ez-aw 04.01.14, 18:04 Skusiłam się w tym roku i poszłam obkupić. Dwie bluzeczki i spodnie fajne trafiłam. Choć mogłoby być taniej Dodam jeszcze że spodnie kupowałam 3 rozmiary mniejsze niż rok temu. Chwalę się, a co Obkupiłyście się już? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: Wyprzedaże 04.01.14, 18:19 tak, rozmiar jak zwykle dla mojego M, jak zwykle nakupilam za duzo. ale i on sie obkupil, jak dla dzieciakow nakupilismy sporo. ale co to wlasciwie znaczy dla was wyprzedaż, tzn o ile taniej niz normalnie, od ilu % znizki juz warto brac? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wyprzedaże 04.01.14, 18:24 > ale co to wlasciwie znaczy dla was wyprzedaż, tzn o ile taniej niz normalnie, o > d ilu % znizki juz warto brac? nie tyle patrzę na % zniżki, co na cenę - czy jestem wstanie tyle za to dać. Cos może mieć 60% zniżki, a ja stwierdzę że za ta cenę i tak nie kupię. Kupiłam dziś jedno ze zniżką 50%, drugie z 30%, jedno bez zniżki. W efekcie moje spodnie wyniosły więcej niż obie bluzki razem. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Wyprzedaże 04.01.14, 19:40 ja już na koniec grudnia nabyłam gustowną koszulę, sweterek. bez wyprzedaży spodnie ciążowe i stanik. nie szalałam zbyt, bo niestety figura się zmienia dla córy nabyłam sweterek i dwie bluzki, w planie mam jeszcze kardiganik, a dla syna poluję na kurtkę Odpowiedz Link
klubgogo Re: Wyprzedaże 04.01.14, 19:38 Nie, nie bawi mnie grzebanie w setkach zmiętolonych ciuchów, szukanie z trudem ocalałego rozmiaru 34, po to, by okazało się, że ciuch jest umazany makeupem. Odpowiedz Link
jk3377 Re: Wyprzedaże 04.01.14, 19:47 yyyy, to ja nie robie chyba zakupów w takowych sklepach, gdzie cos jest zmietolone i pobrudzone. ładny trik by pochwalić się rozmiarem hehehe ale jak dla mnie i ciut za szcupły, bym taki chciala miec Odpowiedz Link
prigi Re: Wyprzedaże 04.01.14, 20:36 nic nie mów poszłam na wyprzedaże z konkretnym celem-czarne portki szt.2 w tym jedne sztruksy. po kilkukrotnym przymierzeniu portek rozm. 36 (a porty noszę 38), które spadały mi z dupy, zniechęciłam się. a jak w orsayu spadły mi porty 34 szlag mnie trafił i wyszłam z galerii. w dupie mam takie zakupy, gdzie każdy sklep ma swoją rozmiarówkę i spędzam czas tylko na ściągani i zakładaniu butów i dżinsów. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Wyprzedaże 05.01.14, 14:41 Hmm, skoro nosze 38, w Orsayu tez, to wedle Twojej rozmiarowki powinnam kupowac 42-44? . Moze francuska rozmiarowke masz? . A ze meirzyc trzeba zawsze, to niestety fakt. Tak samo w ciuchach dzieciecych - corka nosi 98-104, S. Oliver 92/98 idealnie na teraz, z Esprita i Zary przynajmniej 110 kupowac musze. Z h&m roznie. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wyprzedaże 05.01.14, 16:17 prigi przez to chciała powiedzieć, że jest strasznie chuda, że nie może znaleźć dla siebie spodni. prigi, ja ci trochę oddam, bo mi i tak dalej zostanie Odpowiedz Link
prigi Re: Wyprzedaże 06.01.14, 13:18 a nie nie, takie subtelnosci nie przejda w moim wykonaniu rozmiarowka w orsayu jest do bani i tyle, o! Odpowiedz Link
