811789 Odpowiedz Link
marii51 Re: dwie Panie jakby zwane wyjątkowe... 03.02.19, 10:07 a szczęście.. to nie tylko to, co się zdarza czas od czasu,\ ale jeszcze to,jak je zatrzymać... Odpowiedz Link
marii51 Re: dwie Panie jakby zwane wyjątkowe... 04.02.19, 11:02 I kolejny odcinek za nami ,,- takie prowadzenie przez MANOWSKĄ ZA RĄCZKĘ SENIORÓW....?ZA MAŁO MAMY SPOSOBU POZNAWANIA W REALU .. WSZYSTKO ARANŻOWANE--EHHH ZWYCZAJNE SYTUACJE PRZYDALYBY SIĘ Małgosia wśród czterech wybrała.. (niegrzeczni- pochwalili się ,że zrobili zakłady.. koszt 5 zł Odpowiedz Link
marii51 Re: o 3 odcinku --malutko 04.02.19, 11:16 relacjii między Sanitariuszami .. --nie pamiętam ile czasu mają ? przebywać w Sanatorium razem? film.interia.pl/telewizja/news-sanatorium-milosci-rysiu-przepros-pania-czyli-co-dzialo-sie-,nId,2818456 a CHWALI SIE najbardziej Jacek KURSKI Odpowiedz Link
marii51 Re: NINA 04.02.19, 12:45 WYWIAD z NAJBARDZIEJ AKTYWNĄ film.interia.pl/telewizja/news-janina-nina-busk-o-sanatorium-milosci-to-program-idealny-dla,nId,2813665?parametr=zobacz_takze Odpowiedz Link
marii51 Re: Wiesia nabrala-widzow-.. 05.02.19, 16:37 ?? film.interia.pl/telewizja/news-sanatorium-milosci-ale-afera-pani-wiesia-nabrala-widzow-tvp,nId,2820320?parametr=najczesciej_czytane&iwa_source=najczesciej_czytane Odpowiedz Link
marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 10.02.19, 18:13 ZNOW BĘDZIE SIĘ DZIAŁO... film.interia.pl/raporty/raport-sanatorium-milosci/newsy/news-sanatorium-milosci-co-w-4-odcinku,nId,2825673?parametr=zobacz_takze Odpowiedz Link
marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 13.02.19, 12:56 do Santorium milości na wieczorny bal przy muzyce realizatorzy zaprosili kilku panów i pań.. i panowie z Sanarorium stracili szanse bo kobietki porwane do tańce z nowymi .. a pan narzekający wciąz , nie lubiacy tańczyć ehh jak zaczął się angażować .. natychmiast dostał polotu do tańca bo młodsza kobietka przybyła... wyznał jej ze mu sie podoba... a Malgosia uwijała z 40 latkiem.. ~~~~ci sanitariusze ki przybyli przecie tam mieszkaja ..i może się dziać..... Odpowiedz Link
marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 15.02.19, 19:56 www.youtube.com/watch?v=E3uo3pTsG3I www.youtube.com/watch?v=UlyhzDylujE Odpowiedz Link
marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 15.02.19, 20:05 razem Marek i MAŁGOSIA www.youtube.com/watch?v=cm0QK_fuDhU Odpowiedz Link
marii51 Re: ODCINEK V 17 luty 18.02.19, 13:53 jakoś ,tak nie mam ochoty do relacjonowania .. dla mnie jest za mało spontanicznych reakcjii rozmó spotkań.. wszystko wyreżyserowane jakby aktorzy grali... na małej scenie Tekst linka Odpowiedz Link
marii51 Re: ODCINEK V 17 luty 18.02.19, 13:55 może realizatorka wpadlaby na pomysł i im samym pozwoliła jeden dzień spędzić czas tak jak chcą, jak lubią i z kim chcą a kamery uchwycą coś najbarzdiej ciekawego .. iindywidualnch zdarzeń ?... Odpowiedz Link
pia.ed Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" ... 21.02.19, 13:48 www.plotek.pl/plotek/7,154063,24473702,cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-nie-zyje-mial-67-lat.html#a=319&c=134&s=BoxNPrzeCzol12_2 Odpowiedz Link
marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" ... 21.02.19, 18:08 pia ed właśnie wczoraj miałam DO CIEBIE napisać na skypie Odpowiedz Link
marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 22.02.19, 11:47 obustronne zapalenie płuc iwystarczyło,że organizm innymi chorobami obciążony -smutne to .. --rodzina zgodziła się na wyswietlanie kolejnych odcinków z udziałem Cezarego www.pomponik.pl/plotki/news-marta-manowska-poplakala-sie-w-programie-sniadaniowym-powied,nId,2849574,via,1?utm_source=pushpushgo&utm_medium=push&utm_campaign=CampaignName Odpowiedz Link
marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 22.02.19, 11:50 wwww.pomponik.pl/plotki/news-cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-nie-zyje-ulamek-sekundy-zr,nId,2845948?parametr=embed_linki wspomnienia Odpowiedz Link
pia.ed Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 22.02.19, 15:43 marii51 napisała: > obustronne zapalenie płuc i wystarczyło, że organizm innymi chorobami obciążony... A czy gdyby byl szczuplejszy to nie bylby zdrowszy? Czytalam o przypadkach kiedy trening i zdrowe jedzenia potrafilo zapobiegac takim chorobom jakie mial p.Cezary, a nawet cofnac choroby ktore juz sie mialo... . Odpowiedz Link
marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 23.02.19, 13:31 pia.ed napisała: A czy gdyby byl szczuplejszy to nie bylby zdrowszy? Czytalam o przypadkach kie dy trening i zdrowe jedzenia potrafilo zapobiegac takim chorobom jakie mial p. Cezary, a nawet cofnac choroby ktore juz sie mialo.. Łatwo powiedzieć trudniej zrealizować... CHOROBY BARDZIEJ SIĘ uwydatniły,gdy przestał pracować chyba też nie wiele o sobie myslał po tragicznej utracie żony - tak wynikało z jego opowiadań ale cóż będziemy nad tym rozważać .. ----- Odpowiedz Link
marii51 Re: ślub? 25.02.19, 15:22 Pierwszy ślub w Sanatorium miłości?! Zakochani są bardzo szczęśliwi Odpowiedz Link
marii51 Re: ślub? 25.02.19, 16:34 wczoraj oglądalam ale w tle slyszalam muzykę żałobną Smutno mi bylo, mimo,że Cezar jest w odcinkach .. to już jednak myśli lecą do prawdy,że juz przecież on w drugim świecie,,,.. Odpowiedz Link
marii51 dziś odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 26.02.19, 17:55 Tekst linka prezes tv w wyśmienitym humorze Odpowiedz Link
marii51 Re: odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 10:38 troszkę nagrano www.youtube.com/watch?v=_m9f9tCgUv0 Odpowiedz Link
marii51 Re: odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 10:56 co powiedziała Córka do Manowskiej www.youtube.com/watch?v=nbFOKG4IY5w Odpowiedz Link
marii51 Re: odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 11:03 ostatni sns od Cezarego ale się rozplakalam... . www.youtube.com/watch?v=yvpP7KKW9Go pia nie pomyslalam nawet,że oni ostatecznie tworzyli parę .. ? ale fakt dopiero 5 odcinków oglądalam a teraz pojawilo się sekundkę ..więc wklejam www.youtube.com/watch?v=T2CVvj0gWl0 Odpowiedz Link
pia.ed Odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 12:07 Az trudno mi uwierzyc, ze sie ta kobieta zainteresowal ... moze blisko siebie mieszkali i tylko z tego powodu? On taki czuly i romantyczny, a ona jego przeciwienstwo - moze zle ja oceniam bo znam ja tylko z wygladu ... i na sympatyczna nie wyglada. marii51 napisała: > . www.youtube.com/watch?v=yvpP7KKW9Go > www.youtube.com/watch?v=T2CVvj0gWl0 Odpowiedz Link
marii51 Re: Odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 12:58 pia więc podzielasz moje niedowierzanie .. a jeszcze na randkę pierwszą zaprosiła z Warszawy rzebywa;i w grocie .. tam wyculam ,że ona za na silę insynuowala cd --niby obiecał ..bo odbydwoje z Warszawy a ona sugerowala się wielkim bukitem kwiatow od niego--i gdy jej wspołlokatorka Nina --ta najbardziej tańczącą.. wyjaśnila ze bukiet w dniu imienin wiesia dostala od wszystkich Odpowiedz Link
marii51 Re: o Wiesi 13.03.19, 18:38 Wiesława Kwiatek rozgoryczona po "Sanatorium miłości": Wylało się na mnie bagno pomyj [;Wiadomości]; Odpowiedz Link
marii51 Re: o Marku i Małgosi 13.03.19, 18:59 "Irytująca para"! Internauci ostro o Małgosi i Marku z "Sanatorium miłości", co tak oburzyło fanów p Odpowiedz Link
marii51 Re:fani atakują,że to ściema 16.03.19, 17:23 www.youtube.com/watch?v=bFXuRolPXQQ Odpowiedz Link
marii51 Re:OSTATNI odcinek .. królem Cezary.. 18.03.19, 10:56 www.youtube.com/watch?v=S0GectDjGZc Odpowiedz Link
marii51 Re:OSTATNI odcinek .. królem Cezary.. 23.03.19, 06:30 niepomyslne wiadomości z życia prywatnego Małgosi jej były mąż Odpowiedz Link
marii51 Re:OSTATNI odcinek .. królem Cezary.. 23.03.19, 06:31 mieszkali w tym samym bloku ale ... www.youtube.com/watch?v=Xm7GmhQfTYo Odpowiedz Link
marii51 Re ZOSTAWIĘ O Walentynie i Lesławie 25.03.19, 07:21 Walentyna została wybrana na krolową Sanatorium a ona wybrala na pobyt nad mozrem Leszka www.youtube.com/watch?v=HmaKooZ_-34 i zostali parą bardzo się cieszę,że Walentyna jest z nim, oby im się poukladało ps DLA SENIORÓW KAŻDA CHWILA SPĘDZONA Z KIMŚ daje wiele wiele Odpowiedz Link
marii51 Re: Re ZOSTAWIĘ O Walentynie i Lesławie 22.04.19, 00:10 teleshow.wp.pl/sanatorium-milosci-swiateczne-spotkanie-seniorow-uczestnicy-wzruszajaco-upamietnili-cezarego-6372488676058753a Odpowiedz Link
pia.ed Cezary stracił żonę w wypadku 30.01.19, 17:09 Cezary staro wyglada, myslalam, ze jest dobrze po 70-ce ... a ma dopiero 66 lat. marii51 napisała: > www.fakt.pl/kobieta/plotki/cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-stracil-zone-w-wypadku/fz4191f . Odpowiedz Link
pia.ed Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 22:21 marii51 napisała: > znadziemy jakiś sposób ,żeby w ytube było mozna pooglądać > --może nie zepsuły się słuchawki- tylko rzeba podociskać >. Probowalam z innymi sluchawkami, ktore odlozylam bo byly niewygodne, cisnely ... i tez nie dzialaja ... Odpowiedz Link
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 22.01.19, 09:50 Kuracjusze „Sanatorium miłości” to dwanaścioro osób, które różnią się charakterem, osobowością, pasją i życiowym doświadczeniem. Łączy ich jedno – są samotni i chcą to zmienić. W dwóch kolorowych, legendarnych Nyskach, ruszają do malowniczego uzdrowiska w Ustroniu. Tam każdy z bohaterów losowo otrzyma dwuosobowy pokój, a tym samym otworzy swój nowy rozdział życia. Być może będzie to początek pięknej przyjaźni, a może czegoś więcej? Odpowiedz Link
marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 22.01.19, 09:53 Nasi Panowie .. czy tu da się oglądać? Tu są ciekawe propozycje do oglądania vod.tvp.pl/website/hala-odlotow,8685648 Odpowiedz Link