deela 19.03.09, 01:32 trzeba byc zeby dojsc do takich wnioskow...? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=92810504 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 06:50 ło matko połowy z tego co ona napisała nie zrozumiałam - ja i informatyka jakoś parze nie idziemy - no ale to chyba bzdury co napisała ze by usprawiedliwić swoje nie powodzenia. Mam kilka koleżanek informatyczek wszystkim się świetnie powodzi (zawsze załuje ze ja pani prawnika a nie informatyk ) aha i jedna z nich robi właśnie kkarierę njaukową - tak to się chyba ładnie nazywa, nie?? Odpowiedz Link
liwilla1 Re: hehe 19.03.09, 07:25 binarny paradygmat. to ma taki erotyczny wydźwięk ale też nie do końca rozumiem - chodzi o coś w rodzaju układu zero-jedynkowego? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: hehe 19.03.09, 09:09 a mój małż-informatyk często opowiada o kobietach-informaty(cz)kach z którymi się spotyka...służbowo oczywiście Odpowiedz Link
tulka7 Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 15:49 Kompletnie nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać po przeczytaniu tytułu Leżę i kwiczę już kilka minut Deela, czy ja to mogę w życiu prywatnym wykorzystywać? A w ogóle - dzień dobry maglowo. Witam się i mam nadzieję, że tu częściej popiszę niż na jematce Bo tam mnie już słabią wątki typu "Szwagierka mnie zaprosiła na NK, a ja piczę w piczy mam" Odpowiedz Link
deela Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 18:07 mozesz nawet nie wiem czy ja to wymyslilam czy gdzies uslyszalam wiec nie moge sobie praw autorskich zastrzec Odpowiedz Link
hellious Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 15:56 Deela, ja to uwielbiam te twoje trafne okreslenia Ta pizde z drutu chyba sobie zapamietam Odpowiedz Link
exotique Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 16:03 drut jak drut ale laska ma zajebiste teorie. idac tym tokiem, to w swieta tez laski po dupie dostaja, bo swiety mikolaj to facet... ciekawe czemu nie napisala nic o procentazu kobiet w zawodzie szambonurka Odpowiedz Link
deela Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 18:09 ale poglady iscie feministyczne, bo edna hamerykanska feministyczna organizacja wystapila o zmiane nazw przedmiotow bo "histori" i "dżeografi" sa rodzaju meskiego (????) i jakim prawem!!!! Odpowiedz Link
ally Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 18:24 no właśnie troll chciał ośmieszyć poglądy feministyczne... a o co chodzi z tą geografią? Odpowiedz Link
doral2 Re: jaka tempa niedouczona pizda z drutu 19.03.09, 21:02 cudny wacik i tytuł tyż moim osobistym określeniem jest "pizda rozczochrana". Odpowiedz Link