klubgogo Re: Wyprzedaże 06.01.14, 12:34 Odwiedziłam zarę, stradivarius, bershkę, reserved, wszystko skotłowane, rozwalone, w stradivariusie i zarze ubrania na wielkich stertach, pod wieszakami. Oczywiście wina w tym bałaganie ekspedientek żadna, to ematki skotłowały wszystko. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Wyprzedaże 04.01.14, 20:35 Nie robię zakupów na masowych wyprzedażach ( mam tu na myśli wszystkie akcje poświąteczne , posezonowe) bo nic mi się wtedy nie podoba, labo nie mam żadnej ubraniowej potrzeby. Albo kupię coś czego potem nie zakładam. Jeśli chcę sobie coś kupić to kupuję. Jeśli to coś uda mi się kupić taniej - super. Jeśli nie - płaczu nie ma Odpowiedz Link
beverly1985 Re: Wyprzedaże 04.01.14, 22:46 Tak- upatrzylam kurtke, najpierw przecenili z 400 na 300, potem na 200. Za dwie stówy wziełam, bo i tye warta. Odpowiedz Link
kanna Re: Wyprzedaże 04.01.14, 23:36 spodnie kupowałam 3 rozmiary mniejsze niż rok temu Wow, szacun mam nadzieje, ze mi też się uda. Odpowiedz Link
motylka34 Re: Wyprzedaże 05.01.14, 14:21 Nie lubie robic zakupow na wyprzedazach! Ale wczorsj pojechalismy do factory celem zakupienia synowi hurtowej ilosci getrow pilkarskich i wyszlismy z 2 parami dzinsow dla M, kurtka dla syna, hurtowa iloscia skarpet i tshirtow dla obu chlopakow i conversami dla mnie. Za wszystko zaplacilismy mniej wiecej polowe ceny. A, i jeszcze kupilam sobie kilka elementow do kompletowanej przeze mnie zastawy stolowej zChodziezy Odpowiedz Link
moonshana Re: Wyprzedaże 05.01.14, 14:30 tak. obkupiłam się tuż przed oficjalnymi wyprzedażami, gdzie ceny były zajebiste tak przypadkiem trafiłam i żal było nie brać. ale i tak nie kupiłam wszystkiego, co chciałam. czekam i poluję. bo ja... lubię wyprzedaże i nawet się do tego przyznaję. powiem więcej: jak mam kupić bachoru gacie za 60zł a mogę za 10zł te same - to bardzo lubię wyprzedaże. wręcz uwielbiam. ale ja mam czas i galerię handlową za oknem. jak pracowałam zawodowo to bywałam czasem na wyprzedażach wieczorami ( po robocie). dziki, wściekły tłum oraz porozrzucane wszędzie ciuchy potrafiły obrzydzić zakupy. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Wyprzedaże 05.01.14, 14:39 3 rozmiary mniejsze - czyli zamiast np. 42 to 36 czy jak? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wyprzedaże 06.01.14, 12:02 > 3 rozmiary mniejsze - czyli zamiast np. 42 to 36 czy jak? Dokładnie tak, tyle że ja dalej nosze wyższy rozmiar niż podane Duża kobieta ze mnie Odpowiedz Link
amoreska A potrafilibyście się zniżyć aż 05.01.14, 15:16 do takiego poziomu? w imię "atrakcyjnej wyprzedaży" ? Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: A potrafilibyście się zniżyć aż 05.01.14, 16:27 Phi, prawie jak na plażę Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Wyprzedaże 05.01.14, 15:37 Probowalam Szmaty same, nic wartego uwagi. Musze w najblizszym czasie zakupic ze 3 pidzamy i gustowny szlafroczek (bo to powyciagane wielkie cos co nosze w domu do ludzi sie nie nadaje, poza tym rozmiar duzo za duzy), jakies latwo zakladalne klapki. Na sama mysl mi slabo. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Wyprzedaże 06.01.14, 16:39 Ja nie poluje specjalnie na wyprzedaze (wyjatek-sprzedaze promocyjne przedswiateczne, gdzie zanabylam cos ze 12 sztuk bielizny termicznej dla rodzicow). Ale w sobote przy okazji zwiedzania sklepu dla koniarzy trafilam na kowbojskie paski do spodni za 50% ceny i zakupilam se dwa) Strasznie je lubie ... Odpowiedz Link
ciociacesia ja nadludzkim wysiłkiem woli sie powstrzymałam 08.01.14, 11:58 i porzyciłam 2 wypełnione po brzego koszyki wyprzedarzowe w ksiegarniach internetowych. zbieram na nowe zeby Odpowiedz Link