Dodaj do ulubionych

w tv ''SANATORIUM MILOŚCI

• marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 22.01.19, 08:23
      co to ma być
      miesiąc mieszkają SENIORZY
      POZNAJĄ SIE MOZE DOBIERAJĄ W PARY //
      CZY mają sens takie programy?
      zastanawiam się.. czy to nam się spodoba, czy .. zobaczymy ?
      pomorska.pl/sanatorium-milosci-odcinek-1-online-nowe-show-robi-furore-w-telewizji-polskiej-lista-uczestnikow-22012019/ar/13824115
      • pia.ed Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 23.01.19, 16:14
        marii51 napisała:

> co to ma być miesiąc mieszkają SENIORZY POZNAJĄ SIE MOZE DOBIERAJĄ W PARY //
        > CZY mają sens takie programy? zastanawiam się..

Podejrzewam, ze szybko zaczna sie plotki i klotnie miedzy paniami sad
        o najbardziej atrakcyjnego pana... ktory z pewnosca wybierze te najmlodsza ...

> pomorska.pl/sanatorium-milosci-odcinek-1-online-nowe-show-robi-furore-w-telewizji-polskiej-lista-uczestnikow-22012019/ar/13824115
        • marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 23.01.19, 17:08
          ZAGAPILAM SIĘ JAK ZWYKLE... wrocilam przecież z urodzin wnuczki mialam na to czas..ale
          na drugi odcinek.. odejsć od kompa..--tzreba sie wybraćsmile
          • marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 26.01.19, 12:37
            wesoło...www.youtube.com/watch?vshockXNG1IZSg2Q
            • pia.ed w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 26.01.19, 14:14

Wyglada na to, ze ja tez bede mogla ogladac w internecie,
              ale nie moge znalezc tej serii! "M" jak milosc znalazlam i da sie ogladac ...
              tylko ze mnie chodzi o "Sanatorium milosci" ...

W normalnych przypadkach mnie blokuja, bo nie mieszkam w kraju!

Ich rozmow nie moglam uslyszec, bo wysiadl mi glos w komputerze albo sluchawki sie popsuly ...

.

• marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 11:55
                pia
                znadziemy jakiś sposób ,żeby w ytube było mozna pooglądać
                --może nie zepsuły się słuchawki- tylko rzeba podociskać
                wszystkie sprawdzić wtyczki co jakis czas..
                moje biurko jak zapomnę ze za blisko siedzę i nagle kaszel mnie chwuci
                to brzuchen od kaszlu biurko podskakujesmile ha ha

chyba nastawie dzis budziksmile
                • marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 20:50

www.youtube.com/watch?v=_wpdk5kcLFg uczestnik zdradza zakończenie...?;;

"Sanatorium miłości" (TVP 1, 21:15)
                  Od lat: 12

Gatunek: reality show

Reżyser: Jakub Michnikowski

Produkcja: Polska

Rok produkcji: 2019

Czas trwania: 60 min.

W programie "Sanatorium miłości" uczestniczy sześć starszych pań oraz sześciu seniorów. Mają różne charaktery, doświadczenia życiowe i pasje, ale łączy ich jedno - są samotni i chcieliby to zmienić. Wszyscy spotykają się podczas pobytu w malowniczym Sanatorium Równica w Ustroniu w Beskidzie Śląskim. "Sanatorium miłości" - czytaj więcej.

• pia.ed W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 22:33

O to mi chodzilo:

Sanatorium miłości odc. 1

vod.tvp.pl/website/sanatorium-milosci,40374338
                    .
                    • marii51 Re: W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 28.01.19, 10:40
                      CHĘTNIE obejrzę,, od 1
                      bo wczoraj nie przegapilam.. a mlao brakowało bo wpadli synowie ..ale
                      wiedzieli ze chcę pooglądać,, pomknęli do swoich domówsmile
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Pierwszy raz ,więc jeszce mojej za wielkiej wiedzy na temat uczestników nei mam .. i tak samo
                      jakichś zdań ocen... spokojnie..
                      ~~~~~~~~~~~~a internauci...
                      ho ho.. zaczęło się mocniej już .. krytykowanie jak najbardziej rownież... www.pomponik.pl/plotki/news-sanatorium-milosci-internauci-nie-zostawiaja-suchej-nitki-na,nId,2806536?utm_source=pushpushgo&utm_medium=push&utm_campaign=CampaignName
                      • marii51 Re: W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 28.01.19, 12:41
                        ..
                        https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/50620464_599415180487017_1945637150208819200_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=ac3027e1b3fe3b0817b7ebf684f4af08&oe=5CC11A9E
                        Pojawia sie wstępna : IBFORMACJA
                        Oraz barzdo krotkie wywiady z uczestnikami
                        Poznajcie naszych bohaterów...

Mieszkaniec Zielonej Góry. Człowiek o silnym charakterze,
                        stanowczy i odważny.
                        Wie czego chce i nie poddaje się w dążeniu do celu.
                        W głębi duszy jest również wrażliwcem,
                        ale nie lubi publicznie okazywać uczuć.
                        Czasem pisze również wiersze – wiadomo romantyk.
                        Wdowiec od 10 lat żona zginęla w wypadku0przejscie dla pieszych
                        bardzo barzdo się kochali ,, smierć żoby przeżył bardzo .. bardzo ..
                        jenak szuka drugiej kobiety, ktorą będzie wiele dla niego znaczyla
                        • marii51 Re: W TV ''SANATORIUM MILOŚCI 30.01.19, 10:03
                          ciekawe jak Karnawał w SANATORIUM?https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12573794_803576109765961_2092425805514620343_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=53e5964dd814c945f910b6c129f42ccd&oe=5CBBF55B
                          MIALAM GZDIES O JEDNYM CHLOPAKU,ŻE ZA BARZDO JEST TRUDNY JAKO WSPOLOKATOR
                          on tak troszkę przypomina mi,nawet głos
                          aktora grał w NAD NIEMNEM.. ZGINĄŁ W sMOLEŃSKU
                          ~~~~ A jeszcze czytałam o jednym dokuczliwym,, tzw nei do życia...
                          a kobietkach mało mam rozpoznania..
                          jedna jest bardzo pewna siebie egocentrum ona .. wszystko najlepiej potrafi... smile
                          Zobaczymy.. W KOLEJNYCH ODCINKACH
                          Podobali mi się wszyscy panowie ..
                          A NA ZJECIACH TANECZNYCH TEŻ SOBIE RADZILI CALKIEM CAŁKIEM JEDEN
                          skarżył się na bóle nóg... ale mu to przejdzie jak w ramiona utulu partnerkę.. smile
                          gdy elegancko się zabali o siebie li na pierwsze randewu....
                          • marii51 Re: cezary opowiedział jak stracił żonę w wypadk 30.01.19, 10:05
                            www.fakt.pl/kobieta/plotki/cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-stracil-zone-w-wypadku/fz4191f
                            • marii51 ReMałgorzata podoba się czterem panom 30.01.19, 10:07
                              www.fakt.pl/kobieta/plotki/sanatorium-milosci-podbija-serca-widzow/wv8gg5q
                              • marii51 Re: tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 10:08
                                w Sanarorium

www.fakt.pl/kobieta/plotki/uczestnicy-sanatorium-milosci/zmn16yf#slajd-3
                                • marii51 Re: tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 10:10
                                  JESTEM NIENORMALNA
                                  WCIAZ SZUKAM PODOBNEGO DO MOJEGO MĘŻĄ ehhh to nie może być tak wciąz i wciąż...
                                • pia.ed Tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 17:22

Wieslawa Grochocki? Czyzby miala kiedys zagranicznego meza?
                                  A w ogole to ona najmniej mi sie podoba ze wszystkich kobiet ...
                                  zbyt pretensjonarna jak na moj gust.

.
                                  • marii51 Re: Tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 18:03
                                    wrociłam od mojego ulubisiasmile 6latek // moze coś jeszcze dziś się
                                    mi pomyśli? n/t sprawy i spraweczki milości sanatoryjnych ..
                                    • pia.ed Tv pokaze co naprawde dzieje się 30.01.19, 22:06

wrociłam od mojego ulubisia 6latek // moze coś jeszcze dziś się
                                      mi pomyśli?

Jesli bedziesz dalej pisala w tym samym stylu, to nie bede odpowiadac,
                                      bo nie mam czasu na domyslanie sie, o co Ci chodzi ... sad

.
                                      • pia.ed Pierwsza milosna para? Raczej nie ... 01.02.19, 18:01

To ta brzydka blondynka wybrala najprzystojniejszego pana ...
                                        Pozostaje pytanie, czy ON ja jeszcze raz wybierze wink

dzisiaj.net.pl/6mamy-pierwsza-pare-w-sanatorium-milosci/?utm_source=phoenix
                                        • marii51 Re: Pierwsza milosna para? Raczej nie ... 03.02.19, 09:02
                                          to się okaże .. cz Krzysztof odkryje coś w blondynce? jak zastanawia się PIA.ED
                                          A TERAZ SLUCHAM..
                                          o Małgosi, bo ma czterech panow w niej zapatrzonych
                                          www.youtube.com/watch?v=PdlArjuo9J0
                                          • marii51 Re: dwie Panie jakby zwane wyjątkowe... 03.02.19, 09:19

a ja dopatruję się,że wszystkie panie są ..
                                            mają coś .. a panowie zadecydują czy wspolne bęą decyzje//// to się okaże...www.pomponik.pl/plotki/news-nina-i-wiesia-z-sanatorium-milosci-jak-siostry,nId,2811789
                                            • marii51 Re: dwie Panie jakby zwane wyjątkowe... 03.02.19, 10:07
                                              https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1653994_681773185206734_1971359528_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=cd6c094f8344b742ce86b7ac93295c75&oe=5CEB321C

a szczęście.. to nie tylko to,
                                              co się zdarza czas od czasu,\
                                              ale jeszcze to,jak je zatrzymać...
                                            • marii51 Re: dwie Panie jakby zwane wyjątkowe... 04.02.19, 11:02
                                              I kolejny odcinek za nami ,,-
                                              takie prowadzenie przez MANOWSKĄ ZA RĄCZKĘ
                                              SENIORÓW....?ZA MAŁO MAMY SPOSOBU POZNAWANIA W REALU ..
                                              WSZYSTKO ARANŻOWANE--EHHH
                                              ZWYCZAJNE SYTUACJE PRZYDALYBY SIĘ
                                              Małgosia wśród czterech wybrała..
                                              (niegrzeczni- pochwalili się ,że zrobili zakłady.. koszt 5 zł
                                              • marii51 Re: o 3 odcinku --malutko 04.02.19, 11:16
                                                relacjii między Sanitariuszami ..
                                                --nie pamiętam ile czasu mają ? przebywać w Sanatorium razem?
                                                film.interia.pl/telewizja/news-sanatorium-milosci-rysiu-przepros-pania-czyli-co-dzialo-sie-,nId,2818456

a CHWALI SIE najbardziej Jacek KURSKI
                                                • marii51 Re: NINA 04.02.19, 12:45
                                                  WYWIAD z NAJBARDZIEJ AKTYWNĄ
                                                  film.interia.pl/telewizja/news-janina-nina-busk-o-sanatorium-milosci-to-program-idealny-dla,nId,2813665?parametr=zobacz_takze
                                                  • marii51 Re: Wiesia nabrala-widzow-.. 05.02.19, 16:37
                                                    ??

film.interia.pl/telewizja/news-sanatorium-milosci-ale-afera-pani-wiesia-nabrala-widzow-tvp,nId,2820320?parametr=najczesciej_czytane&iwa_source=najczesciej_czytane
                                                  • marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 10.02.19, 18:13
                                                    ZNOW BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...
                                                    film.interia.pl/raporty/raport-sanatorium-milosci/newsy/news-sanatorium-milosci-co-w-4-odcinku,nId,2825673?parametr=zobacz_takze
                                                  • marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 10.02.19, 20:11
                                                    Minimalne są pozytywne oceny
                                                  • marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 13.02.19, 12:56
                                                    do Santorium milości
                                                    na wieczorny bal przy muzyce
                                                    realizatorzy zaprosili kilku panów i pań..
                                                    i panowie z Sanarorium stracili szanse bo kobietki porwane do tańce z nowymi ..
                                                    a pan narzekający wciąz , nie lubiacy tańczyć ehh jak zaczął się angażować ..
                                                    natychmiast dostał polotu do tańca bo młodsza kobietka przybyła...
                                                    wyznał jej ze mu sie podoba...
                                                    a Malgosia uwijała z 40 latkiem.. ~~~~ci sanitariusze ki przybyli przecie tam mieszkaja ..i może się dziać.....
                                                  • marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 15.02.19, 19:56
                                                    www.youtube.com/watch?v=E3uo3pTsG3I
                                                    www.youtube.com/watch?v=UlyhzDylujE
                                                  • marii51 Re: ODCINEK CZWARTY. 10 II 15.02.19, 20:05
                                                    razem Marek i MAŁGOSIA
                                                    www.youtube.com/watch?v=cm0QK_fuDhU
                                                  • marii51 Re: ODCINEK V 17 luty 18.02.19, 13:53
                                                    jakoś ,tak nie mam ochoty do relacjonowania ..
                                                    dla mnie jest za mało spontanicznych reakcjii rozmó spotkań..
                                                    wszystko wyreżyserowane jakby aktorzy grali... na małej sceniesmile

