Dodaj do ulubionych

Leć w kosmos z IronFX

23.01.15, 13:55
IronFX Global z przyjemnością zaprasza swoich klientów do wzięcia udziału w konkursie Wirtualny Handel, Styczeń 2015!
Zachęcamy naszych klientów do zdobywania doświadczeń w handlu bez ryzyka. IronFX Global oferuje szansę na wygranie wspaniałych okularów Google lub 2,000 dolarów!
Nagrody pieniężne wraz z darmowym pakietem edukacyjnym czekają na zwycięzców:
- darmowe video szkoleniowe z forexu
- darmowe webinary
- darmowe szkolenie edukacyjne z forexu materiały
- Oraz dedykowany opiekun konta!
WEJDZ goo.gl/ENCcz0
Obserwuj wątek
    • krainalodu_net Re: Leć w kosmos z IronFX 24.01.15, 21:07
      Jeśli zastanawiałeś się nad zarabianiem w Internecie, a nie wiedziałeś jak się za to zabrać, Jeśli próbowałeś swoich sił, i niewiele z tego wyszło, Jeśli myślałeś o tym, a bałeś się, że nie dasz sobie rady
      To pozwól sobie pomóc. Dwa miesiące temu trafiłam na zespół młodych ludzi, którzy dosłownie rozdają wiedzę. Szkolenia, za które trzeba sporo płacić są zupełnie za darmo. Prowadzą krok po kroku i pomagają!
      Stworzony przez nich system, pozwala każdemu ?raczkującemu? w Internecie, zupełnemu nowicjuszowi zarobić w pierwszym miesiącu od 512,00 do 1132,00 zł. I na dodatek dają jeszcze miesięczną gwarancję satysfakcji. Ja już ZARABIAM. Obejrzyj video, wypełnij formularz i czekaj na kontakt partner.drugawyplata.pl/krainalodu/
    • strus119 Re: Leć w kosmos z IronFX 24.01.15, 21:08
      up
      • bestball7 Re: Leć w kosmos z IronFX 04.04.15, 17:42
        17.02.15, 14:10 pisałem :
        Drodzy Państwo,
        IronFx jest obecnie w ciężkiej sytuacji. Reprezentuję Klienta z dużym kapitałem, którego nie odzyskał od kilku tygodni. Jako potwierdzenie stawianych tez w pozwie i zawiadomieniu do prokuratury potrzebuję innych klientów IronFx, którzy są w podobnej sytuacji.
        Bezpłatnie będą mogli Państwo otrzymać informację jak w najszybszym z możliwych terminów dołączyć do naszych działań w celu odzyskania pieniędzy. Dzięki wspólnemu działaniu uda się nam zainteresować odpowiednie służby aby zablokować możliwość wyprowadzenia majątku tej firmy z kraju.

Kontakt: adamsokolik@onet.eu

Obecnie wiem już dużo więcej, bo udało się po kilku tygodniach wyrwać z gardła pieniądze od Irona. Wszyscy, którzy są w podobnej sytuacji mogą liczyć na pomoc. Proszę nie wierzyć w to co piszą na forach podszywający się pod forumowiczów pracownicy IronFX. Z dużej wiedzy, którą posiadam to nikt nie otrzymał zwrotu środków dobrowolnie. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy.
    • bestball7 Re: Leć w kosmos z IronFX 17.02.15, 14:10
      Drodzy Państwo,
      IronFx jest obecnie w ciężkiej sytuacji. Reprezentuję Klienta z dużym kapitałem, którego nie odzyskał od kilku tygodni. Jako potwierdzenie stawianych tez w pozwie i zawiadomieniu do prokuratury potrzebuję innych klientów IronFx, którzy są w podobnej sytuacji.
      Bezpłatnie będą mogli Państwo otrzymać informację jak w najszybszym z możliwych terminów dołączyć do naszych działań w celu odzyskania pieniędzy. Dzięki wspólnemu działaniu uda się nam zainteresować odpowiednie służby aby zablokować możliwość wyprowadzenia majątku tej firmy z kraju.
      Kontakt: adamsokolik@onet.eu
    • maczek1970 Re: Leć w kosmos z IronFX 22.10.15, 09:38
      cikawe że Pan Adam Sokolik który tak krzyczy na IronFX ma aktualnie proces w sądzie w Białymstoku i występuje tam w roki OSKARŻONEGO !! Kocham dzisiejszy świat hejtu, już nikomu nie można wierzyć. Trzeba na własnej skórze, bo tak już się nauczyliśmy nie wierzyć reklamą, tak samo musimy nauczyć się nie wierzyć w negatywne opinnie. Ile dałaby np konkurencja takiej osobie żeby oczerniała ludzi?

W tej sprawie nie wierzę, ani reklamie ani tej anty-reklamie. Postanowie zaufać brytyjskiej FCA- Financial Conduct Authority. Bo tam jest między inny zarejstrowana jedna ze spółek IronFX, a to jednak z najbezpieczniejszych instytucji w tej części świata. Za jakiś czas dam wam znać czy warto zaufać firmie.
    • jansyd Re: Leć w kosmos z IronFX 10.07.16, 16:44
      Niestety prawdą jest, że IronFX to złodziejskie nasienie z dużymi układami na Cyprze. Teraz chcą uciec do USA i w ogóle nie będzie można od nich kasy odzyskać. Moim kolegom udało się odzyskać pieniądze od nich poprzez grupę klientów, którzy wynajęli prawników. Czym będzie więcej ludzi tym szybciej uda się otrzymać swoje pieniądze z powrotem. Też się zdecydowałem i czekam na efekty: www.facebook.com/groups/1121506897864440/?fref=ts

Unfortunately, the truth is that it IronFX Global ia a thieving seed with large "backup systems" in Cyprus. Now they want to escape to the United States, and in general no one will be able to recover money from them. My colleagues managed to recover the money from them by a group of clients who have hired lawyers. The more people involved the faster you manage to get your money back. So I decided to join and hope I will see the results: www.facebook.com/groups/1121506897864440/?fref=ts

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka