Dodaj do ulubionych

Szpilkomania

02.04.11, 20:16
Są ludzie, którzy jeśli nie wsadzą komuś szpili w dupsko, to mówią, że dzień był nieudany. Ot, takie złośliwe gnomy, parające się wyszukiwaniem u innych czegoś, co da się ugryźć bezzębną szczęką.
Wstaje toto skoro świt, zębów nie umyje, ślipiów nie przetrze, ale pędzi do komputera zrobić przegląd u sąsiadów na forach. Śledzi namiętnie każdy wątek, mamrocze pod nosem i spluwa ze złością, kiedy nie ma się do czego przyczepić. Ale jak już mu się uda w swoim chorym umyśle stworzyć "genialną" myśl, to czym prędzej umieszcza ją na swojej tablicy, oczekując aplauzu wianuszka klakierów. Jednak myśli jego bywają tak pokrętnie zawiłe w swoim prostactwie, że najczęściej pozostają bez komentarza nawet najbardziej wiernych ze świty. Ale jako że nie wypada całkiem zostawić słodyczy wypowiedzi bez echa, okraszają wątek rodzynkami rozbawienia (:D:D:D:D)
Obserwuj wątek
    • flissy Re: Szpilkomania 02.04.11, 20:22

[img]https://www.gify.org/bazagif/sport/sport029.gif[/img]
    • morelka_1 Re: Szpilkomania 02.04.11, 20:33
      Hmmm punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
      • kicho_nor Re: Szpilkomania 02.04.11, 21:02
        O, Showmuście, egzorcysto.
        Prawdy głosisz objawione i zaprawdy powiadasz.
        A kysz!!!
        • tfu.tfu Re: Szpilkomania 02.04.11, 21:38
          szpilkę, szpilkę... ja bym młot pneumatyczny jednemu takiemu, ale akurat nie mam żadnego pod ręką...
          • tygrysgreen Re: Szpilkomania 02.04.11, 21:39
            to wiertarką go
            • tfu.tfu Re: Szpilkomania 02.04.11, 21:56
              też nie mam, mogę co najwyżej spróbować pożyczyć :D
              ale wiesz, jak sobie wyimaginuję, to mi morale idzie w górę +5 ;P
              jestem psychopatką z tego wynika ;P (jak imaginuję użycie tępego kozika też mi morale rośnie ;))
        • show.must.go.on Re: Szpilkomania 03.04.11, 00:05
          A Kich!
          Za prawdę powiadam nic nie głosząc.
          Prócz objawień.
      • show.must.go.on Re: Szpilkomania 03.04.11, 00:02
        Punkt siedzenia jest na tyle ważny, że stanowi podparcie dla wyżej wspomnianej dupy, Morelko_1. Natomiast z pewnością nie jest napędem dla rozumu.
        • morelka_1 Re: Szpilkomania 03.04.11, 16:08
          No więc właśnie :) każdy zatem posiada prawo po pisania tego co czuje, bądź myśli. Tu nie spotkamy się z łamaniem prawa autorskiego.
    • funny_game Re: Szpilkomania 03.04.11, 01:45
      A própą wszelkich manii, to ja bym chciała coś z anglomanii Westwoodki, ale w żadnym lumpeksie, odkąd szukam, to nie ma.
      To mój namba łan:

[img]https://cachexl.net-a-porter.com/images/products/46022/46022_in_xl.jpg[/img]
      • tfu.tfu Re: Szpilkomania 03.04.11, 10:09
        w paryskich lumpkach trza posmyrać ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka