Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!!

05.03.14, 09:29
Szukam pracy, mam dużo wolnego czasu, umiem obsługiwać komputer pod każdym względem, i potrzebuje pilnie pracy jakiejkolwiek, nie mam wygórowanych marzeń, zwykła uczciwa przede wszystkim prace.
Obserwuj wątek
    • anetka07072007 Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 05.03.14, 09:30
      mój e-mail to tusia256@o2.pl
    • martynagawlak Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 21.03.14, 15:52
      Witam serdecznie!!!

Jeśli szukasz dodatkowego źródła dochodu to bardzo dobrze trafiłes.

Zbieranie darmowych bitcoin's (co godzine przepisujesz kod z obrazka i klikasz ROLL) a do Twojego wirtualnego portfela co poniedziałek(często juz w niedziele wieczorem) trafiają uzbierane przez cały tydzien bitcoiny, które później możesz wymienić na pieniądze. (Oczywiście nie musisz klikac co godzine, kiedy masz czas poprostu ale wiadomo ze im wiecej tym lepiej).
      1 BITCOIN = $697.1(w zależności od kursu waluty) = 2019.30zł (w zależności od kursu waluty)

W razie jakichkolwiek pytań pisz śmiało: martynagawlak1@wp.pl
      • goodidea.8 Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 21.03.14, 16:27
        Witam, proponuję zainteresowanie się jednym z najlepiej opłacanych programów partnerskich. Wysokie prowizje i niewielki wkład pracy. Polecam. wirtualnaszansa.pl/?id=Urszula88
    • hjelp1 Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 22.03.14, 17:47
      Witam.Zachęcam Cię do współpracy w nowym projekcie znanego polskiego marketera.Jeśli jeszcze nie słyszałeś to zajrzyj na tą stronę bit.ly/1fgygze - do wzięcia system do budowania listy i generowania dochodu z programów partnerskich.Pozdrawiam.Anna.
    • ambaaa Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 28.04.14, 09:14
      Witaj :) ja testuję program ermail :) Czytelny, nie wymaga większego wkładu pracy, nic tylko klikanie.. póki co, uzbierałam 140,80PLN :) spróbój, może Cię zainteresuje :)

Pozdrawiam
      • ambaaa Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 28.04.14, 09:24
        link do strony: www.ermail.pl/link/2cTAJaXeValaceejJYcCCYJjlJY2lNC2
      • 1espana Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 18.06.14, 12:27
        Chcesz zarabiac pieniadze przez internet w $? To zaufane strony:

www.PaidToClick.ca/index.php?view=join2&ref=NikolaWiecz
        www.ulikebux.com/?ref=gurvinder
        wad.ojooo.com/register.php?ref=NikolaWiecz
        www.probux.com/?r=NikolaWiecz
    • 1espana Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 18.06.14, 12:28
      Chcesz zarabiac pieniadze przez internet w $? To zaufane strony, polecam:

www.PaidToClick.ca/index.php?view=join2&ref=NikolaWiecz
      www.ulikebux.com/?ref=gurvinder
      wad.ojooo.com/register.php?ref=NikolaWiecz
      www.probux.com/?r=NikolaWiecz
    • hurley Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 22.07.14, 17:20
      Dobry sposób na zarobienie to rejestracja na stronie: www.moneymilioner.pl/288665

Zarobki na początek nie są duże ok. 100 - 150 zł na miesiąc, ale z czasem mogą się sporo zwiększyć. Zarabiamy poprzez wypełnianie ankiet, klikanie w maile, gry itd. W sumie ja poświęcam na stronę ok. 15 minut dziennie, więc myślę, że warto spróbować.

• monika_polen Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 25.07.14, 21:22
      Ja też poszukiwałam pracy przez internet i nie mogłam znaleźć nic co by mnie zadowoliło, aż w końcu znalazłam świetną pracę przez internet. Na początek nie zarabia się kokosów, ale jak to mówią "Lepszy rydz niż nic" z czasem zarobki się zwiększają. Na pracę poświęcam tyle czasu ile chce. Po więcej szczegółów zapraszam na stronę: www.abc-work.pl/monikan. Na stronie znajduje się formularz zgłoszeniowy do wypełnienia po kilku godzinach ktoś się z Tobą skontaktuje i przekaże więcej informacji. To nic nie zobowiązuje a warto spróbować.

POLECAM, NAPRAWDĘ WARTO!!!

• patrycjam22 Re: POSZUKUJE PRACY PRZEZ INTERNET!!!!! 26.07.14, 21:57
      Zaoferuj sie na Ofertynet.pl.tl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka