Dodaj do ulubionych

kompletny offtop pars IV

• tocqueville Re: kompletny offtop pars IV 08.10.10, 11:04
      Rewelacyjna sonda na GW:
      SONDAŻ
      Czy uważasz, że przyjęcie ustawy było słuszne?
      a) Tak, należało już dawno zakazać dopalaczy
      b) Generalnie tak, ale dlaczego przyjęto ją w takim pośpiechu?
      c) To tylko PR...

czegoś mi tu brakuje, hmmm
      • adept44_ltd Re: kompletny offtop pars IV 08.10.10, 11:11
        jak wpłynie to na prezesa? ;-)
      • eeela Re: kompletny offtop pars IV 08.10.10, 12:05
        Mnie zazwyczaj czegoś brakuje w sondach na GW. Oni tak lubią widocznie pomijać oczywiste opcje.
        • tocqueville Re: kompletny offtop pars IV 08.10.10, 12:41
          mnie fascynuje sonda kiedy na pytanie: "czy uważasz, że jest słuszne"
          nie ma opcji: "nie" - to po co robić taką sondę?

może zrobimy sondę u nas
          czy uważasz że forum "D-N-U" jest fajne:
          a) tak, jest fajne, aż nawet za fajne
          b) tak, jest fajne, wystarczająco fajne
          c) tak, jest fajne, ale mogłoby byś fajniejsze
          • eeela Re: kompletny offtop pars IV 08.10.10, 12:46
            To jest bardzo prosta zasada: nie chcesz usłyszeć "nie", więc nie zadajesz pytania, które umożliwia taką odpowiedź :-) Chciałabym umieć stosować ją w życiu codziennym ;-)
          • dala.tata Re: kompletny offtop pars IV 08.10.10, 12:47
            dla zabawy, dla podparcia skrzywienia GW, obojetne. przeciez nikt tego nie wykorzystuje do badan. ja czesto kilkam byle co, zeby zobaczyc jak ludzie odpowiadaja (niestetty, jak wszyscy tak robia, to niewiele wiem :-) ). natomiast zmuszenie ludzi do takich a nie innych odpowiedzi moze miec uzasadnienie, ale to inna sprawa.

swoja droga najciekawsza sonda do tej pory byla o przenisieniu krzyza. przez pierwsze pare godzin, ci glosujacy za przeniesieniem wygywali 80-20% z przeciwnikami. i w pewnym momencie nastapila mboilizacja drugich i w ciagu 2 godzin sie wyrownalo. zazcalem to obserwowac bo wygladalo to tak, jakby naprawde ludziom (przecwinikom przeniesienia) zalezalo jaki bedzie wynik. a oddano kilkadziesiat tysiecy glosow.
    • eeela opowiastka z życia wzięta 08.10.10, 12:53
      Opowiedziała mi koleżanka (pracownik naukowy), jak to poszła bawić się z inną swoją koleżanką do klubu. Przysiadł się do nich jakiś studencina i dalejże zarywać mą koleżankę, pleść androny o jej uroku osobistym i roztaczać wizje romantycznych randek. Koleżanka mu na to:
      - Daj spokój, jesteś ode mnie jakąś dekadę młodszy.
      - A co to jest dekada? - zainteresował się student.

:-)
      • charioteer1 Re: opowiastka z życia wzięta 13.10.10, 23:32
        A co to jest dekada? Zyciowy chlopak ;-)
    • dala.tata dlaczego, ah dlaczego 11.10.10, 10:21
      skad ta wrogosc do matki naszej, kosciola. Dlaczego pojawia sie wrogosc do kosciola. pytaja biskupi.

i to pytanie mnie wprawilo duza wesolosc, wiec dziele sie nim z wszystkimi.
      • adept44_ltd Re: dlaczego, ah dlaczego 11.10.10, 19:25
        mnie co innnego dzisiaj wprawiło, wprawdzie nie wiem w co... otóż ekipa pod pałcem (jaro i potwory), jak się dowiedziała o awarii samolotu Komorowskiej (tak to nazwano) krzyczała - "może spadnie", z radością, myślę, że ci, którzy dalej popierają tę zgraję, powinni się zastanowić nad sobą...
        • dala.tata Re: dlaczego, ah dlaczego 11.10.10, 19:35
          hehehe. prawdziwi Polacy-katolicy!
    • charioteer1 Twardziele 13.10.10, 23:31

www.tvn24.pl/0,1677443,0,1,uratowany-24-gornik-pozostalo-dziesieciu,wiadomosc.html
    • adept44_ltd UMCS dziej się ;-) 15.10.10, 10:53
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8515583,Profesor_UMCS_do_pani_doktor___Ty_zydowo_.html
      hm, judaistyka...
      • charioteer1 Re: UMCS dziej się ;-) 15.10.10, 16:54
        Adept, pani profesor zajmuje sie obyczajem. Pewnie epoki jej sie pomylily...
        • adept44_ltd Re: UMCS dziej się ;-) 15.10.10, 17:19
          hm, albo miała zajęcia o prześladowaniu Żydów na przedwojennych uczelniach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka