Dodaj do ulubionych

Materazzi: To Zidane ma problem

IP: *.lc-words.com 01.08.07, 15:04
Materazzi - ja też nie chciałbym się z tobą spotkać.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomazo Materazzi: To Zidane ma problem IP: 195.33.129.* 01.08.07, 15:19
      Materazzi to wiesniak!:)
      • Gość: zgrzyt Materazzi to głupek, niech spada na drzewo IP: *.acn.waw.pl 01.08.07, 17:47
        Materazzi to głupek, niech spada na drzewo, włosi nie zasłużyli na tytuł, ich
        zachowanie i nieczysta gra to zaprzeczenie footballu
        • Gość: lama Re: Materazzi to głupek, niech spada na drzewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:36
          popieram! prawdziwa mistrzowska drużyna nie powinna się uciekać do takich marnych chwytów! a przez tego głupka matteraziego (celowo z małej litery) straciliśmy wszyscy kilkanaście minut gry Genialnego Piłkarza w jego ostatnim meczu (i pewnie jeszcze jeden nieziemsko wykonany rzut karny)
    • Gość: okej Re: Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:21
      a ja bym sie nie chcial z zidanem spotkac

niech spada do algieru i siedzi w lepiance
    • Gość: jurek Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:51
      na boisku w czasie meczu piłkarze są skazani na siebie, wiem , że całe sztaby w
      drużynach pracują nad tym w jaki sposób wyprowadzić konkurenta z równowagi. FIFA
      musi coś z tym zrobić, Zidane dał się sprowokować i jest klasycznym przykładem
      operacji prowokacja. Włosi nie powinni zostać mistrzami świata, Materazziemu
      porządny człowiek nie powinien podać ręki.
      • Gość: romafan Re: Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:46
        jurek ty chyba nigdy w piłkę nie grałeś X(
    • jacek1k Materazzi: To Zidane ma problem 01.08.07, 15:58
      podobno Materazzi ma obiecać Zidanowi, że nie będzie go już wyzywał od Rasiaków
    • 1europejczyk "ja żyję w zgodzie z samym sobą" no comment 01.08.07, 16:03
      Materazzi: To Zidane ma problem
    • Gość: r Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.aster.pl 01.08.07, 16:12
      co za cham, jeszcze spotkanie wymusza
      • Gość: daro sprawa zakończona już dawno czubku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:44
        Materac: "Wiele razy chciałem spotkać się z Zidane'em, żeby zakończyć sprawę,
        ale on zawsze odmawiał"
        czubku, sprawa zakonczyła się już rok temu, po finale MŚ
        czego ty jeszcze chcesz????
        • Gość: qba Re: sprawa zakończona już dawno czubku IP: *.net-serwis.pl 01.08.07, 16:52
          dalszego rozgłosu
    • Gość: Martens Ja też bym nie chciał rozmawiać. IP: *.aster.pl 01.08.07, 16:54
      Materac przegiął, a teraz udaje misia.
    • Gość: kibic Materazzi: To Zidane ma problem IP: 80.48.231.* 01.08.07, 17:04
      Zizu, na materacu się śpi, a nie z nim gada.
    • Gość: pomaranczko Zidane - nie dziwię ci się.... IP: *.icpnet.pl 01.08.07, 17:29
      Też bym z kimś takim nie chciała gadać.
    • Gość: lama Materazzi to szmata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:32
      Materazzi - co? ty ku*wo
    • kiczkis "To Zidane ma problem" - gdyz "olewa" chama?? 01.08.07, 18:09
      Nie ma co tu ukrywac iz rozni "Materazzi" moga zaistniec i funkcjonowac ww
      futbolu dzieki roznym "Psunabudes" Stecom, ktorzy bronia i wychwalaja pod
      niebiosa chamstwo.. brutalnosc i prowokacyjne zachowania "Materazzich", a
      potem... mieszaja z blotem i obrzucaja epitetami kibicow Legii - zapominajac iz
      sami mają ogromny udzial w ich tworzeniu("Materazzich" i "kibicow" takich jak
      ci z Legii..).

I tylko Zidane - na przekor obludnym "Psunabudes" Stecom, wykazuje sie honorową
      i niezlomną postawą oraz pokazuje jak nalezy traktowac chamstwo i chamow..

Sa to cechy calkowicie obce roznym "Psunabudes" Stecom, wiec jako incydentalny
      i "political correctness" nalezy potraktowac wrzask "Psunabudes" Steca
      odnosnie "wystepu" w Wilnie..
    • Gość: piasek ch Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.117.202.62.cust.bluewin.ch 01.08.07, 19:10
      ja bym sie z toba spotkal Materr...,choc mam podejscie sportowe,to "tobie"poza
      glowka z kapcia prezent,ty buroooku!!!!!
      • Gość: fan.piły Re: Materazzi: A kto to ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:28
        Kto by chciał rozmawiać z nim ??? To jak by preziu Zagłębia Lubin chciałby
        pogadać z ZIDANE. !!!!
    • Gość: qq Re: Materazzi: To Zidane ma problem IP: 83.2.103.* 01.08.07, 19:47
      macie problem bolki ;D forza italia :D
      • Gość: tyson 1937 Re: Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.08.07, 20:32
        makarony kupili ten tytul, jak zreszta wszystkie inne rowniez. sami sie przeciez
        do tego przyznaja, materac nie moze wyzwac od rasiakow najlepszego pilkarza obok
        maradonny, Zizu poniewaz sam jest baklazanem zajstrowanym kiedys przez
        kartaginczykow

siemka!
        • Gość: Jerry Re: Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 11.08.07, 02:38
          Za jedno przynajmniej trzeba Wlochow cenic: ze nie dopuszczaja do
          repry bambusow, prawdziwa arystokracja. Pokazcie mi w europie
          reprezentacje gdzie graja sami biali.
    • Gość: lia Materazzi: To Zidane ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 20:55
      Słonko, gdybyś faktycznie zył w zgodzie z samym sobą, i nie
      stanowiło by to dla Ciebie problemu (w końcu to problem Zidane'a,
      nie Twój), nie nalegałbyś na spotkanie. A teraz dorośnij, bo takie
      gadanie nie pasuje do dorosłego faceta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka