ta_ 21.02.03, 18:55 Bardzo chcę wyciąć numer, myślę o tym od dawna, zbieram się, medytuję, natężam. Co radzicie? Wycinać ? A jeśli już, to jaki? I w czym lub z czego? Ot kłopot, a chęci tyle ! Ta_ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzcina Re: Chcę wyciąć numer 21.02.03, 19:09 Numer mieszkania w drzwiach sobie wytnij, niech ci Kazek pomoże, jak drzwi grube. Będzie w sam raz i za wizjer, i nie będziesz musiała listonoszowi i inkasentom otwierać. BArdzo praktyczne, czemusobie tak nie zrobiłam, to nie wiem. A co jeszcze, to pomyslę, dobrze, ze Twój net juz wrócił do domu)) t)) Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Chcę wyciąć numer 21.02.03, 20:00 Byle tylko nie wycinac na drzewach :(( ale pomysl tak swoja droga, czy numeru nie warto wykrecic? Odpowiedz Link
albertx Re: Chcę wyciąć numer 21.02.03, 21:21 Może go zrobić?taki własnoręcznie zrobiony ...spox....manualne te różne możesz przy okazji rozwinąć. Odpowiedz Link
ta_ Re: Chcę wyciąć numer 23.02.03, 23:04 glupek_lesny napisał: > Byle tylko nie wycinac na drzewach :(( > ale pomysl tak swoja droga, czy numeru nie warto wykrecic? Numer już wykręcałam niejeden, ręce bolą od tego wyżymania, a sok gorzki i parzący. Przez wyżymaczkę w pralce "Frania" najlepiej się wykręcało, ale dużo fusów zostawało, trudno było ukryć. Za sokiem z wykręconych numerów przepadają ropuchy. Ta_ Odpowiedz Link
trzcina Re: Chcę wyciąć numer 21.02.03, 23:24 A jeden chcesz tylko wyciąć? Skrzydła rozwiń. Weź czyn w rękę. I nożyce. I ksiażkę telefoniczną. t.)) Odpowiedz Link
albertx Re: Chcę wyciąć numer 22.02.03, 01:12 Ksiązka,nożyce a po kilku dniach w słuchawce usłyszysz........wiem kim jesteś...........widziałem co zrobiłeś............ Odpowiedz Link
trzcina Re: Chcę wyciąć numer 22.02.03, 12:21 Dobrze, że przyszedłeś z refleksem, mój gdzieś zginął. Dobrze chciałam Tej_ poradzić, a tu faktycznie właściciele numerów mogą ostro zareagować. Może sprawdzać przed wycinaniem, czy numer bezpański? I jak tu być tfurczym, pytam. Tyle zachodu. t.)) Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Chcę wyciąć numer 22.02.03, 13:19 Jak tyle zachodu, to moze na wschod popedzic i tam kombinowac? Ja mam gdzies bezpanski numerek seryjny... Odpowiedz Link
albertx Re: Chcę wyciąć numer 22.02.03, 15:09 Na zachodzie bez zmian na, wschód straszno jakoś,chyba że ten daleki tam zawsze się coś dzieje a może jakoś tak nord-west,albo porzucić i na południe tam wiosna niedługo a może nawet już. Odpowiedz Link
procesor Re: Chcę wyciąć numer 25.02.03, 23:45 Ta_! Jak wycicnac numer - to najpierw komus. Sobie - dopiero jak sie na kims wprawisz. Koniecznie!! No bo wiesz - jak cos nie wyjdzie to ktos inny zostanie z takim krzywym numerem. A ty ręke wprawisz - i na koniec możesz wreszcie wyciąć sobie numer! Nazredzia dopasuj dopasuj do materiału z którego wytniesz - nozyczki, nożyce, sekator, nożyk do tapet, ten, no takie do wycinania z drewna skomplikowanych kształtów, no jak to jest?? brzytwa tez może byc. Jak się juz wprawisz to możesz z nich - tych numerów takie te, na ścianach wycinanki porobic. :) I nas zaprosic - zobaczymy co wycięłąś! Odpowiedz Link
albertx Re: Chcę wyciąć numer 26.02.03, 01:04 Albo może takie te pająki czy jak im tam takie kolorowe co pod powałą wisiały....."chłopów" oglądałem to wiem.......albo te światy czy tak jakoś co w oknach wisiały,mówię Ci wycinać i wycinać zawsze coś się wytnie....niekoniecznie odrazu numer,na początek taki pająk niech będzie.... Odpowiedz Link
procesor Re: Chcę wyciąć numer 26.02.03, 11:42 albertx napisał: > oknach wisiały,mówię Ci wycinać i wycinać zawsze coś się > wytnie....niekoniecznie odrazu numer,na początek taki pająk niech będzie.... Sadysta!! Co ci to biedne zwierzątko zrobiło?? Taki miłe włochate, z ośmiema nóżkami - a ty WYCINAĆ?? Pajaka?! To juz lepiej numer. Odpowiedz Link