Tekst linka
                                                  • marii51 Re: ODCINEK V 17 luty 18.02.19, 13:55
                                                    może realizatorka wpadlaby na pomysł i
                                                    im samym pozwoliła jeden dzień spędzić czas tak jak chcą, jak lubią i z kim chcą
                                                    a kamery uchwycą coś najbarzdiej ciekawego .. iindywidualnch zdarzeń ?...
                                                  • pia.ed Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" ... 21.02.19, 13:48

www.plotek.pl/plotek/7,154063,24473702,cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-nie-zyje-mial-67-lat.html#a=319&c=134&s=BoxNPrzeCzol12_2
                                                  • marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" ... 21.02.19, 18:08
                                                    pia ed właśnie wczoraj miałam
                                                    DO CIEBIE napisać na skypie
                                                  • marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 22.02.19, 11:47
                                                    obustronne zapalenie płuc
                                                    iwystarczyło,że organizm innymi chorobami obciążony -smutne to ..
                                                    --rodzina zgodziła się na wyswietlanie kolejnych odcinków z udziałem Cezarego

www.pomponik.pl/plotki/news-marta-manowska-poplakala-sie-w-programie-sniadaniowym-powied,nId,2849574,via,1?utm_source=pushpushgo&utm_medium=push&utm_campaign=CampaignName
                                                  • marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 22.02.19, 11:50
                                                    wwww.pomponik.pl/plotki/news-cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-nie-zyje-ulamek-sekundy-zr,nId,2845948?parametr=embed_linki wspomnienia
                                                  • pia.ed Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 22.02.19, 15:43

marii51 napisała:
                                                    > obustronne zapalenie płuc i wystarczyło, że organizm innymi chorobami obciążony...

A czy gdyby byl szczuplejszy to nie bylby zdrowszy? Czytalam o przypadkach kiedy trening i zdrowe jedzenia potrafilo zapobiegac takim chorobom jakie mial p.Cezary, a nawet cofnac choroby ktore juz sie mialo...

.

• marii51 Re: Cezary Mocek z "Sanatorium miłości" . 23.02.19, 13:31
                                                    pia.ed napisała:
                                                    A czy gdyby byl szczuplejszy to nie bylby zdrowszy? Czytalam o przypadkach kie
                                                    dy trening i zdrowe jedzenia potrafilo zapobiegac takim chorobom jakie mial p.
                                                    Cezary, a nawet cofnac choroby ktore juz sie mialo..

Łatwo powiedzieć trudniej zrealizować...
                                                    CHOROBY BARDZIEJ SIĘ uwydatniły,gdy przestał pracować
                                                    chyba też nie wiele o sobie myslał po tragicznej utracie żony -
                                                    tak wynikało z jego opowiadań ale cóż będziemy nad tym rozważać ..
                                                    -----
                                                  • marii51 Re: ślub? 25.02.19, 16:34
                                                    wczoraj oglądalam
                                                    ale w tle slyszalam muzykę żałobną
                                                    Smutno mi bylo, mimo,że Cezar jest w odcinkach ..
                                                    to już jednak myśli lecą do prawdy,że juz przecież on w drugim świecie,,,..
                                                  • marii51 dziś odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 26.02.19, 17:55
                                                    Tekst linka prezes tv w wyśmienitym humorze
                                                  • marii51 Re: odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 10:38
                                                    troszkę nagrano
                                                    www.youtube.com/watch?v=_m9f9tCgUv0
                                                  • marii51 Re: odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 10:56

co powiedziała Córka do Manowskiej
                                                    www.youtube.com/watch?v=nbFOKG4IY5w
                                                  • marii51 Re: odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 11:03
                                                    ostatni sns od Cezarego ale się rozplakalam...
                                                    . www.youtube.com/watch?v=yvpP7KKW9Go
                                                    pia
                                                    nie pomyslalam nawet,że oni ostatecznie tworzyli parę .. ? ale fakt dopiero 5 odcinków oglądalam
                                                    a teraz pojawilo się
                                                    sekundkę ..więc wklejam
                                                    www.youtube.com/watch?v=T2CVvj0gWl0
                                                  • pia.ed Odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 12:07

