jaga_22 09.08.09, 14:41 Córka wróciła i trochę wgrałam.Ja tylko mogę popatrzeć na zdjęcia. kliknąć w trójkącik i slajdy same pójdą. picasaweb.google.com/rudapeja/Tatry2009#slideshow/5367924987379886546 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Wycieczka w góry. 10.08.09, 10:28 Piękne.. przyroda i czyste powietrze- ach Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Wycieczka w góry. 10.08.09, 11:46 Piękne są nasze Tatry. Jaguniu sprawiłaś nam prawdziwą ucztę. A córci gratuluję dobrego wyboru na letni wypoczynek. Ja lubię góry zimą [ jeździmy na nartach ], ale Twoje fotki sprawiły, że nabrałam chęci do spędzenia kilku dni w lecie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Wycieczka w góry. 10.08.09, 12:15 Córka bardzo mile wspomina,ale koleżanka nie bardzo.Nie dość,że drugiego dnia dostała porażenia słonecznego,to przy schodzeniu do pieciu stawów skręciła sobie nogę i pękniecie piszczeli.Teraz ma gips,dobrze,że byli samochodem i że to nieszczęście ją sptkało w przddzień wyjazdu. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Wycieczka w góry. 10.08.09, 13:42 Góry, to nie żarty..Nie można sobie wyruszać bez odpowiedniego sprzętu i tzw. rozgrzewki. Odpowiedni ubiór, a szczególnie obuwie. Jest szewc, który wykonuje specjalnie wyprofilowane, ze skóry, wiązane za koskę i z odpowiednią podeszwą do wędrówek po górach. Nawet w upały na nogach powinny być takie buciory. Jak każdy sprzęt, do tego na zamówienie, jest to inwestycja, ale bez tego ulegamy kontuzjom. Więc naprawdę warto zainwestować. A ja w jesieni widzę ludzi zamiast w tych buciorach, to mają adidasy na nogach. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Wycieczka w góry. 10.08.09, 14:03 Miały obydwie specjalne buty po górach,po drugie koleżanka już jest obyta w górach,nie pierwszyzna.Pech,to pech. Odpowiedz Link