Az trudno mi uwierzyc, ze sie ta kobieta zainteresowal ... moze blisko siebie mieszkali
                                                    i tylko z tego powodu?
                                                    On taki czuly i romantyczny, a ona jego przeciwienstwo - moze zle ja oceniam
                                                    bo znam ja tylko z wygladu ... i na sympatyczna nie wyglada.

marii51 napisała:

> . www.youtube.com/watch?v=yvpP7KKW9Go

> www.youtube.com/watch?v=T2CVvj0gWl0
                                                  • marii51 Re: Odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 12:58
                                                    pia
                                                    więc podzielasz moje niedowierzanie ..
                                                    a jeszcze na randkę pierwszą zaprosiła z Warszawy
                                                    rzebywa;i w grocie .. tam wyculam ,że ona za na silę insynuowala cd
                                                    --niby obiecał ..bo odbydwoje z Warszawy
                                                    a ona sugerowala się wielkim bukitem kwiatow
                                                    od niego--i gdy jej wspołlokatorka Nina --ta najbardziej tańczącą..
                                                    wyjaśnila ze bukiet w dniu imienin wiesia dostala od wszystkich
                                                  • marii51 Re: Odbył się pogrzeb śp CEZAREGO 27.02.19, 13:00
                                                    o nie -
                                                  • marii51 Re:fani atakują,że to ściema 16.03.19, 17:23
                                                    www.youtube.com/watch?v=bFXuRolPXQQ
                                                  • marii51 Re:OSTATNI odcinek .. królem Cezary.. 18.03.19, 10:56

www.youtube.com/watch?v=S0GectDjGZc
                                                  • marii51 Re:OSTATNI odcinek .. królem Cezary.. 23.03.19, 06:30
                                                    niepomyslne wiadomości z życia prywatnego Małgosi
                                                    jej były mąż
                                                  • marii51 Re:OSTATNI odcinek .. królem Cezary.. 23.03.19, 06:31
                                                    mieszkali w tym samym bloku ale ...
                                                    www.youtube.com/watch?v=Xm7GmhQfTYo
                                                  • marii51 Re ZOSTAWIĘ O Walentynie i Lesławie 25.03.19, 07:21
                                                    Walentyna została wybrana na krolową Sanatorium
                                                    a ona wybrala na pobyt nad mozrem Leszka
                                                    www.youtube.com/watch?v=HmaKooZ_-34
                                                    i zostali parą
                                                    bardzo się cieszę,że Walentyna jest z nim, oby im się poukladało
                                                    ps
                                                    DLA SENIORÓW KAŻDA CHWILA SPĘDZONA Z KIMŚ daje wiele wiele
                                                  • marii51 Re: Re ZOSTAWIĘ O Walentynie i Lesławie 22.04.19, 00:10
                                                    teleshow.wp.pl/sanatorium-milosci-swiateczne-spotkanie-seniorow-uczestnicy-wzruszajaco-upamietnili-cezarego-6372488676058753a
                            • pia.ed Cezary stracił żonę w wypadku 30.01.19, 17:09

Cezary staro wyglada, myslalam, ze jest dobrze po 70-ce ... a ma dopiero 66 lat.

marii51 napisała:

> www.fakt.pl/kobieta/plotki/cezary-mocek-z-sanatorium-milosci-stracil-zone-w-wypadku/fz4191f

.
                • pia.ed Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 27.01.19, 22:21
                  marii51 napisała:
                  > znadziemy jakiś sposób ,żeby w ytube było mozna pooglądać
                  > --może nie zepsuły się słuchawki- tylko rzeba podociskać

>.

Probowalam z innymi sluchawkami, ktore odlozylam bo byly niewygodne, cisnely ...
                  i tez nie dzialaja ...
    • marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 22.01.19, 09:50
      Kuracjusze „Sanatorium miłości” to dwanaścioro osób, które różnią się charakterem, osobowością, pasją i życiowym doświadczeniem. Łączy ich jedno – są samotni i chcą to zmienić. W dwóch kolorowych, legendarnych Nyskach, ruszają do malowniczego uzdrowiska w Ustroniu. Tam każdy z bohaterów losowo otrzyma dwuosobowy pokój, a tym samym otworzy swój nowy rozdział życia. Być może będzie to początek pięknej przyjaźni, a może czegoś więcej?
    • marii51 Re: w tv ''SANATORIUM MILOŚCI 22.01.19, 09:53
      Nasi Panowie .. czy tu da się oglądać?
      Tu są ciekawe propozycje do oglądania

vod.tvp.pl/website/hala-odlotow,8685648

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka